reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witajcie,My już po porannej butli,mały szaleje i rozwala zabawki w łożeczku.Na szczęście gorączka minęła.Psocia mnie bardzo często rano boli głowa i to jest niefajne także rozumiem.PO cesarce mam niestety napady migrenowe:(

witajcie

u nas nocka mocno średniawa, wstawałam z 6 razy... od 7 nie śpimy.

Dla mnie to jakiś język chiński te bakugany i inne pokemony :-D w ogóle jestem sto lat za Murzynami jeśli chodzi o to co jest teraz na topie wśród młodzieży haha

Malamii pewnie że lepiej zadzwonić niż się dręczyć bzdurami z internetu. Dla własnego spokoju choć to na pewno nic groźnego

Psota współczuję bóli tablety nie pomagają?

Wisienko nie martw się na pewno szybko to wyćwiczycie. My też nadal zmagamy się z Vojtą :-(

Witam się i ja. U nas trdycyjnie zabawa od 2 do 4. Prawie nic nie spałam znów mnie tak dusiło. Od rana próbuję się dodzwonic do przychodni i nic... Muszę się przejść w ciemno...

Czesc slonca :-) u nas noc jak marzenie. Ewa zasnela o 19 i budzila sie o 20.30; 00.30; 4.30 za kazdym razem na 5-10 min odsypia chyba ostatnie manewry ;-) ostateczna pobudka 6.15 ale nie narzekam, wyspalam sie :-)

My juz po spacerku polaczonym z zakupami, wlasnie wrocilysmy do domu :-)

Hello,
ja kawkuję z Wami , Nati pochrapuje- nocka po szczepieniu taka sama jak inne:)Oby dziś nic się też nie działo...
psota, mimi ból głowy w ciąży- oooo poezja-nic a nic- teraz 2-3 razy w tyg:(:(:( Chociaz mniejszy niz przed ciążą gdy to musiałam zwolnić się czasem z pracy tak mnie migrena dopadała- psota i co wobec tego z tą tarczycą masz doraźnie robić? Jakie leki?
dziewczyny a co dla 13ltki??? moja chrześnica... i nie wiem co kupić- tak szybko wyrosła z zabawek

reklama
My dzis jemy zupke brokułową, a co:-D i zaczynami eksplozję na gluten (tak to sie fachowo nazywa:tak:). Wlasnie wrocilam z zakupow.

Do góry