reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Witam o poranku!

Nadrobiłam troszkę wczorajszych postów, wstawiłam pranie i rozpoczynam codzienne lenistwo..... u mnie na termometrze -16st.... może później się zrobi przynajmniej -8st to na jakiś krótki spacerek wyjdę i podrzucę troszkę pączków Szwagrównie - może gdzieś z Nią do kina wyskoczę? wicie co teraz leci w kinie, co mogłoby zainteresować prawie 13-latkę?

reklama
Orchidea, tak dotarl :-) dzieki, jeszcze nie ogladalam zawartości
Psota, syn dzis robi za policjanta a córa jak zwykle wcieliła sie w księżnicxzkę :)

balkan "Miś Jogi" w 3D. Ja mam więcej niz 13 i tez chce na to isc. To polaczenie fabuly z animacja ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
psotka sis ufff to dobrze,że spokojnie przespałas nockę :tak:
Corin juz sie bałam,że cos ja pokręciłam z tymi meilami :-D
balkan ja nie mam pojęcia co w kinach leci teraz ale jak Corin mówi,że yogi w 3d to pewnie tak jest :-D
A słyszalyście o tym filmie polskim "Sala samobójców" ?? wirtualny świat wreszcie ktos pokaże, film ponoc bardzo kontrowersyjny ... świat realny a wirtualny dla młodzieży tez mysle to dobry film ale z opinii w tv słyszałam,że najpierw żeby jednak dorosły obejrzał ten film i sam stwierdził czy jego dziecko emocjonalnie to zniesie
mailuj cześć kochana a Ty masz niedługo chyba wizyte tak ?? ale Ci fajnie.. :zawstydzona/y: :tak:

a dzięki za propozycje - Celi Samobójców nie znalazłam w kinach... :( jak Zuźka nie była na Opowieściach z Narnii to chyba wolę to od Misia Jogi - przynajmniej kiedyś książkę czytałam.... a przy okazję zmierzę się z wydatkami chodzenia z dzieckiem do kina..... :)

właśnie mówią o limicie wielku na prawo jazdy - na szczęście wczoraj zadzwoniła moja Babcia stwierdzając, że sprzedają samochód - Dziadek ma prawie 80 lat - kolejne niebezpieczeństwo znika z drogi.....

a to o Salę Samobójców chodziło.... :) też na razie nie grają, ale nie wiem, czy to akurat na taki film bym chciała Zuzę zabrać - co innego Jej 5-letniego brata w przyszłości, bo On się od komputera na dłużej niż godzinę chyba nie oddala - ale wychowanie pozostawiam rodzicom....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
balkan nie graja bo on ma byc jak sie nie mylę od 4go marca ostatnio własnie mówili o tym filmie w dd tvn i tak pamiętam,Ja się smiałam,że mój T musi obejrzeć,bo gra na tych gierkach i gra :-D

Siedzę i tak mi sie kręci w głowie, jakbym była mocno wstawiona. Nie wiem co jest grane... Muszę jechać do sklepu, ale boję się wsiaść za kierownicę. Zdarzają sie wam też takie helikoptery?

Ja o "sali samobójców" szczerze mówiąc nie słyszalam. Misia Jogi reklamują w tv i moje dzieciaki same mocno się nakręciły ;-) A ponieważ uwielbiam tego swira jeszcze z czasów dziecięcych, więc chętnie się z nimi na to wybiorę :-) (no i polecam :-) ) A co do Narnii... zorientuj sie czy mala już tego nie widziała - dość długo juz jest w kinach.

Orchidea wizytę mam za 16 minut o czym wam melduję;-0
wYCHODZĘ ZA 4 MINUTY MAŁŻ odmraża auta i wredniak powiedział dzidzi, że ma się nie odwracać. Dziad jeden ;-) Wracam szybko i wszystko mówię

Mailuj a to kurde cholernik jaki no :wściekła/y: dzidziu Mailuj prosimy Cię pokaż co masz między nóżkami-buziaki ciotki z BB:-D
Corintego misia yogi to bym i ja obejrzała :-D a co do helikopterków to nie mam,ale zazwyczaj w sklepie jak stoje w kolejce momentalnie robi mi się gorąco i ciężki oddech :-(

reklama
Do góry