reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Noo jutro będę myła, żeby mi czas zleciał do tej 17:) i jeszcze muszę się dziś ładnie wyfryzować, bo nigdy nie wiadomo, czy nie będzie chcial mnie lekarz tam obejrzeć:-D kurcze brokatu nie mam ;-):-D

reklama
orchidea no co ty, nie jadlam nic slodkiego :-( tradycja zostala naruszona :-( a mialam taka ochote na poczucia z piekarni z rozanym nadzieniem. Ehh... probowalam lizac te od Corin co wstawila, ale nie mialy smaku jakos :-D

orchi czekaj czekaj, odpale moj prywatny helikopter i za 2 h bede :-D

dodi nie ma szans juz na nic slodkiego, mamy tylko ciasteczka a ciasteczek nie lubie :-( zrabalam sprawe eh...

reklama
emcia dawaj dawaj czekam :-D !!!
marzenka kurcze musiałabyś cofnąc się do dnia kiedy miała badanie pewnie pisała o tym ... a ja za chiny ludowe nie pamiętam ale Corin chyba pisała,że tam gdzie ona jedzie jest darmowe albo ja coś pokręciłam hmmmm ale chyba nie pokręciłam na ochojec jak się nie mylę jedzie i ze skierowaniem robią darmowe,,, nie martw się dla mnie tez za duzo to kosztuje :-( ale ja napewno będe miała zrobione u mamy jeszcze musi zapytać czy dzidzi zrobi kardiolog

Ostatnia edycja:
Do góry