reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ja chodzę w kurtce męża i jeszcze sie mieszczę, ale on za tydzień jedzie na narty i mi ją zakosi, więc oby juz było cieplej bo nie wiem w czym będe chodziła....
balkan
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
mam już w garażu nowy samochód... sąsiad z miejsca obok już został uprzedzony, żeby cierpliwością się wykazał, bo na początku możemy mieć problemy z parkowaniem....
oj pogoda jest piękna - co prawda jeszcze zimno, ale wczoraj byłam prawie 2 godz na spacerze.... dziś też sobie pospaceruję.... ja na szczęście się w kurtkę jeszcze mieszczę, ale za 2 - 3 cm więcej to obawiam się, że z rozpiętą będę musiała chodzić....
mam już w garażu nowy samochód... sąsiad z miejsca obok już został uprzedzony, żeby cierpliwością się wykazał, bo na początku możemy mieć problemy z parkowaniem....
oj pogoda jest piękna - co prawda jeszcze zimno, ale wczoraj byłam prawie 2 godz na spacerze.... dziś też sobie pospaceruję.... ja na szczęście się w kurtkę jeszcze mieszczę, ale za 2 - 3 cm więcej to obawiam się, że z rozpiętą będę musiała chodzić....
Corin
Mama Trójki :)
Na miły początek dnia
Baby Laughing Hysterically at Ripping Paper on Yahoo! Video
Baby Laughing Hysterically at Ripping Paper on Yahoo! Video
Gina witaj! A chłopiec czy dziewczynka? bo napisalas ze juz po połówkowym...
nie chcę zapeszać ale chyba Stanisław będzie, no ale to trzeba to jeszcze kilkakrotnie potwierdzić - tatuś bardzo szczęśliwy, bo jest zapalonym piłkarzem i już zaplanował przyszłość dla synusia :-)
Tyśka24 wczoraj chyba taki dzień był, ja cały przeryczałam i w sumie nawet nie wiem czemu, chyba pozostałości wzmożonej płaczliwości.
balkan gratulacje nowego samochodu.
po mnie jeszcze nie bardzo widać stanisław się chowa, wczoraj koleżanka się ze mnie śmiała, że to ona bardziej wygląda na ten 20 tydzień niż ja, a w ciąży nie jest. tak więc problemu z ubraniami przynajmniej na razie nie mam, ale wiosny i ciepełka doczekać;-) się już naprawdę nie mogę
Dzień dobry lasczki kochane i bableki :*:*:*:* No ja dziś pospałam wstałam jakieś 30min temu zrobiłam sniadanko no i siusiu poszłam,bo calą noc przespałam
Anulka o kurdeeee no to ładnie i ja się obawiam tego samego
Corin hahahaha filmik wymiata haha a co dopinania się no ja spokojnie sie dopinam jeszcze także do wiosny mam nadzieję,że starczy miejsca dzidzi pod kurteczką hihi
balkan no i oby się jeździło bez zarzutów tylko ;-)
Anulka o kurdeeee no to ładnie i ja się obawiam tego samego
Corin hahahaha filmik wymiata haha a co dopinania się no ja spokojnie sie dopinam jeszcze także do wiosny mam nadzieję,że starczy miejsca dzidzi pod kurteczką hihi
balkan no i oby się jeździło bez zarzutów tylko ;-)
reklama