reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No drogo jest cholera i napisze jedno mam nadzieję,że nie uraże żadnej dziewczyny stąd bo może mieć inny pogląd,ale to rodzenie po ludzku wolałabym zastapić darmowymi badaniami dla dzieci maluskich i tych co jeszcze sa w brzuszkach ... bo naprawdę nie każdego stać na takie badania a i nie każde są refundowane ... :baffled:

Marzenko tam gdzie ja idę jest możliwosć zrobienia bezpłatnych badań prenatalnych i w 1 i w 2 trymestrze, trzeba miec tylko wydrukowane i wypełnione ich skierowanie, ktore mozesz pobrać tu:

http://www.klinikanieplodnosci.pl/dokumenty/skierowanie.pdf (wypełnia twój lekarz prowadzący)

Nie wiem jednak jak się to ma do echa serca, jeśli chcesz możesz dowiedzieć się pod tym nr telefonu: 032 258 02 77

Chciaż skoro lekarz ci wspomniał o echu, to na 100% dostaniesz skierowanie i pewnie powie ci gdzie możesz to zrobić z NFZ

reklama
Do góry