reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Strasznie ucieka ten czas;-) Nie wiem jak CIebie Wydrussia, ale mnie to cieszy, bo pomału zaczynam się męczyć, a tu jeszcze ten brzuszek urośnie ocho cho cho:-D Razem z brzuszkiem urosły mi strasznie piersi i kręgosłup mnie też od nich boli:-D

reklama
Foczusia mi też się teraz podoba :-) mały daje znaki wiem co nosze pod serduszkiem :-) problemy ustąpiły :-) a piersi też mi urosły :-) a z brzusinka się piłeczka robi :-)

Mi właśnie już się zrobiła piłeczka i to nawet spora:-D W obwodzie mam 97 a miałam 82..hahaha:-D Piersi też mi o jakieś 11 cm urosły:szok:
Mnie też najbardziej cieszy, że już czuję Didusia jak się rusza, a ostatnio robi to coraz częściej i mocniej;-) Tylko Mąż zazdrosny, że nie czuje :D Chciałabym żeby mógł też to poczuć;-) Bo to przepiękne uczucie;-)

Wiem coś o tym mój wczoraj poczuł :-) ale tylko raz :-) i jak mocniej przyłożył rękę :-) no mi też juz brzuszek dosyć dużo urósł... a piersi oj też ładnie poszły:-)

Naprawdę?? O widzisz Wydrussia czyli może mój Mąż też poczuje za niedługo;-) A ja się zastanawiam kiedy będzie WIDAĆ ruchy Didusia....tak przez skórę;-) U bratowej widziałam kiedyś i też tak chcę:-D

A moje pewnie będzie się duuuużo śmiać - też po Mamusi:-D Chociaż znam takie dzieci, które prawie nic nie odziedziczyli(talenty, nawyki, charakter) po swoich rodzicach oprócz wyglądu:tak: Oby moje coś ode mnie odziedziczyło:-)

reklama
Do góry