reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzwoniłam do lekarki, powiedziała żeby obserwować. Na razie nie ma powodów do niepokoju. Jeśli taka kupka pojawiałaby się przez kilka dni to mamy dopiero iść do niej. Jestem trochę spokojniejsza :)
Wisieńka - kurcze, myślałam że jak się raz pozbędzie WNM to już nie wróci.. a skąd wiesz, że jest nawrót? Powiedziała Ci rehabilitant czy sama po czymś zauważyłaś? My dziś idziemy na trzecie rehabilitacje..
Corin - niezłe masz tempo, ja jeszcze ze szlafroka nie wyskoczyłam :pP

reklama
Malami, u mnie inaczej sie nie da jak w lodowce pustki. Dzieciaki wroca ze szkoly o 13 i beda wolac "obiad" ;-) ewa pewnie za godzinke odpadnie a ja wtedy do garow :-)

Poki co cycamy i bawimy sie na zmiane. Ktoras z was ma takie puzzle piankowe, pozazdroscilam ;-)
Wlasnie zamowilam, rozszerze Ewuni pole manewru ;-)

hej, hej witam z rana kawusia z mleczkiem,a raczej mlekiem z kawa ;-)

wstyd sie przyznac ale dzis przegielysmy z maly, wstalismy po 8,40 ( i to wszystko na 1 mleku wieczornym!! :szok::szok:a mleko powinien zjesc juz o 8... dostal dopiero przed 9......ale mamuska ma refleks :p teraz znowu nam sie pokielbasi caly dzien ..

miczka - jak dla mnie te wszystkie zabawki to tez jedno wielkie czarne dziurzysko!
sestina - u nas siostrzenica meza Julka, ktora ma wlasnie 13 lat rozkoszuje sie w plytach justina bimbera - jak sie to pisze ?? ;/ i seleny gomez, teraz idziemy na urodziny chrzesnicy meza - konczy 8 lat i dostanie plyte seleny.........jakisz szal ..:szok: nie ogarniam tego .. :p
beja - trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie gliutenu przez zoladeczek twojego skarba ;-)

straszna mgla za oknem a mnie sie zachcialo barszczu czerwonego zabielanego...hmm..no nic, trrzeba bedzie isc jak maly zje kolejna butle :):):)

mateuszkowa biebera;) ale bimbera fajnie wyszło - tak....alkoholowo hihi- ale chyba nie słucha tego, dzięki tak czy siak- czekam na dalsze rady...

beja - w taka pogode az strach gdziekolwiek sie ruszac, ale jak mus to mu - widze ze dalas zdj babelkow do suwaczkow :):)

sestina - nie wiem jak sie to pisze :p w takim razie moze monopoly ?? albo jakis pamietnik czy cos??

Mimi, Teśka, Miczka, migreny mnie męczą…

Sestinko, no ciąża to była bajeczka, jeśli chodzi o migreny, miałam tylko raz na samym początku :) Leki na tarczycę biorę już 14 lat, teraz z dawki 37,5 przeszłam na 150!
Co do prezentu, to może bransoletkę, albo jakąś fajną torbę:)

reklama
Witam,
o nocy się nie wypowiadam. Nie pamiętam ile razy wstawałam mu dawać tego cholernego smoka :wściekła/y: plus 2 karmienia.

Sesti, a może jakąś dobrą książkę po prostu?

Dzisiaj idę na szczepienie.
A wczoraj odebraliśmy obrączki, ale kłócimy się o to jak ma wyglądać ślub, więc nie wiem czy w ogóle do niego dojdzie, hehe :rofl2:

Do góry