reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

U mnie zimno...ale słoneczko ładnie świeci;-) Niech już będzie wiosna, bo w żaden płaszczyk czy kurtkę już się nie dopinam, a nie ma sensu kupować na jeden miesiąc:-D

reklama
Ja właśnie tez liczę już na wiosnę pełną gębą....taką z prawdziwego zdarzenia:-D Ale co to będzie to zobaczymy, bo na pogodę ostatnio już przestałam liczyć, bo robi mi na złość..hihihi;-)

juz po badaniach...
Orchidea jeszcze Cie nie ma ale bylas ciekawa jak po glukozie, no moge Coi powiedziec ze nijak ledwo wypilam a poniej wytrzymalam max 10 min i zwymiotowalam:wściekła/y:

Cześć Dziewczyny!

mam już w garażu nowy samochód... :) sąsiad z miejsca obok już został uprzedzony, żeby cierpliwością się wykazał, bo na początku możemy mieć problemy z parkowaniem.... :)

oj pogoda jest piękna - co prawda jeszcze zimno, ale wczoraj byłam prawie 2 godz na spacerze.... dziś też sobie pospaceruję.... ja na szczęście się w kurtkę jeszcze mieszczę, ale za 2 - 3 cm więcej to obawiam się, że z rozpiętą będę musiała chodzić....

Gina witaj! A chłopiec czy dziewczynka? bo napisalas ze juz po połówkowym...

nie chcę zapeszać ale chyba Stanisław będzie, no ale to trzeba to jeszcze kilkakrotnie potwierdzić - tatuś bardzo szczęśliwy, bo jest zapalonym piłkarzem i już zaplanował przyszłość dla synusia :-)

Tyśka24 wczoraj chyba taki dzień był, ja cały przeryczałam i w sumie nawet nie wiem czemu, chyba pozostałości wzmożonej płaczliwości.

balkan gratulacje nowego samochodu.

po mnie jeszcze nie bardzo widać stanisław się chowa, wczoraj koleżanka się ze mnie śmiała, że to ona bardziej wygląda na ten 20 tydzień niż ja, a w ciąży nie jest. tak więc problemu z ubraniami przynajmniej na razie nie mam, ale wiosny i ciepełka doczekać;-) się już naprawdę nie mogę

Dzień dobry lasczki kochane i bableki :*:*:*:* No ja dziś pospałam :szok: wstałam jakieś 30min temu zrobiłam sniadanko no i siusiu poszłam,bo calą noc przespałam :szok:
Anulka o kurdeeee no to ładnie i ja się obawiam tego samego :baffled:
Corin hahahaha filmik wymiata haha a co dopinania się no ja spokojnie sie dopinam jeszcze także do wiosny mam nadzieję,że starczy miejsca dzidzi pod kurteczką hihi
balkan no i oby się jeździło bez zarzutów tylko ;-)

reklama
Anula naprawdę zwymiotowałaś po tej glukozie???:-) I co wtedy??
Ja też dostałam skierowanie na te badanie, ale pójdę za jakiś tydzień;-)

Do góry