reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

no moje dziecko mnie zadziwia.. zdążyłam wyprasować 4 prania, wypić kawe, pogadać z koleżanka przez telefon, z mężem a on dalej śpi.. ja chciałam na spacer iść :)

wisienko, a jakie kaszki kupujesz? podaj nazwy i smaki, bo ja też jak już zacznę chciałabym na swoim mleczku robić

heh co listy prezentowej to u mnie cały rok jest zajęty, wolne miesiace to: maj, październik, listopad i grudzień (choć tu gwiazdka więc dziękuję) ech..

reklama
witam prawie że porannie, bo jeszcze w piżamie:)

konwalianko, a to usuwanie włosków to tak na stale, juz nie rosną?? to ja tez tak chcę;) mąz by sie ucieszył he a ile taka przyjemnośc kosztuje??

miczka, a moje babeczki myślisz że sama ukręciłam?? ja zawsze mam te z paczki, 5 min i zrobione i naprawde je lubię:):)

A w moja niunie jakiś diabelec wstąpił chyba... w nocy budzi sie i od razu w ryk, smoczek nie pomaga, tylko na ręce ja muszę brać i wtedy zasypia, budzi sie czesciej niż jak była noworodkiem, je nawet częsciej niz co 3 godz.. nosz a taka grzeczna była:) w leżaczku to moze z 5 min polezy, w lozeczku tez, najlepiej ją ciagle nosić...

Witajcie:-)
Dodi w moją synową diabelec wstąpił? fiu, fiu, fiu...:-D ale ona ze Stasiem mają podobnie, może właśnie dlatego są parą:-D u nas pobudka o 5, jedzenie co 3h, w dzień 1,5-2h. Wrzask w wózki, płacz przed zasypianiem. Obstawiam zęby i u nas chęć siedzenia. A jak kaszelek? Robiłaś jej już RTG? U nas za to chroniczny katarek. Ja myślę, że one łapią od starszaków i końca nie widać:nerd:
Wisienko no tak, padam jak mucha:-D ale flircik dzienny, czemu nie;-):-D
Konwalianko czyli nie doczytałam, fluidy warszawskie Tymciowi też się udzieliły. Ładnie śpi:-)

Hej !sestinka mnie pogonila z netu(dzieki kochana) duzo czasu przy necie tym marnuje ale juz mam posprzatane ,spacer i zakupy zaliczone nawet kawa u tesciowej haaa:-)przedswiateczne i swiateczne wydatki to jest masakiera jakas tylko trzymac sie za kieszen:no:a ja tak z innej beczki ,ja biore tabletki antykoncepcyjne dla karmiacych azalia ,mam po nich straszne mdlosci ostatnio czy ktoras z was moze kiedys ich uzywala?moja kaszek nie za bardzo jeszcze chce jesc ,ostatnio probowalam ziemniaczka i marcheweczki cosik tam zjadla ale narazie nieszaleje jeszcze z tymi obiadkami

Magia, no mówię Ci, sie zmówili chyba...ale za to w wózku jest spokój jeszcze heh, rtg zrobiłam, wynik pewnie we wtorek będzie:)

Wczoraj narzekalam na kupki, a dziś już 3 poszła, wiec cosik sie ruszylo w końcu:)

Ostatnio jak mała marudziła jak byłam u babci, to ona stwierdziła ( ma 86lat) że małej nie starcza juz moje mleko bo mam mało, dlatego ona sie denerwuje....ja mówi skąd może to babcia wiedzieć ze mało mam?? a ona na to że przeciez nie mam dużych cycków :no: potem mówiła żebym kupiła jej kaszkę humana i jej dała, bo ona jest NA PEWNO glodna:) och te mądrości..

Ostatnia edycja:
Jak mowa o listach prezentów to na 2012r moja wygląda tak:
luty - urodziny taty i wujka
marzec - urodziny siostrzeńca i chrześniaka męża, urodziny dziadziusia
kwiecień - urodziny babci, urodziny teściowej
maj - komunia mojej chrześnicy i jej siostry oraz chrześniaka męża, urodziny ciotki, urodziny mojej drugiej chrześnicy
czerwiec - urodziny siosrty
lipiec - urodziny męża i Błażejka, imieniny siostrzeńca
sierpień - imieniny babci
wrzesień - urzodziny mojej chrześnicy i jej siostry, imieniny dziadka
październik - imieniny siostry
listopad - imieniny męża i Błażejka
grudzień - imieniny taty i teściowej, mikołaj - 9 dzieci , gwiazdka - 9 dzieci, dziadkowie, tata, teściowa, siostra, mąż, wujek z ciotką i kto tam się jeszcze napatoczy he he nie wspomnę o dniach babci, dziadka, ojca matki itp :-)
i to wszystko na mojej głowie, nie wspomnę o ilości kasy na prezenty :-p mam tylko nadzieję, że w przyszłym roku siorka ze ślubem nie wyskoczy bo chyba bym musiała się po uszy zadłużyć :angry:

Teśka tak, tak, net wciąga. A azalii nie brałam, choć miałam wypisaną. Jakoś nie lubię tabletek.
Dodi &&&&&&&&& za czysty rtg.
Ja już nawet nie wspomnę o wydatkach na prezenty:szok: Albo wspomnę:rofl2::
Ja mam 3 rodzeństwa (wszyscy są sparowani:-D), małż ma 5 rodzeństwa i troje z nich ma swoje drugie połówki. Moje rodzeństwo ma 5 dzieciaków:szok:, jego rodzeństwo 3. Reasumując - (nie wspomnę całego roku) na samą gwiazdkę potrzeba 20 prezentów dla dorosłych, 10 dla dzieciaków (bo moje też:-)) i 2 dla chrześniaków spoza rodziny. Do tego 4 komunie w tym roku (w tym 1 mój chrześniak i 2 małża). I co Wy na to?:szok:

reklama
Do góry