reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Tymuś śpi już od 90min i ja idę bo zbieram już powieki z klawiatury..to sobie popracowałam..ostatnio mały daje mi w kość baaardzo..
corin, 7 kup;-) może ząbki już tuż tuż..podobno czasem maluchy tak zwiastują ząbki :)

kolorowych, tylko mi nie pisać za duzo:-D

reklama
Kurde co Wy tak z tymi zabkami? U nas ani widu ani slychu... Tez bym chciala juz cos tam zobaczyc, albo jakis znak ze juz niedlugo no!

Emka jak mala tak piszczy to moze ja to zmaczy zaraz i zasnie;)

Kurcze jak ja mam czas i sile z Wami pisac to Was nie ma! Babolki niedobre Wy!:-p Ide w takim razie ogladac "Przepis na zycie"

Ostatnia edycja:
ja zwariuje, od 35 min mala sie rusza jak nakrecona :baffled: dalej powrzaskuje i popiskuje, co chwile musze wstawac i jej wkladac smoczka ktorego po sekundzie wypluwa :/ grrr....

Aniu w koncu musi zasnac :-D tzn mam taka nadzieje ^^ i nie martw sie , u mnie tez na razie nic nie widac jesli chodzi o zabki. Albo sie czaja i nagle wyskocza? :-D

Corin a czemu bys nie chciala? mi to w sumie wszystko jedno, czy teraz czy pozniej, jesli bedzie zle to przechodzic to na jedno mi wyjdzie czy sie teraz bede meczyc czy pozniej :-)

ooOO i Nico tez przysnela, chociaz juz widze co sie swieci. Bedzie sie budzila co chwile :/

Corin a o tym to ja nie pomyslalam. Rzeczywiscie masz racje, ale w sumie to mleczaki, pozniej wypadna i pojawia sie nowe wiec az takiej tragedii by nie bylo chyba.

Cześć dziewczyny!
Nie doczytuje Was bo jestem padnięta po dzisiejszym dniu, napiszę tylko co u nas i idę spać bo jutro powtórka..

No więc dzisiaj od 8 byliśmy w szpitalu, najpierw badanie ogólne na IP, potem poszliśmy na oddział. Mateuszowi pobrali mocz. Potem pobrali krew (ku mojemu przerażeniu z żyły na głowie!!! niestety nie udało się za pierwszym razem :/) Mój bidulek, tak płakał.. Potem pobrali krew z paluszka na gazometrię. I na koniec zrobili usg główki, jamy brzusznej, układu moczowego i nerek. Siedzieliśmy w szpitalu do 13:40 :/ Jutro musimy znowu jechać na 8 rano i będzie konsultacja okulistyczna i z rehabilitantem. Z tego co dzisiaj nam powiedzieli to nic poważnego się nie dzieje i absolutnie mamy się nie stresować.
Aaa i Mateusz waży 5730 g i ma 61 cm wzrostu :) Mój mały mężczyzna..:))
Uciekam bo ledwo na oczy patrzę.
Spokojnej nocki..

reklama
Do góry