reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin? wy jestescie pewne ze nasza grupa dyskusyjna jest prywatna? bo pojawia sie na glownym watku jak wchodzi sie na strone BB zobaczcie same i nie wiem czy jako osoba nie nalezaca do niej moge wejsc czy nie. Bo ja umieszczajac tam swoje zdjecia nie chce zeby ktos spoza nas je ogladal, pozniej moga byc problemy :/

Ja juz wam dawno o tym pisalam,ale upieralyście sie ze nie mam racji... Też mogę wchodzić na grupy niezalogowana

reklama
ja zmykam na film, wlasnie wtrabilam wielka tortille de patatas w bagietce i jestem jak banka stanka ;-D ruszyc sie nie moge. DObranoc brzuchaty :*

Ja juz wam dawno o tym pisalam,ale upieralyście sie ze nie mam racji... Też mogę wchodzić na grupy niezalogowana

Corin margerita udowodnila mi ze jednak jak nie naleze do grupy to nie moge na nia wejsc. Po prostu mnie na chwile wykasowala i byla dla mnieniedostepna. Takze my Tomasze z biblii musimy miec wszystko przedstawione czarno an bialym bo inaczej nie uwierzymy :-D
gwatantuje Ci Corin ze na prawde jest to grupa prywatna :-)
a terasz dobranoc

Ostatnia edycja:
Oj babeczki, pewnie same sobie poradzicie z goleniem do porodu, zawsze mozna ukucnac.;-):-p Ja nawet miedzy skurczami paznokcie u stop malowalam, bo dzien wczesniej za krotko czekalam i przykleily mi sie do skarpetek...:wściekła/y::-D

O jakich grupach piszecie, bo chyba cos przegapilam?:confused:

Zuzu, my rozlozylismy lozeczko jakies poltora mies. przed porodem, bo nigdy nie wiadomo, kiedy maluszek zechce wyjsc, a musi sie wywietrzyc, zwlaszcza nowe.:tak:

Wlasnie wszamalam talerz barszczu ukrainskiego, mniam.:-) Ugotowalam chlopakom rano przed praca, mniam, mniam. Strasznie zup mi sie ostatnio chce.:confused:

Corin, trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze usg i mam nadzieje, ze Ty i Twoje maluchy czujecie sie juz dobrze.

Dobrej nocki!

Witajcie z rańca Laseczkowate Brzucholki:*;-)
Ja już po badaniu na krzywą cukrową...wczoraj z Mężuniem byłam i nie żałuję, że go wzięłam, bo byłam tam 4 godziny:szok: Pech chciał, że natrafiłam na dzień kiedy to wszyscy robią badania okresowe do pracy...myślałam, że mnie trafi jak zobaczyłam taką kolejkę:wściekła/y:
Oczywiście przede mną byli prawie sami mężczyźni, i jak to Polacy - żaden nie zaproponował mi nawet żebym usiadła czy weszła przed nim:wściekła/y:
Najlepsza była jednak jedna moherka:-D Wyobraźcie sobie....stoją daleko za mną jeszcze 3 kobiety....pierwsza starsza, za nią ciężarna, a za ciężaróweczką ta moherka:-D I ta pierwsza mówi do ciężarnej: "Może Pani sobie usiądzie", a ta trzecia mohera się wtrąbiła i mówi: "A dziękuję bardzo...myślałam, że nikt mi tego nie zaproponuje, a mnie tak kolana bolą"...hahahahah:-D A jak wychodziła to prawie biegła....normalnie ludzie to są okropni, o mało się nie posikałam ze śmiechu jak to zobaczyłam z tą ciężarną i z Mężem:-D

Cześć Dziewczyny!
Corin, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie - no i zazdroszczę, bo mój Mateusz się ostatnio troszkę rozleniwił i rzadko go czuję.... :( chyba znowu pójdę na ponadpalnowe USG.....

ale się dziś znowu zimno zrobiło.... u mnie 2 st.... ale słoneczko gdzieś się przez chmury próbuje przebić.....

Cześć dziewczynki! U mnie nad zalewem zegrzynskim temperatura jak u ciebie balkan, ale jeszcze trochę a słońce się przebije!
Mailuj cieszę się, że u ciebie już lepiej!
Corin trzymam kciuki za badanko!
Jeżeli chodzi o golenie to czy wy też golicie miejsca intymne kremem? Ja golę veetem do skóry wrażliwej, wydaje mi się że jest delikatny, maszynką nie dam rady bo mam zaraz mnóstwo bolących krostek, mój nie dałby rady przez tydzień mnie tam dotknąć :-p

reklama
Do góry