reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
dzień dobry kochane!

widzę, że dzisiaj wszystkie zapracowane. Ja tez nie wiem od czego mam zacząć - pakowanie, prasowanie, na obiad nie mam pomysłu itp. Więc nie wiem na ile starczy mi czasu dziś na bb. Więc tak na wszelki wypadek mówię do widzenia do niedzieli :tak: i trzymajcie kciuki za podróż. I nie produkujcie za dużo żebym później jakoś ogarnęła ;-)

Chociaż tak myślę, że całego dnia bez Was nie wytrzymam... więc chociaż na chwilę jeszcze wpadnę :-D

psotka mąż Sławek:) jutro świętuje a firma daje wolne dzien przed lub po imieninach:) i ma wolne 4 grudnia choć w tym roku to niedziela akurat hehhe

Hej Dziewczyny!
Sesti, wszystkiego najlepszego dla męża!!

Konwalianka, ja na noc Mateuszowi zakładam pajacyka, który ma zakładki na rączki, żeby się nie drapał.... to chyba z Mothercare są.... w zasadzie to chyba codziennie powinnam Mateuszowi manicure zapodawać, a i tak hoduje żałobę za paznokciami....

u nas też piękan pogoda :)

ja musze się zabrać za usunięcie owłosienia z łydek, a potem przychodzi Mama, wychodzi z małym na spacer, a ja mykam na siłownię.... dzis nie mam żadnych zakwasów :)

sesti, ja zaczełam od bikini głębokiego i pach..łydki pójdą następne.. dzisiaj zmieniła małemu ochraniacz na tai w smoki, powiesiłam zabawki i powieszę lusterko Kubusia Puchatka- zobaczymy.. on w dzień zawsze spi w łóżeczku..
aneta, ja miałam te same problemy co ty.. i tez termometr mu pomagał w wieczornej kupie, ale długo tak byc nie moze.. pediatra mi mówiła, ze czopek glicerynowy raz na 2-3 dni termometr co 2-gi dzień a problem był nadal, dlatego odkad daje małemu soczek z jabłka tartego problem znikł - moze spróbujesz?
Miczka, my ubieramy małego tak..wygodne spodnie bez ściągacza a na szerokim pasie, body z długim rekawem, na to sweterek lub bluza z kapturem, czapka - wkładam do fotelika i opatulam kocami aby przenieść do auta,, Paweł nagrzewa auto, tam małego odkrywam, zdejmuje czapkę..chodzi o to aby sie nie zgrzał.. zawsze można zdjąć sweterek

Dzień dobry mamusie i maluszki :*:**:*:
U nas nocka dobra mała jak zasnęła po 21 wstała dopiero po 4rtej na jedzonko :tak:;-) później godzinkę zabawy hihi i spała do ósmej a teraz znów padła ale pewnie na 30minut hahahaha :-D:-D:-D:-D
sis ja też się budzę jak tak długo mała śpi dla mnie to dziwne,bo ona ogólnie mało sypia :-D:-D:-D Dawidek :*:*:**: sis :*:*:*:
Corin najważniejsze ,że ta kupcia poszła ale pospałoby się cio hihi ??:zawstydzona/y:
miczka moja miała body z dlugim rękawkiem swteerek który zaraz zdjęłam oraz leginsy takie bawełniane no i na zmianę "pod ręką" miałam drugie porteczki tez bawełniane i bodziaczki ;-)
balkan z tymi pazurkami to faktycznie i u mnie codziennie bym musiała małej obcinać :baffled::-D:-D
sesti fajne to pianinko ??? Chociaż moja chyba sama nigdy nie zaśnie w łóżeczku :baffled::-D cięzko ma bez smoczka zasnąć sama pieluszka jej nie starcza no i zostają nam rączki :tak::-D:-D

reklama
Corin oj z chęcią:)
balkan to chyba jakieś Warszawskie fluidy dzisiaj;) u mnie to samo... już przez chwilę po nadrobieniu zaległóści myślałam żeby się wziąć za porzadki ale mówię -nie, zaraz się mała obudzi bo to już pół godzinki... - a ona dalej śpi...

Do góry