reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja tez czuję że okres sie zbliza...och jak fajnie
Miczka, no racja to jutro mi podrzucisz :-D, teraz zadowolilam sie precelkami i kisielkiem:)

O jaaa, wafle z krówka...ja tez chcę..

I czas na zupke z dyni, druga porcja dzis:):)

reklama
Psota może Twój model ma wbudowanego GPSa :-D

Anula wafle... ubiję :-p ale ja wolę z taką masą kakaową... muszę spróbować czy kakao działa na mojego malca bo czekoladki to już też dawno bym sobie zjadła...

Konwalianko czyli zmiana warty ,ale juz jestem heeej:-Dpopatrzylam na suwaczek i sie zdziwilam od miesiaca jestem juz mezatka ha ha:)szybko zlecialo moze to dopiero miesiac ale...:)a za tydzen Nadi stuknia 4 miesiace ,boszzz jak ten czas leci

Ostatnia edycja:
Teśka, no leci leci.. nawet się nie zdażymy obrócić, a tu już roczek minie.. hehe.. a jakie wrazenie po miesiącu jako męzatka? coś się zmieniło? gratulacje

my z Tymusiem wybieramy się zaraz na szczepienie, trzymajcie kciuki, aby mój malutki nie cierpiał zbytnio.. już mnie serce boli na samą myśl.... ech.

Witam! ja juz na nogach od 6 maly wstal 6.20 ale tym sposobem jestem umalowana, wlosy wyprostwoane, zakupy zrobione. Niunio spi znowu a ja koncze sprzatac,dzis i 11 odwiedza mnie kolezanki;-)

konwalianko dzianks:-)ale za bardzo nic sie niezmienilo po slubie tyle tylko ze musze podpisywac sie nowym nazwiskiem no i obraczka na palcu:happy2:trzymam mocniutko kciukaski za Tymusia,Anula to sie obrobilas migusiem :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny!
Konwalianka, kciuki za szczepienie.... &&&

Teśka, Mateusz dziś kończy 4 m-ce i też się zastanawiam, kiedy to minęło.....

ostatnio jakoś strasznie monotonnie mi dni mijają.... :(

ale przypomniało mi się - Psota - zazdroszczę tego 5 godzinnego snu na spacerze - Mateusz standardowo półgodzinna drzemka, potem 15 min rozglądania i ryk.... jak sobie przypomnę te letnie spacery po 3 - 4 godz..... a najgorsze, że jak ryk to się tego zimnego powietrza nawdycha....

Do góry