reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kochane poczekam tak do 15-16 bo może teraz mieć zabiegi...troche mi głupio się tak narzucać...Balkan tu chodzi o to czy oni mi zrobią... czy będą kazać próbować naturalnie...

Ostatnia edycja:
Wydrusia, ja wiem, ale masz jeszcze chwilkę czasu, więc rzeczywiście poczekaj do popołudnia i zadzwoń....

oj Corin, obawiam się, że dość często Cię będą czekać takie niespodzianki...... obym sę myliła....

Emka mi się zdaję, że używanie sprayu codziennie,na wszelki wypadek szkodzi dziecku. Zwalnia to śluzówki i inne narządy od pracy. To tak jak z actimelem podawanie gotowych bakterii spowalnia i wyręcza organizm, i w związku z tym gdy się przestaje go pic zaczyna się chorowanie :-( Dlatego wszędzie trzeba stosować zdrowy rozsądek i stosować tylko te wspomagacze, które są niezbędne.
Wydrussia dzięki. Tak myślałam że ta moja położna to trochę dziwna jest. Ona pępka zaleca nie smarować niczym, a na porodówkę po kilkunastu godzinach
Corin twoje są takie same? : Sprzedam LEFAX firmy BAYER- oryginalne kropelki na kolkę z Niemiec 40zł!!!
http://www.sabsimplex.net.pl/page282270734cfc01b1a32ab.html

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:-)

U nas pogoda w kratke - raz leje, raz slonce...

Ja wczoraj poszlalam przy zelazku i wariatka wyprasowalam wszystkie ciuszki, komoda jest pelna, wiec mam to juz z glowy, ufff. Ale za to kregoslup dal o sobie bardziej znac:baffled:
Udalo mi sie wczoraj zamowic poduszke do spania, bo katusze w nocy przezywam, o taka o Dreamgenii Pregnancy Support and Feeding PillowPregnancy Pillow, Dreamgenii Pregnancy Pillow, Pregnancy Pillows, Sleeping Bags, Maternity Pillow, Pregnancy Pillow and Breastfeeding Pillow, Twinkle Tog > Pregnancy Support Pillow > Pregnancy Support & ale, ze to juz koncowka ciazy, to wolalam kupic uzywana, bardzo chodliwy towar - udalo mi sie dopiero na 5 aukcji:baffled: i to wcale nie tanio, ale licze na to, ze rownie dobrze ja sprzedam:-p Emka, moze Ty tez potrzebujesz czegos podobnego?

Dziewczyny, a czy ktoras z Was kupila juz muszle laktacyjne? Ja sie waham miedzy Chicco a Aventem...:baffled:
Silikonowe muszle laktacyjne | Karmienie i posiłki | Karmienie piersią | Pielęgnacja piersi | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Chicco, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
AVENT - Komfort i ochrona - Wygodne muszle laktacyjne 6 szt | Karmienie i posiłki | Karmienie piersią | Wkładki i osłonki | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Chicco, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
Mialam te z Aventa i byly dosc niewygodne i teraz nie wiem, czy porywac sie na te z Chicco...:baffled::baffled::baffled::sorry2:

no dziewczyny możecie mi pogratulować - właśnie zrobiłam zakupy na allegro - zakupiłam 28 rzeczy! i wygląda na to, że zostaną mi drobnostki do dokupienia ale już w sklepach :) ale jestem z siebie dumna.. po prostu w końcu się to stało:-D 4h mi to zajęło, ale już z głowy..
mailuj, wydrusia - bo tutaj nie ma reguły.. w jednym szpitalu nie zalecają stosować niczego do pępka (św. Zofii) w innym spirytus, tam mówią aby nie moczyć, a w innym, że nic się nie dzieje.. mój lekarz mówi, że po odejściu wód mam jeszcze czas, i ważniejsze są skurcze, jak będą regularne, powiedzmy co 15 min. to żeby przyjeżdżać.. ja tam planuję, po odejściu wód (jeśli to nastąpi przed skurczami), jeszcze wziąć prysznic i bez stresu się zebrać, ale jak wyjdzie to się okaże:-D

teraz zabieram się za kluski parowe - mniam..

Witam ja dzis znowu mialam tragiczna noc na szczescie jutro mam wizyte;-)mialam gosci do teraz i jestem wykonczona a i przyszlo lozeczko ciesze sie jak durna i co chwile zagladam, niestety na zlozenie jeszcze poczekam znajac zycie:tak:
Ja tak samo mam nadzieje ze jeszcze wezme kapiel, troche zrobie sie na czlowieka i pojade moze tak szybko nie pojade poza tym mam 10 min do szpitala:tak:
Konawalianka a co zmawialas?bo ja chce podklady itd moze masz link zeby kupic wszystko u jednego uzytkownika?
U nas zaraz bedzie lalo, wszystkie mamusie sredecznie witam i zycze milego dnia:-)

reklama
Do góry