dodi_misia
Fanka BB :)
Ja chodze do lekarza prywatnie, ale podstawowe badania wypisał mi w książeczce, bo mówił, że nie ma sensu placić za te badania.. i nie płaciłam. A te które nie sa obowiązkowe, to byłam robić z własnej kieszeni..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sorki, ale ja znowu o tych badaniach...
skad wiecie jakie badania robic? Czy to wszystko sa badania prywatne? Moze troche za bardzo zawierzylam opiece zdrowotnej w UK, ale na razie mnie nikt na zadne badania nie wysyla.... co to jest WR?
Tutaj ciaze prowadzi lekarz ogolny a nie ginekolog, a specjalisci (np. wlasnie ginekolog) sa od problemow. USG mam robione w szpitalu polozniczym, w ktorym mamy rodzic. Gdyby potrzebne byly jakies badania to pewnie dostalabym 10 ulotek na ten temat... hmmm.....
Co kraj to obyczaj ;-)