reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam ranne ptoski. Widze ze juz od rana ladnie spiewacie na BB :-) ja przespalam calutka noc po klotni ktora mielismy z D.Styknelismy sie w momencie kiedy i on i ja melismy zly humor i explozjaaaa... wynioslam sie do drugiego pokoju, myslalam ze pozniej przyjdzie do mnie i zapyta czy wroce do lozka ale zgasil swiatlo i poszedl spac co wywolalo u mnie jeszcze wieksza histerie. Ehhh... oczy mam cale zapuchniete i wygladam gorzej niz zombie :baffled:

co do kibicowania to nasze dzidzi na pewno bedzie za realem madryt bo D jest wielkim kibicem pilki noznej i fanem RM. Juz ustalilismy ze jak chlopak to bedzie trnowal pilke a jak dziewczynka to inny sport np plywanie. Jestem za bo sport pozytywnie dziala na dzieci i zobowiazuje.

reklama
emcia :*:* buziam i tulę kochana,nie przejmuj się dzidzia teraz najważniejsza :*:*
No ale Ty też kurcze dziś wcześnie wstałaś :-D a na oczka położ sobie plaster ogórka i niech odpoczywają ;-) No u Was to piłka nozna na 1szym miejscu w państwie :-D ja też jestem za sportem a nie za szwędaniem się naokoło bloku z patykami :-(

jak mówiłam wcześniej wczoraj był baaaardzo zły dzień, u nas kłótnie są zawsze po wizycie u lekarza, jakaś taka tradycja, którą na szczęście ostatnio złamaliśmy oby na zawsze, ale mój mąż zawsze zmusza mnie do powrotu do naszego łóżka. co do sportu to też jestem za, czasem żartuje, że trzeba jakiegoś mistrza wychować żeby później zapraszał rodziców na zawody w róznych częściach świata :-)

orchi ja co dzien wstaje o tej godzinie ale nie zawsze od razu wchodze na kompa bo D wychodzi do roboty wiec juz nie ma szans zebym sobie pospala dluzej jak lazi po calym pokoju w ta i z powrotem.

no wtyd mi bylo jak byly mistrzostwa i hiszpania wygrala z polska 6:0 , nawet jednego nie wbili :baffled: trzeba przyznac ze mamy reprezentacje na poziomie

Aaaaa ja myslałam,że Ty taki spioszek jesteś :zawstydzona/y:
No ja nie wiem nawet o co kaman w nodze,jestem ciemna strasznie w te klocki,bo nie lubiłam nigdy piłki nożnej.Nawet jednego z naszej reprezentacji bym nie wymieniła :zawstydzona/y: :-D

orchi wczesniej mi sie zdarzalo zeby spac do 12 ale to musze isc b.pozno spac a teraz nie wiedziec czemu chodze tak max o 1:00 zazwyczaj jednak padam po 24 wiec do 10 rano to jest 10 h snu, ilez mozna :-D

w polskiej reprezentacji tez ani jednego nie wymienie, za to znam wiekszosc pilkarzy z Realu Madryt.co prawda wieksza czesc jest z FC barcelony no ale co zrobic :-D a my Barcy nie lubimy heheheh ja lubie meczyk ale wlasnie jak gra RM innych nie ogladam

Emka nie przejmuj sie, to chyba taki czas na klotnie bo ja 2 dni temu tak mialam nie dozywalismy sie cala dobe a bywalo tez tak ze moj i 2 noce spal osobno:tak:
Orchidea ja tak samo nie wymienie jednego nazwiska, nie mowiac co to spalony itd moj tlumaczy mni perzy kzadym meaczu i ciagle nie wiem az sie wscieka ze to nic trudnego i 4 latek by zrozumial:tak:on ma manie co wt kupuje gazete pilke nozna i czyta ciagle to:wściekła/y:pierwsze co na necie robi to spr wyniki meczy ktore sa danego dnia...

Hahahaha słyszałam ostatnio tylko wypowiedź trenera polskiego ,że marzą żeby wyjśc z grupy na 2012 hahaha strasznie wysoko postawili sobie poprzeczkę nie ma co :-D

No, melduje sie juz z Polski!
Rodzinka nie mogla sie nadziwic jaki to juz mam duzy brzuch, hehe!
Alez tu fajnie, sloneczko swieci i zaraz ide do lasu. Na wsi jest awaria jakas i od wczoraj nie mamy wody, podobno przez 4-5 dni ma nie byc! Niezle! Ale jakos sobie radze, hihi!

Cmokam wszystkie, potem moze nadrobie wczorajsze posty - jakby jednak co to dajcie prosze znac czy sa jakies niusy!!!!

Lece, papa!

reklama
ehhh ja oglądam wszystko od dzieciństwa, pierwsze młodszy brat mnie zmuszał teraz mąż, dodatkowo do meczy na wysokim poziomie zmuszona jestem oglądać mecze na powiedźmy dość średnim poziomie, gdyż mój mężulek jest nie tylko kibicem światowej piłki, ale również bramkarzem w 6-ligowej (o ile się nie mylę) drużynie, a ostatnio zrobił jeszcze kurs sędziowski

Do góry