reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Tymuś śpi już od 90min i ja idę bo zbieram już powieki z klawiatury..to sobie popracowałam..ostatnio mały daje mi w kość baaardzo..
corin, 7 kup;-) może ząbki już tuż tuż..podobno czasem maluchy tak zwiastują ząbki :)

kolorowych, tylko mi nie pisać za duzo:-D

reklama
Kurde co Wy tak z tymi zabkami? U nas ani widu ani slychu... Tez bym chciala juz cos tam zobaczyc, albo jakis znak ze juz niedlugo no!

Emka jak mala tak piszczy to moze ja to zmaczy zaraz i zasnie;)

Kurcze jak ja mam czas i sile z Wami pisac to Was nie ma! Babolki niedobre Wy!:-p Ide w takim razie ogladac "Przepis na zycie"

Ostatnia edycja:
ja zwariuje, od 35 min mala sie rusza jak nakrecona :baffled: dalej powrzaskuje i popiskuje, co chwile musze wstawac i jej wkladac smoczka ktorego po sekundzie wypluwa :/ grrr....

Aniu w koncu musi zasnac :-D tzn mam taka nadzieje ^^ i nie martw sie , u mnie tez na razie nic nie widac jesli chodzi o zabki. Albo sie czaja i nagle wyskocza? :-D

Corin a czemu bys nie chciala? mi to w sumie wszystko jedno, czy teraz czy pozniej, jesli bedzie zle to przechodzic to na jedno mi wyjdzie czy sie teraz bede meczyc czy pozniej :-)

ooOO i Nico tez przysnela, chociaz juz widze co sie swieci. Bedzie sie budzila co chwile :/

Corin a o tym to ja nie pomyslalam. Rzeczywiscie masz racje, ale w sumie to mleczaki, pozniej wypadna i pojawia sie nowe wiec az takiej tragedii by nie bylo chyba.

Cześć dziewczyny!
Nie doczytuje Was bo jestem padnięta po dzisiejszym dniu, napiszę tylko co u nas i idę spać bo jutro powtórka..

No więc dzisiaj od 8 byliśmy w szpitalu, najpierw badanie ogólne na IP, potem poszliśmy na oddział. Mateuszowi pobrali mocz. Potem pobrali krew (ku mojemu przerażeniu z żyły na głowie!!! niestety nie udało się za pierwszym razem :/) Mój bidulek, tak płakał.. Potem pobrali krew z paluszka na gazometrię. I na koniec zrobili usg główki, jamy brzusznej, układu moczowego i nerek. Siedzieliśmy w szpitalu do 13:40 :/ Jutro musimy znowu jechać na 8 rano i będzie konsultacja okulistyczna i z rehabilitantem. Z tego co dzisiaj nam powiedzieli to nic poważnego się nie dzieje i absolutnie mamy się nie stresować.
Aaa i Mateusz waży 5730 g i ma 61 cm wzrostu :) Mój mały mężczyzna..:))
Uciekam bo ledwo na oczy patrzę.
Spokojnej nocki..

reklama
Do góry