reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

hej, ja kuż po wizycie, 2 h mi zeszło:szok: kolejne 100zł w plecy

sestina- ja jak ostatnio nie miałam pomysłu co kupić mojej 14letniej chrześnicy to kupiłam skarbonkę i sypnęłam groszem, może to dziecinne ale zrobi z tym co zechce...
aneta - to faktycznie macie pod gókę, moje przyjęcie weselne też było b. skromne, w ostatniej chwili odwoływałam orkiestrę i zamieniałam salę na mniejszą, ale jakoś z mężem w tej kwestii doszliśmy do porozumienia..
wydrusia - witaj, 100 latek!!!
wisienka - no to niefajnie, rozumiem Cię bo ostatnio byłam u szefa i MOŻE mnie przyjmie od lutego na 1/2 etatu a dziewczyna, która jest na zastępstwie zostaje od stycznia!!! a tak poza tym na dzień pracownika nie ostałam ani grosza (a pracowałam do 8 m-ca ciąży) a ona owszem dostała, trudno
Magia - o ile dobrze pamiętam to Staś zaczyna siadac :-) gratulacje...
Pozostałe mamusie i dzidziusie witam i pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
reklama
konwalianka wiesz co, no tak sobie teraz, marudna choć temperatury po szczepieniu brak. W nocy spała tylko pojękiwała przez sen.A jak Tymek?
kkasiulka nie śmierdzą moje TT

hej Słonca!!

u nas nocka standardowo - dwa miliony pubudek..eh

corin my mamy puzzle piankowe i sa super, Rózia tylko na nich sie bawi:)
konwalianko tule, biedna Ty i biedny Tymek..mozna kupic w aptece camilie w granulkach, ponoc duzo skuteczniejsza anizeli ta w płynie
acisa kurcze wspolczuje tych dusznosci, oby szybko przeszły
aneta super, ze obraczki kupione
psota :*****
sis:* Lili 100 Lat!!
wisienko cholerka no co za baba z tej "kolezanki", wspołczujebo praca w kiepskich, kolezenskich warunkach jest koszmarem, jedyne co to zacisnac zabki i jakos przetrwac, twarda z ciebie kobitka na pewno dasz rade!!!!!
magia brawo dla stasia!!!

miłego dnia babiszony!!!

sesti, no Tymek, to maruda okropny.. teraz śpi, ale co jakiś czas płacze przez sen.. ja mam bałagan, nic tylko koło malca trzeba skakać..ech..
maqnio, nawet nie wiedziałam ze w granulkach jest.. dzięki

wisienka - baaaardzo przykro. Nawet jak wrócę to będę z tą dziewczyną ściśle współpracować... Ponad to ten rok w prcy był ciężki i szef OBIECAŁ mi na początku roku nagrodę, już ją rozplanowałam i częściowo wydałam ;-)

hej :)

kasiulka tez mamy smoki TT i nie smierdza
wisienka, ascica - u mnie bardzo podobnie, laska ktora mnie zastepuje dostala umowe odrazu !!!! jak mialabym wrocic to oczywscie bedzie dla mnie miejsce - ta dziewczyna bedzie gdzie indziej ale tylko dlatego ze ona juz nie wyrabia i nie chce dluzej pracowac na tym stanowisku .. jak sie dowiedzialam co sie tam wyrabia i ze nie mam szans na zmiejszenie etatu! - powiedziano mi wprost ze na tym stanowisku nie ma mowy, owszem moge napisac prosbe, ale kto wie gdzie bede pracowac na drugi dzien jak wroce ;/ ;/ bo mnie przesuna..
dlatego biore wychowawczy, bo suma sumarum do pracy wracac mi sie nie oplaca ;/ dziecko bede widziec 2 godz dziennie to juz wystarczajacy powod dla mnie aby poki co odpuscic..

Dzięki dziewczyny, zareklamowałam, przyjęli bez problemu, choć bardzo sie zdziwili....

Psota - ja też umieram z powodu bólu głowy, już 2 dzień, ostatnio trzymało mnie 2 tygodnie. Nie pomaga nic, nawet byłam na akupunkturze.......Dobijcie mnie :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
"konwalianko spróbuj granulek, oby pomogły, jest jeszcze "baby orajel", mozna go dostac na allegro, on swietnie, miejscowo znieczula, tylko jest jeden szkopul - odrazu po nalozeniu przez kilka sekund piecze i ja go odstawilam, bo Róiza przez te kilka sekund po nałożeniu go tak wyła, ze sobie odpusciłam, bo mi jej szkoda było. albo spróbuj "osanitu".:*
kkasiulka tule:*
wisienko wiem kochana wiem, ze to nie fajnie zawsze byc "twarda babką", ja tez czasem chciałabym sie poczuc "miękką" bidną kobitka, zeby tak ktos sie zajał, podjał za mnie decyzje itp. ale cóz...okrutne zycie mi nie pozwala, :*

Do góry