reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Jednak nie będę się gimnastykować, bo mnie taka zgaga złapała, że wypluje zaraz żołądek:D:-D Ale Ty Kochaniutka odpoczywaj z Dzidzią;-)
Na pewno Ci przejdzie;-) Muaa:*:*:*

:-)czesc o poranku
brrr ale zimnica u nas- wyszlam tylko na chwile do kuchni i kichac zaczelam.no to wskoczylam znowu pod kolderke hihi

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam ze szkoły jaki mróz :szok: u nas minus 12 i sypie śniegiem. Dzieciaki w podskokach pobiegły do szkoły bo dzis mają bal przebierańców. Nawet nie musialam ich rano na siłę z łóżek sciągać, sami przyszli do kuchni :-D
Nie ma to jak odpowiednia motywacja :-D

Dzień dobry dziewczyny i maluszki w brzuniach :* :-) wstałam jakies 30min temu i tylko raz siku więc ogólnie nocka udana :-D
Corin faktycznie mrozisko jest u nas :-( i mam nadzieje,że się skończy do końca tyg,bo w takiej pogodzie to nawet nie cieszy spacerek:baffled: doszedł meil ?? Bo jak nie to ja już nie wiem co tam sie porobiło :-D uu to dzieci dziś mają fantastyczna zabawę :-D niech szaleją tyle ich :happy:

reklama
Dzień doBRRRyy:) ale zimno...

Orchidea, na szczęście mi się teściowa nie śniła;) Spokojną noc mialam, nie pamiętam, żeby mi się coś złego śniło;) I siusiu tylko razy byłam!

Corin, pochwal się, co im za kostiumy wysmyczyłaś?

Do góry