Witajcie. Mam dziś gości na obiedzie i wpadam na chwilkę. U nas noc super. Przestałam Milę budzić na jedzenie ale z przyzwyczajenia wybudza się sama około 5. Nie wiem czy budzić ją tez ok. 12
Zobaczymy po wadze.
Czytając wasze psoty zdałam sobie sprawę, ze Mila śpi z kupa bo juz była bardzo spiąca i lezała w łóżeczku do spania ale jeszcze udusiła. A ja nie poszłam jej przebrac i zasnęła. Wyrodna macocha ze mnie.
Corin obłęd masz z prezentami. U mnie ciut lepiej 2 chrześniaków i 2 dzieciaków plus rodzina na święta. U nas sierpien daje popalic urodzinowo
Miczka jeszcze raz miłej podróży . A dokąd właściwie jedziecie?
Aneta ja robię kaszki ale te bez mleka i robię na swoim albo jak już nie mam na mm. Tych z mlekiem nie kupowałam. Mila tez lubi Hipa w słoiczkach kaszki na dobranoc.Ale uważam, ze one sa cholernie drogie. prawie 6 zł
konwalianka a może mu przejdzie, może przestaw łóżeczko w inny kont. U nas tez była taka jazda i przez tydzień Mila zasypiała w łóżeczku w salonie a teraz juz znowu u siebie
Magia szybko dziś wstaliście, pewnie wieczorem padniesz i nici z flirtów
Psotka buzi żonko, mówisz, że sprzątasz
Dawidek***
Maqnio skarbie mam nadzieję, ze dziś lepiej , Rózinka***
Sesti czy to ty masz to lusteko do łóżeczka ja bym chętnie Mili kupiła. Jakie masz??? Mamy kilka zabawek do wieszania w łóżeczku ale nie mamy nic z lusterkiem.
Buziaki dla wszystkich