reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
orchidea, foczusia ta pani sie zdziwila mowi ze zwykle ciezarne daja rade, kazala mi przyjsc w pon bez rejestracji moze wtedy sie uda ale nie wiem....

oczywiście że tak, ja sie tylko śmieje, że stanisław zrobi mu kawał i będzie chciał tańczyć w balecie :-D
powiem Ci ze ja tak czasmi bym chciala:-)ciagle slysze gdy oglada mecz, ze jeszcze 2 lata i razem beda ogladac bo musi przywyknac, ze grac bedzie uczyl itd;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka dlatego do tej pory ciągle myślałam, że będzie dziewczynka, że los mi tego oszczędzi ;-)zobaczymy może jeszcze stanisław okaże się dziewczynką:-)

Orchidea zobaczymy mam przyjsc z dobrym nastawieniem;-)ale ja juz takie mialam od kilku dni i nic, po 1 za slodie to a po 2 za duzo tego:wściekła/y:

gina ja od poczatku sobie wmawialam ze dziewczynka a tu niby chlopiec;-)zobaczymy co lekarz w pon powie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anula zapytaj jej o ta cytrynkę czy możesz wpuścić tam,zawsze troszkę smak Ci zmieni ;-)
gina hihi dobrze ,że mój nie ogląda meczy,ale za to ja kibic straszny siatkówki więc moje dziecko będzie jeździło ze mną na mecze w mega wielkich sluchawach hahahaha żeby nic ze słuchem się nie stało już i ja mamplan tego cały w głowie więc i mężowi Twojemu się nie dziwię :-D

powiem szczerze że maleństwo chyba sobie wzięło sobie plany taty do swojego małego serducha, bo kopie jak opętany i nie pozwala mamie spać, bo oczywiście przez dzień chyba śpi a w nocy harcuje ile wlezie ;-)

Hehehe niech kopie i rośnie zdrowo :tak: moje właśnie zaczęło swoje harce poranne ;-)
Ania słuchaj nastaw się,że idziesz wypić słodki sok cytrynowy i już,bo jak będziesz tak pisała jak nie zjem to zwymoituję to psychika też swoje robi więc spokojnie pójdź tam i spróbuj wypić i nie mysleć ,że to takie cholerstwo niedobre :tak: :*:* :* ja tak będę musiała zrobić hihi

reklama
powiem szczerze że maleństwo chyba sobie wzięło sobie plany taty do swojego małego serducha, bo kopie jak opętany i nie pozwala mamie spać, bo oczywiście przez dzień chyba śpi a w nocy harcuje ile wlezie ;-)
znam to moje tak samo, kiedy nie wstaje na siusi maly szleje:-)i to coraz mocniej kopie;-)
orchidea postaram sie zobaczymy co wyjdzie dobrze ze wchodze bez kolejki bo robia badania od 7.30 a na 10 mam usg:-)

Ostatnia edycja:
Do góry