reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianka super ze podalas tego sprzedawce z allegro bo chcialam tylko u jednego zamowic wszystko co potrzebuje zeby zaoszczedzic na przesylkach, a widze ze ten ma wszystko co potrzebuje :-)

powiedzcie mi czy te termomentry elektryczne do ucha i czola sa dobre? ktoras miala i sprawdzala? widze ze ten koles ma za 72 zl taki to bym go kupila bo tu w hiszpanii sa strasznie drogie, ok 50,60E.

ja sie jakos doczolgalam do domu, zakupilam dwie koszule do szpitala, tzn pizamke koszulowa taka do kolan a na gorze jest z krzyzykiem z tylu, wlasnie takiej szukalam zeby nie miala krotkiego rekawka bo sie bede pocic jak mysz, a ta jest super przewiewna i w komplecie ze stringami :-D sie usmialam z tego, kupilam taki sam wzor tylko dwa rozne kolory, czerwona i zielona bo nie zalezalo mi na tym zeby byla piekna tylko wygodna no i tania, za 7 E jedna ^^ :-D
zalatwilam tez wszystkie sprawy, pani w urzedzie byla mila i skserowala mi nawet paszport bo mi sie zapomnialo (a ogolnie oni nie robia ksera i jest to wielkim drukiem napisane) wiec jesli ona by mi tego nie zrobila musialabym wyjsc i szukac ksero, wrocic i czekac na swoja kolejke znowu, ale kobita sie zlitowala nad ciezarowka, jeszcze jej zaczelam mowic ze jest to moze trzecie podejscie i nigdy nie zdazam na czas :-D hahahhaa spryciula ze mnie ^^ :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
no i fajnie... Cc nie będzie... mam spróbować sn jeśli coś się będzie działo to wtedy CC... a najśmieszniejsze jest to że może mi pęknąć ta przepuklina albo z drugiej strony bo jest naruszona... śmiechu warte... ale chirurdzy sie nie piszą na to...

Wlasnie co myslicie o smoczku co jest w nim termometr??
Ja po obiadku ukochany i upragniony schabowy zrobilam ale malo:-Dhehe

silwia zapodalas niezlymi produktami :-D ale ja takiego drogiego nie moge kupic :-p mowie o takim tanszym do ucha i czola ktory jest w granicy 60-100 zl :-)
a ten pierwszy to genialny, pytanie tylko po co taki drogi, na dobra sprawe mozna nawet rteciowego uzywac z tym ze jest niewygodny bo noworodek sobie go nie przytrzyma 10 min pod pacha, dlatego chce taki ktory szybko mierzy temp ciala lub wody, chcialam bezdotykowy, sa w granicach 100 zl i wlasnie mozna nim wszystko sprawdzac, nawet mleko w butelce.

anulka ja nie jestem za termometrem w smoczku, bo nie wszystkie dzieci chca trzymac smoczek w buzi i jak ci go zacznie wypluwac to nie zmierzysz temperatury, wole takie do ucha czy czola badz bezdotykowe ktore w ciazu sekundy podaja wynik

wydruska dziwne ze ci tak zmieniaja decyzje teraz na temat CC :/ ty bylas na to nastawiona a nagle mowia ze SN :/ zobaczymy jak to w praniu bedzie wygladalo, moze nie pojdzie tak zle jak sobie to wyobrazasz :-) damy rade, jakos trzeba :*

Ostatnia edycja:
em_ka no taki najlepszy do czola i ucha i podoba mi sie ale ja chyba zostane przy zwyklym jak narazie... a jak beda dodatkowe pieniazki to sie kupi...nasze mamy jakos dawaly rade takim zwyklym moze i ja tez dam :)

laseczki my tak gadu gadu o wyprawde porodach a w nocy siedzialam i zerknelam i sa juz styczniowki i tak poczytalam jak przezywaja kropeczki na usg my tak samo robilysmy nie tak dawno jak sie wydaje:) a ty juz jedna cyferka do konca zostala:)

Em_ka no właśnie cały czas CC a teraz setki powodów żeby tego nie robić :-( najpierw człowieka nastawią a potem co... mam takiego wnerwa że szok

Wydrusiu a jesli na prawde nic sie nie stanie w czasie SN to moze lepiej dla ciebie? dla mnie osobiscie byloby lepsze SN niz CC, krotszy czas rekuperacji i nie nacinaja ci miesni :/ wiadomo ze boli po SN ale po tym jak widzialam co moj D przechodzil po operacji na przepukline w pachwinie to nie chcialabym miec takiego naciecia na brzuchu, jak sie pozniej tym maluszkiem zajmowac z rana i bolem. Wiem ze bylas nastawiona, to chyba jest najgorsze w tym wszystkim, ale wez sobie do serca to ze moze i lepiej dla Ciebie, zobaczysz, wszystko bedzie ok, bedziemy trzymac kciukasy :*

reklama
Do góry