witam ranne ptoski. Widze ze juz od rana ladnie spiewacie na BB :-) ja przespalam calutka noc po klotni ktora mielismy z D.Styknelismy sie w momencie kiedy i on i ja melismy zly humor i explozjaaaa... wynioslam sie do drugiego pokoju, myslalam ze pozniej przyjdzie do mnie i zapyta czy wroce do lozka ale zgasil swiatlo i poszedl spac co wywolalo u mnie jeszcze wieksza histerie. Ehhh... oczy mam cale zapuchniete i wygladam gorzej niz zombie
co do kibicowania to nasze dzidzi na pewno bedzie za realem madryt bo D jest wielkim kibicem pilki noznej i fanem RM. Juz ustalilismy ze jak chlopak to bedzie trnowal pilke a jak dziewczynka to inny sport np plywanie. Jestem za bo sport pozytywnie dziala na dzieci i zobowiazuje.
co do kibicowania to nasze dzidzi na pewno bedzie za realem madryt bo D jest wielkim kibicem pilki noznej i fanem RM. Juz ustalilismy ze jak chlopak to bedzie trnowal pilke a jak dziewczynka to inny sport np plywanie. Jestem za bo sport pozytywnie dziala na dzieci i zobowiazuje.