reklama
Anula1989
Fanka BB :)
orchidea, foczusia ta pani sie zdziwila mowi ze zwykle ciezarne daja rade, kazala mi przyjsc w pon bez rejestracji moze wtedy sie uda ale nie wiem....
powiem Ci ze ja tak czasmi bym chciala:-)ciagle slysze gdy oglada mecz, ze jeszcze 2 lata i razem beda ogladac bo musi przywyknac, ze grac bedzie uczyl itd;-)oczywiście że tak, ja sie tylko śmieje, że stanisław zrobi mu kawał i będzie chciał tańczyć w balecie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula1989
Orchidea zobaczymy mam przyjsc z dobrym nastawieniem;-)ale ja juz takie mialam od kilku dni i nic, po 1 za slodie to a po 2 za duzo tego
gina ja od poczatku sobie wmawialam ze dziewczynka a tu niby chlopiec;-)zobaczymy co lekarz w pon powie
gina ja od poczatku sobie wmawialam ze dziewczynka a tu niby chlopiec;-)zobaczymy co lekarz w pon powie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula zapytaj jej o ta cytrynkę czy możesz wpuścić tam,zawsze troszkę smak Ci zmieni ;-)
gina hihi dobrze ,że mój nie ogląda meczy,ale za to ja kibic straszny siatkówki więc moje dziecko będzie jeździło ze mną na mecze w mega wielkich sluchawach hahahaha żeby nic ze słuchem się nie stało już i ja mamplan tego cały w głowie więc i mężowi Twojemu się nie dziwię
gina hihi dobrze ,że mój nie ogląda meczy,ale za to ja kibic straszny siatkówki więc moje dziecko będzie jeździło ze mną na mecze w mega wielkich sluchawach hahahaha żeby nic ze słuchem się nie stało już i ja mamplan tego cały w głowie więc i mężowi Twojemu się nie dziwię
Hehehe niech kopie i rośnie zdrowo moje właśnie zaczęło swoje harce poranne ;-)
Ania słuchaj nastaw się,że idziesz wypić słodki sok cytrynowy i już,bo jak będziesz tak pisała jak nie zjem to zwymoituję to psychika też swoje robi więc spokojnie pójdź tam i spróbuj wypić i nie mysleć ,że to takie cholerstwo niedobre :*:* :* ja tak będę musiała zrobić hihi
Ania słuchaj nastaw się,że idziesz wypić słodki sok cytrynowy i już,bo jak będziesz tak pisała jak nie zjem to zwymoituję to psychika też swoje robi więc spokojnie pójdź tam i spróbuj wypić i nie mysleć ,że to takie cholerstwo niedobre :*:* :* ja tak będę musiała zrobić hihi
reklama
Anula1989
znam to moje tak samo, kiedy nie wstaje na siusi maly szleje:-)i to coraz mocniej kopie;-)powiem szczerze że maleństwo chyba sobie wzięło sobie plany taty do swojego małego serducha, bo kopie jak opętany i nie pozwala mamie spać, bo oczywiście przez dzień chyba śpi a w nocy harcuje ile wlezie ;-)
orchidea postaram sie zobaczymy co wyjdzie dobrze ze wchodze bez kolejki bo robia badania od 7.30 a na 10 mam usg:-)
Ostatnia edycja: