reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kochane poczekam tak do 15-16 bo może teraz mieć zabiegi...troche mi głupio się tak narzucać...Balkan tu chodzi o to czy oni mi zrobią... czy będą kazać próbować naturalnie...

Ostatnia edycja:
Wydrusia, ja wiem, ale masz jeszcze chwilkę czasu, więc rzeczywiście poczekaj do popołudnia i zadzwoń....

oj Corin, obawiam się, że dość często Cię będą czekać takie niespodzianki...... obym sę myliła....

Emka mi się zdaję, że używanie sprayu codziennie,na wszelki wypadek szkodzi dziecku. Zwalnia to śluzówki i inne narządy od pracy. To tak jak z actimelem podawanie gotowych bakterii spowalnia i wyręcza organizm, i w związku z tym gdy się przestaje go pic zaczyna się chorowanie :-( Dlatego wszędzie trzeba stosować zdrowy rozsądek i stosować tylko te wspomagacze, które są niezbędne.
Wydrussia dzięki. Tak myślałam że ta moja położna to trochę dziwna jest. Ona pępka zaleca nie smarować niczym, a na porodówkę po kilkunastu godzinach
Corin twoje są takie same? : Sprzedam LEFAX firmy BAYER- oryginalne kropelki na kolkę z Niemiec 40zł!!!
http://www.sabsimplex.net.pl/page282270734cfc01b1a32ab.html

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:-)

U nas pogoda w kratke - raz leje, raz slonce...

Ja wczoraj poszlalam przy zelazku i wariatka wyprasowalam wszystkie ciuszki, komoda jest pelna, wiec mam to juz z glowy, ufff. Ale za to kregoslup dal o sobie bardziej znac:baffled:
Udalo mi sie wczoraj zamowic poduszke do spania, bo katusze w nocy przezywam, o taka o Dreamgenii Pregnancy Support and Feeding PillowPregnancy Pillow, Dreamgenii Pregnancy Pillow, Pregnancy Pillows, Sleeping Bags, Maternity Pillow, Pregnancy Pillow and Breastfeeding Pillow, Twinkle Tog > Pregnancy Support Pillow > Pregnancy Support & ale, ze to juz koncowka ciazy, to wolalam kupic uzywana, bardzo chodliwy towar - udalo mi sie dopiero na 5 aukcji:baffled: i to wcale nie tanio, ale licze na to, ze rownie dobrze ja sprzedam:-p Emka, moze Ty tez potrzebujesz czegos podobnego?

Dziewczyny, a czy ktoras z Was kupila juz muszle laktacyjne? Ja sie waham miedzy Chicco a Aventem...:baffled:
Silikonowe muszle laktacyjne | Karmienie i posiłki | Karmienie piersią | Pielęgnacja piersi | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Chicco, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
AVENT - Komfort i ochrona - Wygodne muszle laktacyjne 6 szt | Karmienie i posiłki | Karmienie piersią | Wkładki i osłonki | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Chicco, akcesoria dla niemowląt, wózki, laktator, wyprawka dla noworodka
Mialam te z Aventa i byly dosc niewygodne i teraz nie wiem, czy porywac sie na te z Chicco...:baffled::baffled::baffled::sorry2:

no dziewczyny możecie mi pogratulować - właśnie zrobiłam zakupy na allegro - zakupiłam 28 rzeczy! i wygląda na to, że zostaną mi drobnostki do dokupienia ale już w sklepach :) ale jestem z siebie dumna.. po prostu w końcu się to stało:-D 4h mi to zajęło, ale już z głowy..
mailuj, wydrusia - bo tutaj nie ma reguły.. w jednym szpitalu nie zalecają stosować niczego do pępka (św. Zofii) w innym spirytus, tam mówią aby nie moczyć, a w innym, że nic się nie dzieje.. mój lekarz mówi, że po odejściu wód mam jeszcze czas, i ważniejsze są skurcze, jak będą regularne, powiedzmy co 15 min. to żeby przyjeżdżać.. ja tam planuję, po odejściu wód (jeśli to nastąpi przed skurczami), jeszcze wziąć prysznic i bez stresu się zebrać, ale jak wyjdzie to się okaże:-D

teraz zabieram się za kluski parowe - mniam..

Witam ja dzis znowu mialam tragiczna noc na szczescie jutro mam wizyte;-)mialam gosci do teraz i jestem wykonczona a i przyszlo lozeczko ciesze sie jak durna i co chwile zagladam, niestety na zlozenie jeszcze poczekam znajac zycie:tak:
Ja tak samo mam nadzieje ze jeszcze wezme kapiel, troche zrobie sie na czlowieka i pojade moze tak szybko nie pojade poza tym mam 10 min do szpitala:tak:
Konawalianka a co zmawialas?bo ja chce podklady itd moze masz link zeby kupic wszystko u jednego uzytkownika?
U nas zaraz bedzie lalo, wszystkie mamusie sredecznie witam i zycze milego dnia:-)

reklama
Do góry