Witam popołudniowo.
Już niedługo mój powrót do pracy jak pisała no i okazało się, ze dziewczynie, która mnie zastępuje szef obiecał prace na stałe. Super!!!! Ona jak szła za mnie na zastępstwo obiecała mi, ze nie podłozy świni a szef , ze mam gwarantowane miejsce w firmie. I cóż okazało się, ze będę teraz musiała pracowac w nieprzyjemnych warunkach. Zwolnić mnie nie zwolnią bo zmniejszam wymiar pracy co mi gwarantuje miejsce w firmie przez rok , no chyba, ze dyscyplinarka lub likwidacja firmy ale praca w takich warunkach to będzie horror. mam nerwy straszne az mnie w brzuchu wierci
Idę was poczytać
Docztałam
konwalianko Vojta to naciskanie punktóe na ciele w odpowiednim ułożeniu ciała, nie jest to zbyt przyjemne. Chodzi o to , ze naciska się w miejscu splotu czy zakończenia nerwowego i w odpowiednim ułożeniu ciała idzie impuls do mózgu, który uczy prawidłowych zachowan w miejsce patologicznych. No niestety zbyt przyjemne to nie jest i zbyt proste. Z niektórymi ćwiczeniami nie umie sama sobie poradzic musimy we 2 a powinno je się wykonywac 4 razy dziennie
Miczka a macie te na boku, ja sama nie daję z tym rady
malami byliśmy u neurologa i przychodzi rehabilitantka i ja sama widzę, ze znów jest. Niestety ono ma to do siebie, ze wraca albo zamienia się w osłabione
wydrusiu *****. Spałyśmy jak dzwoniłaś.
Psotka moja bidulko a może ciśnienie masz niskie , walnij koniaczek albo się połóż***
Maqnio****
emka świetnie, ze Niko tak ślicznie przybiera i , ze luzik po szczepieniu
kkasiulka ja kupiłam w Tesco ostatnio smoczki i nie śmierdzą, odeślij