reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam o poranku!

Nadrobiłam troszkę wczorajszych postów, wstawiłam pranie i rozpoczynam codzienne lenistwo..... u mnie na termometrze -16st.... może później się zrobi przynajmniej -8st to na jakiś krótki spacerek wyjdę i podrzucę troszkę pączków Szwagrównie - może gdzieś z Nią do kina wyskoczę? wicie co teraz leci w kinie, co mogłoby zainteresować prawie 13-latkę?

reklama
Orchidea, tak dotarl :-) dzieki, jeszcze nie ogladalam zawartości
Psota, syn dzis robi za policjanta a córa jak zwykle wcieliła sie w księżnicxzkę :)

balkan "Miś Jogi" w 3D. Ja mam więcej niz 13 i tez chce na to isc. To polaczenie fabuly z animacja ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
psotka sis ufff to dobrze,że spokojnie przespałas nockę :tak:
Corin juz sie bałam,że cos ja pokręciłam z tymi meilami :-D
balkan ja nie mam pojęcia co w kinach leci teraz ale jak Corin mówi,że yogi w 3d to pewnie tak jest :-D
A słyszalyście o tym filmie polskim "Sala samobójców" ?? wirtualny świat wreszcie ktos pokaże, film ponoc bardzo kontrowersyjny ... świat realny a wirtualny dla młodzieży tez mysle to dobry film ale z opinii w tv słyszałam,że najpierw żeby jednak dorosły obejrzał ten film i sam stwierdził czy jego dziecko emocjonalnie to zniesie
mailuj cześć kochana a Ty masz niedługo chyba wizyte tak ?? ale Ci fajnie.. :zawstydzona/y: :tak:

a dzięki za propozycje - Celi Samobójców nie znalazłam w kinach... :( jak Zuźka nie była na Opowieściach z Narnii to chyba wolę to od Misia Jogi - przynajmniej kiedyś książkę czytałam.... a przy okazję zmierzę się z wydatkami chodzenia z dzieckiem do kina..... :)

właśnie mówią o limicie wielku na prawo jazdy - na szczęście wczoraj zadzwoniła moja Babcia stwierdzając, że sprzedają samochód - Dziadek ma prawie 80 lat - kolejne niebezpieczeństwo znika z drogi.....

a to o Salę Samobójców chodziło.... :) też na razie nie grają, ale nie wiem, czy to akurat na taki film bym chciała Zuzę zabrać - co innego Jej 5-letniego brata w przyszłości, bo On się od komputera na dłużej niż godzinę chyba nie oddala - ale wychowanie pozostawiam rodzicom....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
balkan nie graja bo on ma byc jak sie nie mylę od 4go marca ostatnio własnie mówili o tym filmie w dd tvn i tak pamiętam,Ja się smiałam,że mój T musi obejrzeć,bo gra na tych gierkach i gra :-D

Siedzę i tak mi sie kręci w głowie, jakbym była mocno wstawiona. Nie wiem co jest grane... Muszę jechać do sklepu, ale boję się wsiaść za kierownicę. Zdarzają sie wam też takie helikoptery?

Ja o "sali samobójców" szczerze mówiąc nie słyszalam. Misia Jogi reklamują w tv i moje dzieciaki same mocno się nakręciły ;-) A ponieważ uwielbiam tego swira jeszcze z czasów dziecięcych, więc chętnie się z nimi na to wybiorę :-) (no i polecam :-) ) A co do Narnii... zorientuj sie czy mala już tego nie widziała - dość długo juz jest w kinach.

Orchidea wizytę mam za 16 minut o czym wam melduję;-0
wYCHODZĘ ZA 4 MINUTY MAŁŻ odmraża auta i wredniak powiedział dzidzi, że ma się nie odwracać. Dziad jeden ;-) Wracam szybko i wszystko mówię

Mailuj a to kurde cholernik jaki no :wściekła/y: dzidziu Mailuj prosimy Cię pokaż co masz między nóżkami-buziaki ciotki z BB:-D
Corintego misia yogi to bym i ja obejrzała :-D a co do helikopterków to nie mam,ale zazwyczaj w sklepie jak stoje w kolejce momentalnie robi mi się gorąco i ciężki oddech :-(

reklama
Do góry