reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kochane przepraszam nie było mnie troszkę... Miałam pare spraw do przeżycia i pozamykania starego "rozdziału" u nas ok :-) Lilunia ma uszka przebite była bardzo dzielna teraz sobie śpiuchna.Noce jak każdę. Piękna. śpi od ok 20 do 3 potem mleczko i do 8 Pozdrawiam i zdrówka dla dzieciaczków

dzięki za pomysły dziewuszki, bransoletkę dostała rok temu ale może o torbie jakiejs pomyślę....
hello wydrussia, kopę ...lat;)najważniejsze że znów zaglądasz;)
psota o cholerka, sporo, no ale jak mus to mu-a co lekarz mowi a propos kolejnej ciązy a tarczycy?
aneta nie ulegaj co do ustaleń slubnych, trzymam kciuki aby byo jak sobie wymarzyłaś!

Beja, dzięki!

Sestinko, ja sobie nie dam usunąć tarczycy, bo przy nasteponej ciąży musiałabym brać takie duże dawki leków, a one szkodzą dziecku, w związku z tym, wole teraz rok czy dwa powalczyć z nią, niż narażać dziecko.

Wydrussia, tuuuuuulę!!! :***

Dziewczyny, czy kupowałyście ostatnio smoczki, takie do butelek, z Tommee Tippee?? Zamówiłam na Allegro, dziś przyszły, otwieram a one śmierdzą, ale dosłownie obrzydliwie śmierdolą gumą jak z chińskich trampek......Nie wiem co o tym myśleć. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, a te smoczki kupuję już 3 lata.......

my po spacerze, zimno jak nie wiem co! musiałam juz z nim wyjść bo nie wyrabiam.. maruda jakich mało! całe piąstki ma aż czerwonie, camilia nie pomaga, a z nurofenem wolę poczekać na noc.. nie wyrabiam.. jeszcze jutro teście przyjeźdzaja a w domu burdel jakich mało.. Tymek zagarnał całą moją uwagę, lecę coś zjeść, bo padne

wydrusiu ślicznie wyglada nasza malutka Lilcia
psocia, to bierzcie się do roboty!:-D
corin, dzięki.. i ja się moze skuszę, tyle, ze nie widzę na aukcji przeznaczenia od jakiego wieku to jest? na innych było napisane 3+
Magia, jak Staś?
sesti jak dzisiaj moja synowa?
Kasia, ja mam butelkę z tt i była raczej bez zapachu, to odeślij ją może?

całuski

witam was. nie mialam kiedy was poczytac.

my wtorkowym szczepieniu. Mala miala troszke wyzsza temp bo 37,2 ale goraczki nie bylo. Nico wazy 6800 i ma 62 cm to b duzo w porownaniu do wagi i wzrostu ktora miala gdy sie urodzila. babeczka powiedziala ze skoro ladnie je owoce to gdy skonczy 5 m-cy moge podawac warzywa z miesem, ale ja wstrzymam sie z tym jednak do 6 miesiaca skoro mala jest na piersi i ma idealna wage.
zaczelam jek dawac tez kaszke zbozowa bez glutenu. Odciagam mleko w dzien na 2 razy bo na raz nie daje rady wyciagnac 150ml i daje jej butli na noc. Na poczatku sie bawila smoczkiem i nie chciala pic, z 30 ml wypila 10 ale wczoraj ze 150 wciagnela 110 bo usnela. Widze poprawe w spaniu bo spala 5 h a nie 2 i w nocy sie wybudzila kilka razy ale zasypiala ze smoczkie w sekunde i o 10 sie obudzila a ja pierwszy raz taka wyspana jestem.

teraz siedzimy w parku, jest troszke chlodniej ale slonko pieknie swieci a mala jak zwykle spi . buziam wszystkich

reklama
Witam popołudniowo.

Już niedługo mój powrót do pracy jak pisała no i okazało się, ze dziewczynie, która mnie zastępuje szef obiecał prace na stałe. Super!!!! Ona jak szła za mnie na zastępstwo obiecała mi, ze nie podłozy świni a szef , ze mam gwarantowane miejsce w firmie. I cóż okazało się, ze będę teraz musiała pracowac w nieprzyjemnych warunkach. Zwolnić mnie nie zwolnią bo zmniejszam wymiar pracy co mi gwarantuje miejsce w firmie przez rok , no chyba, ze dyscyplinarka lub likwidacja firmy ale praca w takich warunkach to będzie horror. mam nerwy straszne az mnie w brzuchu wierci
unhappy.gif
realmad2.gif

Idę was poczytać
Docztałam
konwalianko Vojta to naciskanie punktóe na ciele w odpowiednim ułożeniu ciała, nie jest to zbyt przyjemne. Chodzi o to , ze naciska się w miejscu splotu czy zakończenia nerwowego i w odpowiednim ułożeniu ciała idzie impuls do mózgu, który uczy prawidłowych zachowan w miejsce patologicznych. No niestety zbyt przyjemne to nie jest i zbyt proste. Z niektórymi ćwiczeniami nie umie sama sobie poradzic musimy we 2 a powinno je się wykonywac 4 razy dziennie
Miczka a macie te na boku, ja sama nie daję z tym rady
malami byliśmy u neurologa i przychodzi rehabilitantka i ja sama widzę, ze znów jest. Niestety ono ma to do siebie, ze wraca albo zamienia się w osłabione
wydrusiu *****. Spałyśmy jak dzwoniłaś.
Psotka moja bidulko a może ciśnienie masz niskie , walnij koniaczek albo się połóż***
Maqnio****
emka świetnie, ze Niko tak ślicznie przybiera i , ze luzik po szczepieniu
kkasiulka ja kupiłam w Tesco ostatnio smoczki i nie śmierdzą, odeślij

Ostatnia edycja:
Do góry