reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja tez czuję że okres sie zbliza...och jak fajnie
Miczka, no racja to jutro mi podrzucisz :-D, teraz zadowolilam sie precelkami i kisielkiem:)

O jaaa, wafle z krówka...ja tez chcę..

I czas na zupke z dyni, druga porcja dzis:):)

reklama
Psota może Twój model ma wbudowanego GPSa :-D

Anula wafle... ubiję :-p ale ja wolę z taką masą kakaową... muszę spróbować czy kakao działa na mojego malca bo czekoladki to już też dawno bym sobie zjadła...

Konwalianko czyli zmiana warty ,ale juz jestem heeej:-Dpopatrzylam na suwaczek i sie zdziwilam od miesiaca jestem juz mezatka ha ha:)szybko zlecialo moze to dopiero miesiac ale...:)a za tydzen Nadi stuknia 4 miesiace ,boszzz jak ten czas leci

Ostatnia edycja:
Teśka, no leci leci.. nawet się nie zdażymy obrócić, a tu już roczek minie.. hehe.. a jakie wrazenie po miesiącu jako męzatka? coś się zmieniło? gratulacje

my z Tymusiem wybieramy się zaraz na szczepienie, trzymajcie kciuki, aby mój malutki nie cierpiał zbytnio.. już mnie serce boli na samą myśl.... ech.

Witam! ja juz na nogach od 6 maly wstal 6.20 ale tym sposobem jestem umalowana, wlosy wyprostwoane, zakupy zrobione. Niunio spi znowu a ja koncze sprzatac,dzis i 11 odwiedza mnie kolezanki;-)

konwalianko dzianks:-)ale za bardzo nic sie niezmienilo po slubie tyle tylko ze musze podpisywac sie nowym nazwiskiem no i obraczka na palcu:happy2:trzymam mocniutko kciukaski za Tymusia,Anula to sie obrobilas migusiem :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Konwalianka, kciuki za szczepienie.... &&&

Teśka, Mateusz dziś kończy 4 m-ce i też się zastanawiam, kiedy to minęło.....

ostatnio jakoś strasznie monotonnie mi dni mijają.... :(

ale przypomniało mi się - Psota - zazdroszczę tego 5 godzinnego snu na spacerze - Mateusz standardowo półgodzinna drzemka, potem 15 min rozglądania i ryk.... jak sobie przypomnę te letnie spacery po 3 - 4 godz..... a najgorsze, że jak ryk to się tego zimnego powietrza nawdycha....

Do góry