reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dziewczyny to chyba ja jakis domieniec jestem, nie lubie jezdzic do rodzicow jak juz to na kilka godz a o spaniu nie ma mowy...

No kochane poczytalam was nieżle........... co do golenia.... dzis się pokusialam dla męża ale powiem wam ze cięzko i dlugoooo bylo niż zwykle... choc jeszcze cośtam dosięgam hehe nie wiem czy mąż byl zadowolony ale nie mial reklamacji ze nie "dopieszczone" :-D
Gosia 3 maj się bedzie dobrze!!!!!
Co do poduchy to ja mam takiego duzego miśka kiedyś dostalam na mikolaja od męza to se go wsadzam między nogi!

zuzu witam:-)zaniedbujesz nas:tak:a co do golenia ja tam i tak mam celibat, jednak widomo czasmi trzeba cos z tym zrobic i rowniez mam spory problem...
ogladam na wspolnej, jaka ta Marta durna...

Ostatnia edycja:
Wiecie co ja to jestem jakiś wybryk natury, muszę się golić dwa razy w tygodniu i to tylko w miejscach intymnych mam tak ostry i gęsty zarost, nogi, paszki są Ok ale tam :no: szok :szok:

A ja tam oglądam Barwy Szczęścia....

Iwonus nie jestes wybrykiem bo i ja tak mam, a jak juz wybryk to jestesmy razem:-)
wydrusia racja inna sytuacja...no to nie bedziemy sie golic albo mezowie pomoga:-D

Anulka ja się śmiałam do mojego że nogi mu rozłożę i jedzie :) ha ha ha Iwonuś ja wole "na wspólnej" ja również należe do tego wybryku :) a co u Dodi i Mailuj ?

Hej kobitki:) uff naczytałam się ze hej:) Rano byłam na pobraniu krwi i ledwo jako ostatnia się załapałam. Duszno w tym szpitalnym korytarzu ze nie wyobrazam sobie jak to pozniej bedzie.
Potem łaziłam po miescie dotleniajac się:)
Pippi a propos poduchy- zakupiłam te poduchę -kojec- niezła, ale non stop na niej nie spię gdyz na razie łozko małzenskie nie zmienione na wieksze wiec ledwa z tą poduchą się mieścimy:)Ale Odciąża zdecydowanie plecy , jest co począc z nogami w czasie snu. Myślę ,że potem też do karmienia się nada, można ją owinąc wokół pasa i tak fajnie dzieciątko wysoko ułożuć przy piersi lub na leżąco je podeprzec przy karmieniu.

reklama
No to nie jestem saa z tym goleniem bo ja też mam już niezłe problemy, mąż nie narzeka jeszcze ięc goląc się niekeidy na "oślep" musi mi to dobrze wychodzić ale zapowiedziałam mu, że za jakiś miesiąc lub dwa on się ty będzie zajmował :-D nic nie powiedział więc nie wiem co pomyślał:-D

Też oglądam na wspólnej i moja reakcja jest identyczna co do Marty - dziw**!! w ogóle jak ona może tak perfidnie z uśmiechem na ustach panoszyć się z tym kochasiem!! uhhh strzela mnie hehe

Do góry