reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hejka Mamuśki!:-) my już od 5 na nogach :-D ale na szczęście po 6 usnęła i do 8 pospała :-) Dziś Monisia jedzie do Bydgoszczy na szkolenie bidulka musiała Rózinkę na cały dzień zostawić :-( ale mam newsa :-D RÓZIA DZIŚ PRZESPAŁA NOC :-) OBUDZIŁA SIĘ TYLKO NA MLECZKO! tadam :-D

reklama
no to i ja się dziś witaj
alex ciesze się że chrzciny się udały - zaraz obejrzę fotki
maqnio, wydrusiu super zdjęcia ze spotkanka :tak:
konwalianko trzymam kciuki
psota ja też po cichu ofkors zazdroszczę tych spacerów 5 h ( wow)
teśka oj tak leci ten czas ....:baffled:

małemu nowe mieszkanie służy wczoraj spał od 17:30 wstał o 0:0 na papu i spał do 6:30 więc my wszyscy wyspani jak mopsy:-D gorzej trochę ze starszą - ubolewa że nie ma w pokoju TV :baffled::baffled: a ja zrobiłam to celowo i ma przymusowy odwyk

idę poczytać co u was się działo wczesnej

BRAWO RÓŻYCZKO....

sto lat dla wszystkich dzisiejszych 4 miesięczniaków

wydrusiu super wiesci i rozince gorzej z Maqnio ze musiala jechac ale odrobina tesknoty napewno niezaszkodzi:tak:fiu fiu to nie tylko ja ranny ptaszek ,Madzia hejka ,nie dziwie zie dla cory zeby dla mnie ktos zabral komputer tez ciezko by bylo:-)balkan gratki dla Mateuszka niech zdrowo rosnie,a ja zaraz wybieram sie na miasto ,musze dla meza czape kupic ,dla malej pampersy a dla siebie moze jakis ciuszek upoluje:confused:zeby bylo po rowno:-Dmilego dzionku dziewczyny

dzień dobry!

Konwalianko kciukasy za szczepienie oby Tymuś za bardzo nie płakał.

Rózinko brawo!! i niech już Ci tak zostanie :tak:

Sto lat dla Mateuszka 4-miesięczniaka!

Teśka no to macie okrągłą rocznicę :-D wszystkiego najlepszego :-)

A mnie od wczoraj wieczora boli gardło... no szlak... z nosa jakaś woda leci. Jeszcze tego brakuje żebym się pochorowała. Co można brać na gardło?

melduje się już po szczepieniu.. Tymuś był bardzo dzielny.. tylko troszkę zapłakał (na szczęście), teraz śpi..
moja kluska waży 7600:rofl2: jest już co nosić.. i brzuchol mu urósł.. no i ząb na dole idzie pełną parą.. lekarz mnie pocieszył, że to lada chwila. ale ile ona potrwa:confused: Tymus "zagadał" lekarza, a po szczepieniu strasznie biadolił, że aż lekarz zaczął się śmiać, ze charakterny..

corin, kciuki za Ewcie
balkan, sto lat dla Mateuszka
Madzia, super sposób na odwyk
wydrusia, brawo dla Różyczki, oby już tak zostało
Teśka, ja już ponad 3 lata po ślubie a nadal czasem sie zapominam z tym nazwiskiem
Anula, aleś się obrobiła z ranca - brawo!

no i musimy iść do okulisty ;( ech.. Tymuś teraz śpi, więc może zjem jakies śniadanko.. obdzielam inką karmelową, ktoś reflektuje?

Ostatnia edycja:
No to super wiadomości o Rozince:):):) tak trzymać!!!
Miczka podobno tantum verde można brać (ja dla bezpieczeństwa kupiłm sobie w sprayu dla dzieci) i polecam płukanie gardła szałwią (ja mam salviasept z apteki) a z domowych sposobów bez cebuli i czosnku to ja robie syrop z buraków i cukru (kroję na pół, wydrążam środek i wsypuję cukru ile się zmieści i czekam na syrop)
psota ja też snu na spacerach zazdroszczę... u nas tak jak w domu czyli 30 minut...
Anula kurcze jak ty już tyle zrobiłaś... ja to mam lenia strasznego... a jak słońce świeci to już tak kurze w domu widać:(
No i oby szczepionki, których sporo dzisiaj, przeszły jak najbardziej bezboleśnie i bez późniejszych objawów... :)
A moja małą zjadłą pół porcji sinlacu i po chwili zaczęła marudzić i myślę - kurcze już głodna? - ale bardzoej to marudzenie brzmiało jak gdy chce spać... tylko 40 minut wcześniej wstałą, ale położyłam ją dołóżka i odpłynęła... Ale to może dlatego, że drugi raz w życiu budziła się w ni=ocy częściej niż tylko na jedzenie... tylko nie wiem czemu...

Witajcie kochane ranne ptaszki

My toze od 6 nie spimy juz naszykowalam na obiad i ogarnelam chate wole to z rana zrobic bo nie wiem jak moja giazda z tymi skokami czy da mi cokolwiek póxniej zrobic czy bedzie marudzic
Corin oby w koncu zaszczepili ewcie
Anulka ​no ja tez obrobiona procz zakupow ale to dzialka corki a ona jeszcze spi

Hej mamcie i bąble,
my właśnie wróciłyśmy ze szpitala z pobrania krwi- oczywiscie tłum ludzi, gorąco i paskudnie. Natalka dzielnie zniosła pobranie choć przy gnieceniu paluszka trochę się powykrzywiała. Teaz kima w domu w wózku a w południe na spacer się szykujemy bo w Mławie pięęękne słonko:)
idę poczytać Was przy Ineczce;) kto ma chęć to już parzę;)
konwalianka!!!! Brawo dla dzielnego zięciulka!! I Natalka całuski śle także!!! a wiesz że mała waży też 7600:)?
BRawo także dla Rózinki! Zaczyna kumać że o mamę nalezy dbać;)
Teśka no to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wam sto lat i setek takich cudownych miesięcy w małżenstwie!
balkan a Mati smoczka nie ssie? Natalka mymla na dworze i dzieki temu chodzimy i czasem ponad 3 h
psota no 5 godzin!!!! ależ grzeczny malec z tego Dawidka:)a jakż Ty kondyche złapiesz fiu fiu

anula, basieniak, corin, marzenka , madzia, wydrussia, miczka
witajcie i miłego dnai!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny które mają już starsze maluszki może podzieliłybyście się opiniami o krzesełkach do karmienia? Koleżanka mi mówiła, że dla niej najlepsze jest zwykłe plastikowe krzesełko z ikei bo je się najłatwiej czyści ale na nie już musi maluszek ładnie siedzieć sam a mi by się już teraz przydało... Jak na razie się nad takim zastanawiam: PROMOCJA !!! Krzesełka do karmienia NAJTANIEJ (1898052735) - Aukcje internetowe Allegro co myślicie?

Do góry