reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no ja z okazji dłuższego snu dziecka również sobie kawki zrobiłam.... i buuu.... okazało się, że mam tylko 13 dni urlopu za 2010, a ja myślałam, że mam 26.... :( kiedy ja to wykorzystałam..... no nic.... i tak muszę 4 m-ce wychowawczego wziąć i tak.... a od lipca się będę martwić, w jaki sposób wziąć wolne, żeby pójść z dzieckiem do lekarza.....

Basieniak, w takim razie musimy jakoś te fluidy rozprzestrzenić po reszcie kraju.... szczególnie w stronę Torunia dla Rózinki!!!

reklama
Hej hej:-)
Sesti nie spaliśmy dziś: tadam! od 5.40:-D Ale miałam trochę pracy no i nie udało mi się nic napisać na bb. A zaraz lecimy do szkoły.
Balkan Basieniak Staś właśnie śpi - fluidy warszawskie;-):-D
Balkan ja Cię podziwiam za te ćwiczenia, poważnie:tak:

Zrobiłam więcej. Częstujcie się. do wyboru do koloru ;-)

Zobacz załącznik 404530

Zaczął się listopad i u nas zaczyna się szaleństwo prezentowe. Od kilku dni myślę co komu kupić, a muszę tak:
dla Agi - urodziny, mikołaj, swięta
dla Sebka - urodziny mikolaj, święta
dla ojca - urodziny
dla jego dwóch wnuczek - urodziny, mikołaj święta
dla jego wnuka - mikołaj, swięta
dl mamy - urodziny
dla ojczyma - urodziny

i to wszystko na grudzień :szok: Oczywiscie dla męża pod choinkę coś i dla Ewci też. Ale dla niej już mam pomysł na Mikołaja, a pod choinkę muszę jeszcze coś wymyśleć.

ja właśnie na chwilę aby nie mieć później zaległości.. 2 prania zrobione, mieszkanie sprzątnięte, makijaż do połowy - hehe, obiad naszykowany, sok wyciśnięty, a teraz zabieram sie za prasowanie - trzymajcie kciuki, to aż 4 pralki!

corin, znam ból.. ja też już myślę, co komu a mam niewiele mniej, tyle, ze odchodzą urodziny, ale u mnie wygląda to tak:
chrześniak nr.1 - gwiazdka
chrześniak nr.2 - gwiazdka
chrześniak nr.3 - gwiazdka
siostrzeniec 1, 2, 3 - mikołaj, gwiazdka
rodzice x2 - gwiazdka
siostry x2 - gwiazdka
szwagrowie x 2 - gwiazdka
Tymuś - mikołaj, gwiazdka
no i mąż - jak zasłuży :-D

Corin ślinka mi cieknie na widok tych kaw... ale moja mała ma za duże problemy z kupkami... ale jak przestanę karmić lub jak jej przejdzie to pierwsze rzeczy jakie zjem/wypiję to blok czekoladowy i kawa z caffeheaven.... o tak......

no to rzeczywiście trzeba te fliudy Rózince wysłąć.... może jak się wszystkie postaramy to się rozprzestrzenią;) bo moja mała dalej śpi :szok: to już na pewno ponad godzinę... i oczywiście przez to, że się tego nie spodziewałąm to i za nic się nie wzięłam...

Konwalianka, znasz ten bol, widze ;-) u nas juz odpada gwiazdka dla starszyzny, bo wszyscy zgodnie stwierdzilismy ze wystarczy ze trza dzieciaki obkupic ;-)

Ewa spi od 7.30. Ona chyba ma w doopce barometr, bo jak idzie zmiana pogody to ona wtedy spiiiiiii. Fluidy dla Rózinki leeeeeeeecaaaaaaaaaaaaaa :-) insza inszosc ze w nocy sie meczyla to pewnie teraz odsypia.

Dobra, kawucha wypita, juz nie mam wymowki, lece do roboty dalej.

Zajrze potem :-*

Paweł przyszedł z pracy bo serce go boli. Koniecznie muszę znaleźć jakiegoś dobrego kardiologa.

Jak temat świąteczny to u nas to wygląda tak:
chrześniak Pawła - mikołaj, święta.
mój chrześniak - mikołaj, święta.
bratanek Pawła - roczek, mikołaj, święta,
dwójka rodzeństwa Pawła - święta,
moja siostra i jej facet - święta,
moi rodzice - święta.

Idę robić pierwszą kaszkę małemu :-)

Witajcie. Mam dziś gości na obiedzie i wpadam na chwilkę. U nas noc super. Przestałam Milę budzić na jedzenie ale z przyzwyczajenia wybudza się sama około 5. Nie wiem czy budzić ją tez ok. 12:baffled: Zobaczymy po wadze.
Czytając wasze psoty zdałam sobie sprawę, ze Mila śpi z kupa bo juz była bardzo spiąca i lezała w łóżeczku do spania ale jeszcze udusiła. A ja nie poszłam jej przebrac i zasnęła. Wyrodna macocha ze mnie.

Corin obłęd masz z prezentami. U mnie ciut lepiej 2 chrześniaków i 2 dzieciaków plus rodzina na święta. U nas sierpien daje popalic urodzinowo:szok:
Miczka jeszcze raz miłej podróży . A dokąd właściwie jedziecie?
Aneta ja robię kaszki ale te bez mleka i robię na swoim albo jak już nie mam na mm. Tych z mlekiem nie kupowałam. Mila tez lubi Hipa w słoiczkach kaszki na dobranoc.Ale uważam, ze one sa cholernie drogie. prawie 6 zł:baffled:
konwalianka a może mu przejdzie, może przestaw łóżeczko w inny kont. U nas tez była taka jazda i przez tydzień Mila zasypiała w łóżeczku w salonie a teraz juz znowu u siebie
Magia szybko dziś wstaliście, pewnie wieczorem padniesz i nici z flirtów
Psotka buzi żonko, mówisz, że sprzątasz:-DDawidek***
Maqnio skarbie mam nadzieję, ze dziś lepiej , Rózinka***
Sesti czy to ty masz to lusteko do łóżeczka ja bym chętnie Mili kupiła. Jakie masz??? Mamy kilka zabawek do wieszania w łóżeczku ale nie mamy nic z lusterkiem.

Buziaki dla wszystkich

No moja załapała drugą drzemkę :-D krókie ale na szczęście są ;-):tak: chociaż ręce boleć zaczynają to i tak ją kocham nad życie :-D:-D:-D:-D:-D <3
corin matko ale kawy pycha ja nie piję w ogóle kaw tylko zbożówkę ale taką bym wypiła :-D:-D:-D na latte mam chęć od dawna już :-D:zawstydzona/y:
Siakieś bezkofeinowe musze zakupic sobie bo po normalnej ciśnienie masakryczne miałam zawsze :-:)no:
wisieńka no właśnie chciałabym spróbować i ja ta z hippa na dobranoc kaszkę manne z biszkoptem fakt cena odstrasza ale kupię i zobaczę reakcję małej :tak::-)
Aaaaa listy macie niezłe prezentów a oto moja:
maj-siostra

moja mała - lipiec
mój tata-lipiec
wrzesień -nasze chrześnice
październik-moja skromna osoba hahahahah
listopad-mój mąż,mama i szwagier
grudzień-wiadomo Gwiazdka i Mikołaj :baffled::-D no nic tylko spać na forsie hahahahha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry