reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

no moje dziecko mnie zadziwia.. zdążyłam wyprasować 4 prania, wypić kawe, pogadać z koleżanka przez telefon, z mężem a on dalej śpi.. ja chciałam na spacer iść :)

wisienko, a jakie kaszki kupujesz? podaj nazwy i smaki, bo ja też jak już zacznę chciałabym na swoim mleczku robić

heh co listy prezentowej to u mnie cały rok jest zajęty, wolne miesiace to: maj, październik, listopad i grudzień (choć tu gwiazdka więc dziękuję) ech..

reklama
witam prawie że porannie, bo jeszcze w piżamie:)

konwalianko, a to usuwanie włosków to tak na stale, juz nie rosną?? to ja tez tak chcę;) mąz by sie ucieszył he a ile taka przyjemnośc kosztuje??

miczka, a moje babeczki myślisz że sama ukręciłam?? ja zawsze mam te z paczki, 5 min i zrobione i naprawde je lubię:):)

A w moja niunie jakiś diabelec wstąpił chyba... w nocy budzi sie i od razu w ryk, smoczek nie pomaga, tylko na ręce ja muszę brać i wtedy zasypia, budzi sie czesciej niż jak była noworodkiem, je nawet częsciej niz co 3 godz.. nosz a taka grzeczna była:) w leżaczku to moze z 5 min polezy, w lozeczku tez, najlepiej ją ciagle nosić...

Witajcie:-)
Dodi w moją synową diabelec wstąpił? fiu, fiu, fiu...:-D ale ona ze Stasiem mają podobnie, może właśnie dlatego są parą:-D u nas pobudka o 5, jedzenie co 3h, w dzień 1,5-2h. Wrzask w wózki, płacz przed zasypianiem. Obstawiam zęby i u nas chęć siedzenia. A jak kaszelek? Robiłaś jej już RTG? U nas za to chroniczny katarek. Ja myślę, że one łapią od starszaków i końca nie widać:nerd:
Wisienko no tak, padam jak mucha:-D ale flircik dzienny, czemu nie;-):-D
Konwalianko czyli nie doczytałam, fluidy warszawskie Tymciowi też się udzieliły. Ładnie śpi:-)

Hej !sestinka mnie pogonila z netu(dzieki kochana) duzo czasu przy necie tym marnuje ale juz mam posprzatane ,spacer i zakupy zaliczone nawet kawa u tesciowej haaa:-)przedswiateczne i swiateczne wydatki to jest masakiera jakas tylko trzymac sie za kieszen:no:a ja tak z innej beczki ,ja biore tabletki antykoncepcyjne dla karmiacych azalia ,mam po nich straszne mdlosci ostatnio czy ktoras z was moze kiedys ich uzywala?moja kaszek nie za bardzo jeszcze chce jesc ,ostatnio probowalam ziemniaczka i marcheweczki cosik tam zjadla ale narazie nieszaleje jeszcze z tymi obiadkami

Magia, no mówię Ci, sie zmówili chyba...ale za to w wózku jest spokój jeszcze heh, rtg zrobiłam, wynik pewnie we wtorek będzie:)

Wczoraj narzekalam na kupki, a dziś już 3 poszła, wiec cosik sie ruszylo w końcu:)

Ostatnio jak mała marudziła jak byłam u babci, to ona stwierdziła ( ma 86lat) że małej nie starcza juz moje mleko bo mam mało, dlatego ona sie denerwuje....ja mówi skąd może to babcia wiedzieć ze mało mam?? a ona na to że przeciez nie mam dużych cycków :no: potem mówiła żebym kupiła jej kaszkę humana i jej dała, bo ona jest NA PEWNO glodna:) och te mądrości..

Ostatnia edycja:
Jak mowa o listach prezentów to na 2012r moja wygląda tak:
luty - urodziny taty i wujka
marzec - urodziny siostrzeńca i chrześniaka męża, urodziny dziadziusia
kwiecień - urodziny babci, urodziny teściowej
maj - komunia mojej chrześnicy i jej siostry oraz chrześniaka męża, urodziny ciotki, urodziny mojej drugiej chrześnicy
czerwiec - urodziny siosrty
lipiec - urodziny męża i Błażejka, imieniny siostrzeńca
sierpień - imieniny babci
wrzesień - urzodziny mojej chrześnicy i jej siostry, imieniny dziadka
październik - imieniny siostry
listopad - imieniny męża i Błażejka
grudzień - imieniny taty i teściowej, mikołaj - 9 dzieci , gwiazdka - 9 dzieci, dziadkowie, tata, teściowa, siostra, mąż, wujek z ciotką i kto tam się jeszcze napatoczy he he nie wspomnę o dniach babci, dziadka, ojca matki itp :-)
i to wszystko na mojej głowie, nie wspomnę o ilości kasy na prezenty :-p mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku siorka ze ślubem nie wyskoczy bo chyba bym musiała się po uszy zadłużyć :angry:

Teśka tak, tak, net wciąga. A azalii nie brałam, choć miałam wypisaną. Jakoś nie lubię tabletek.
Dodi &&&&&&&&& za czysty rtg.
Ja już nawet nie wspomnę o wydatkach na prezenty:szok: Albo wspomnę:rofl2::
Ja mam 3 rodzeństwa (wszyscy są sparowani:-D), małż ma 5 rodzeństwa i troje z nich ma swoje drugie połówki. Moje rodzeństwo ma 5 dzieciaków:szok:, jego rodzeństwo 3. Reasumując - (nie wspomnę całego roku) na samą gwiazdkę potrzeba 20 prezentów dla dorosłych, 10 dla dzieciaków (bo moje też:-)) i 2 dla chrześniaków spoza rodziny. Do tego 4 komunie w tym roku (w tym 1 mój chrześniak i 2 małża). I co Wy na to?:szok:

reklama
Do góry