kurcze wydruska to ja juz sama nie wiem, na jakiejs podstawie musieli podjac decyzje bo chyba nie bylo to ich widzimisie, choc w sumie nigdy nie wiadomo z tymi lekarzami nie wiadomo co o tym myslec. MOze zapytaj ich na przyszlej wizycie dlaczego zmienili zdanie...
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ja powiem ginkowi że ja nie urodzę normalnie bo się boje... jak mi pęknie to co ? a w ogóle nastawili mnie na CC i teraz jak pomyśle o SN to dziękuje...
silwia84
Fanka BB :)
emka ja ciebie doskonale rozumiem,mnie tez nie zalezy na tych termometrach drogich. zrobilam liste dla tych ktorzy chca zrobic prezent (tak jak mnie o to proszono). jak go dostane to ok, jak nie to swiat sie nie zawali. mnie wystarczylby tez ten najzwyklejszy, ale nawszelki wypadek kupilam ten zestaw. Najlepiej jak cos doradza tutaj nasze kochane doswiadczone mamy na forum. ja jestem zielona w tych sprawach. Mnie sie wydaje caly czas ze cos mi brakuje z wyprawki albo zabardzo przesadzam z zakupami.
wydrusia, mnie sie wydaje ze lekarz bedzie jeszcze z toba rozmawial, bo to nie jest chyba ostateczna decyzja na sn.
wydrusia, mnie sie wydaje ze lekarz bedzie jeszcze z toba rozmawial, bo to nie jest chyba ostateczna decyzja na sn.
Corin
Mama Trójki :)
Silwia, ja mam taki termometr jak z 3 linku i powiem ci ze jest niedokladny. Za termometrami w smoczku tez nie jestem - moje dzieci nie chciały smoczkow wogole
Przerabialam tez do ucha, do czasu aż młody dostał zapalenie obu uszu na raz - horror.
Teraz chce kupić taki bezdotykowy, tylko właśnie który? Jest taki wybór, rożne firmy, rożne ceny... Nie są tanie, wiec chciałbym dobrze wybrać.
Przerabialam tez do ucha, do czasu aż młody dostał zapalenie obu uszu na raz - horror.
Teraz chce kupić taki bezdotykowy, tylko właśnie który? Jest taki wybór, rożne firmy, rożne ceny... Nie są tanie, wiec chciałbym dobrze wybrać.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Silvia chciałabym w końcu znać ostateczną decyzje... bo nie wiem na co mam się szykować :-(
A
Anulka198424
Gość
wydrussia napewno na kolejnej wizycie dogadacie wszystko nie stresuj sie kochana :*
silwia84
Fanka BB :)
corin, widzisz ty juz z doswiadczeniem. gdybym wiedziala ze ten ze smoczkiem nie sa dokladne to bym nie kupila. nie spodziewalam sie ze te do ucha moga spowodowac zapalenie uszu. te bezdotykowe sa naprawde drogie, mam nadzieje ze go dostane w prezencie. :-)
wybralyscie juz jakies nozyczki do obcinania paznokci u takich malenstw. moze glupie pytanie, ale jak zwykle kilka firm i czlowiek moze zwarjowac?
wybralyscie juz jakies nozyczki do obcinania paznokci u takich malenstw. moze glupie pytanie, ale jak zwykle kilka firm i czlowiek moze zwarjowac?
Corin no wlasnie zaraz podam linki tych co mi sie wydaja w miare ok, choc z doswiadczenia nie wiem bo nigdy nie mialam tego bezdotykowego
1- BEZDOTYKOWY termometr Microlife NC100 ! NOWOŚĆ! (1597379076) - Aukcje internetowe Allegro
2- Microlife FR100 Termometr Bezdotykowy FR 100 TANIO (1601485234) - Aukcje internetowe Allegro
3- Termometr bezdotykowy Thermoflash LX-26 + etui !!! (1601486530) - Aukcje internetowe Allegro
4- BabyOno Bezdotykowy termometr do ciała NOWOŚĆ (1605010495) - Aukcje internetowe Allegro
5- Dokladny TERMOMETR BEZDOTYKOWY Tech-Med KURIER 10 (1609982164) - Aukcje internetowe Allegro
6- http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-bremed-bluebeam-bd-1500-i1611501301.html
7- http://allegro.pl/zadbaj-o-swoje-dziecko-termometr-bezdotykowy-i1612270190.html
mniej wiecej takie, pozniej sie powtarzaja badz sa w wyzszych cenach|
silwia z tego co wiem to do miesiaca po porodzie sie nie obcina paznokci mimo ze niektore szkraby maja je juz mega dlugie, ja kupie najzwyklejsz nozyczki dla noworodkow, takie z polokraglymi koncowkami zeby nie uszkodzic martwicy.
1- BEZDOTYKOWY termometr Microlife NC100 ! NOWOŚĆ! (1597379076) - Aukcje internetowe Allegro
2- Microlife FR100 Termometr Bezdotykowy FR 100 TANIO (1601485234) - Aukcje internetowe Allegro
3- Termometr bezdotykowy Thermoflash LX-26 + etui !!! (1601486530) - Aukcje internetowe Allegro
4- BabyOno Bezdotykowy termometr do ciała NOWOŚĆ (1605010495) - Aukcje internetowe Allegro
5- Dokladny TERMOMETR BEZDOTYKOWY Tech-Med KURIER 10 (1609982164) - Aukcje internetowe Allegro
6- http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-bremed-bluebeam-bd-1500-i1611501301.html
7- http://allegro.pl/zadbaj-o-swoje-dziecko-termometr-bezdotykowy-i1612270190.html
mniej wiecej takie, pozniej sie powtarzaja badz sa w wyzszych cenach|
silwia z tego co wiem to do miesiaca po porodzie sie nie obcina paznokci mimo ze niektore szkraby maja je juz mega dlugie, ja kupie najzwyklejsz nozyczki dla noworodkow, takie z polokraglymi koncowkami zeby nie uszkodzic martwicy.
Ostatnia edycja:
reklama
A
Anulka198424
Gość
siostra ma ten do czola i jest zadowolona ale nie pamietam firmy chyba braun byl wczesniej wklejony link... kolezanka znowu ten elektroniczny podobny do zwyklego i lipny jest nie byla zadowolona.