reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no ja z okazji dłuższego snu dziecka również sobie kawki zrobiłam.... i buuu.... okazało się, że mam tylko 13 dni urlopu za 2010, a ja myślałam, że mam 26.... :( kiedy ja to wykorzystałam..... no nic.... i tak muszę 4 m-ce wychowawczego wziąć i tak.... a od lipca się będę martwić, w jaki sposób wziąć wolne, żeby pójść z dzieckiem do lekarza.....

Basieniak, w takim razie musimy jakoś te fluidy rozprzestrzenić po reszcie kraju.... szczególnie w stronę Torunia dla Rózinki!!!

reklama
Hej hej:-)
Sesti nie spaliśmy dziś: tadam! od 5.40:-D Ale miałam trochę pracy no i nie udało mi się nic napisać na bb. A zaraz lecimy do szkoły.
Balkan Basieniak Staś właśnie śpi - fluidy warszawskie;-):-D
Balkan ja Cię podziwiam za te ćwiczenia, poważnie:tak:

Zrobiłam więcej. Częstujcie się. do wyboru do koloru ;-)

Zobacz załącznik 404530

Zaczął się listopad i u nas zaczyna się szaleństwo prezentowe. Od kilku dni myślę co komu kupić, a muszę tak:
dla Agi - urodziny, mikołaj, swięta
dla Sebka - urodziny mikolaj, święta
dla ojca - urodziny
dla jego dwóch wnuczek - urodziny, mikołaj święta
dla jego wnuka - mikołaj, swięta
dl mamy - urodziny
dla ojczyma - urodziny

i to wszystko na grudzień :szok: Oczywiscie dla męża pod choinkę coś i dla Ewci też. Ale dla niej już mam pomysł na Mikołaja, a pod choinkę muszę jeszcze coś wymyśleć.

ja właśnie na chwilę aby nie mieć później zaległości.. 2 prania zrobione, mieszkanie sprzątnięte, makijaż do połowy - hehe, obiad naszykowany, sok wyciśnięty, a teraz zabieram sie za prasowanie - trzymajcie kciuki, to aż 4 pralki!

corin, znam ból.. ja też już myślę, co komu a mam niewiele mniej, tyle, ze odchodzą urodziny, ale u mnie wygląda to tak:
chrześniak nr.1 - gwiazdka
chrześniak nr.2 - gwiazdka
chrześniak nr.3 - gwiazdka
siostrzeniec 1, 2, 3 - mikołaj, gwiazdka
rodzice x2 - gwiazdka
siostry x2 - gwiazdka
szwagrowie x 2 - gwiazdka
Tymuś - mikołaj, gwiazdka
no i mąż - jak zasłuży :-D

Corin ślinka mi cieknie na widok tych kaw... ale moja mała ma za duże problemy z kupkami... ale jak przestanę karmić lub jak jej przejdzie to pierwsze rzeczy jakie zjem/wypiję to blok czekoladowy i kawa z caffeheaven.... o tak......

no to rzeczywiście trzeba te fliudy Rózince wysłąć.... może jak się wszystkie postaramy to się rozprzestrzenią;) bo moja mała dalej śpi :szok: to już na pewno ponad godzinę... i oczywiście przez to, że się tego nie spodziewałąm to i za nic się nie wzięłam...

Konwalianka, znasz ten bol, widze ;-) u nas juz odpada gwiazdka dla starszyzny, bo wszyscy zgodnie stwierdzilismy ze wystarczy ze trza dzieciaki obkupic ;-)

Ewa spi od 7.30. Ona chyba ma w doopce barometr, bo jak idzie zmiana pogody to ona wtedy spiiiiiii. Fluidy dla Rózinki leeeeeeeecaaaaaaaaaaaaaa :-) insza inszosc ze w nocy sie meczyla to pewnie teraz odsypia.

Dobra, kawucha wypita, juz nie mam wymowki, lece do roboty dalej.

Zajrze potem :-*

Paweł przyszedł z pracy bo serce go boli. Koniecznie muszę znaleźć jakiegoś dobrego kardiologa.

Jak temat świąteczny to u nas to wygląda tak:
chrześniak Pawła - mikołaj, święta.
mój chrześniak - mikołaj, święta.
bratanek Pawła - roczek, mikołaj, święta,
dwójka rodzeństwa Pawła - święta,
moja siostra i jej facet - święta,
moi rodzice - święta.

Idę robić pierwszą kaszkę małemu :-)

Witajcie. Mam dziś gości na obiedzie i wpadam na chwilkę. U nas noc super. Przestałam Milę budzić na jedzenie ale z przyzwyczajenia wybudza się sama około 5. Nie wiem czy budzić ją tez ok. 12:baffled: Zobaczymy po wadze.
Czytając wasze psoty zdałam sobie sprawę, ze Mila śpi z kupa bo juz była bardzo spiąca i lezała w łóżeczku do spania ale jeszcze udusiła. A ja nie poszłam jej przebrac i zasnęła. Wyrodna macocha ze mnie.

Corin obłęd masz z prezentami. U mnie ciut lepiej 2 chrześniaków i 2 dzieciaków plus rodzina na święta. U nas sierpien daje popalic urodzinowo:szok:
Miczka jeszcze raz miłej podróży . A dokąd właściwie jedziecie?
Aneta ja robię kaszki ale te bez mleka i robię na swoim albo jak już nie mam na mm. Tych z mlekiem nie kupowałam. Mila tez lubi Hipa w słoiczkach kaszki na dobranoc.Ale uważam, ze one sa cholernie drogie. prawie 6 zł:baffled:
konwalianka a może mu przejdzie, może przestaw łóżeczko w inny kont. U nas tez była taka jazda i przez tydzień Mila zasypiała w łóżeczku w salonie a teraz juz znowu u siebie
Magia szybko dziś wstaliście, pewnie wieczorem padniesz i nici z flirtów
Psotka buzi żonko, mówisz, że sprzątasz:-DDawidek***
Maqnio skarbie mam nadzieję, ze dziś lepiej , Rózinka***
Sesti czy to ty masz to lusteko do łóżeczka ja bym chętnie Mili kupiła. Jakie masz??? Mamy kilka zabawek do wieszania w łóżeczku ale nie mamy nic z lusterkiem.

Buziaki dla wszystkich

No moja załapała drugą drzemkę :-D krókie ale na szczęście są ;-):tak: chociaż ręce boleć zaczynają to i tak ją kocham nad życie :-D:-D:-D:-D:-D <3
corin matko ale kawy pycha ja nie piję w ogóle kaw tylko zbożówkę ale taką bym wypiła :-D:-D:-D na latte mam chęć od dawna już :-D:zawstydzona/y:
Siakieś bezkofeinowe musze zakupic sobie bo po normalnej ciśnienie masakryczne miałam zawsze :-:)no:
wisieńka no właśnie chciałabym spróbować i ja ta z hippa na dobranoc kaszkę manne z biszkoptem fakt cena odstrasza ale kupię i zobaczę reakcję małej :tak::-)
Aaaaa listy macie niezłe prezentów a oto moja:
maj-siostra

moja mała - lipiec
mój tata-lipiec
wrzesień -nasze chrześnice
październik-moja skromna osoba hahahahah
listopad-mój mąż,mama i szwagier
grudzień-wiadomo Gwiazdka i Mikołaj :baffled::-D no nic tylko spać na forsie hahahahha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry