reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
a stabilne jest? ja sie najbardziej boje ze sie może przegibac jak dziecko bedzie wstawać ale jak czytam fora to te lepsze sa bardzo stabilne ponoć i nie wiemm..... ech...

zuzu mamia dalej jeszcze niecale dwa tygodnie zostalo...no coz rehabilituje sie zabiegi itp wiadomo tesni sie jej ale jutro myknie z oddzialu na dwie godz jak w tamta niedziele:)

Nie było takiej opcji żeby sie mogło przewrócić..ja dostałam to łożeczko juz po jednym dziecku, nie bylo tak regulacji poziomu..ale jakoś dałam radę..więc mogę polecać.. ja ciagle sie zastanawiam jakie łożeczko chcę..podobają mi się drewniane z baldachimem..ale jeszcze mam troszke czasu sie zastanowić:)

mi tez te z baldachimem sie podobają ale czytalam ze to niepotzrebne bo tylko kurz sie zbiera i zarazki... na tych *******kach ozdobnych... co fora to inna opinia heheh i weź tu sie zdecyduj...

tak jeszcze co do łózeczek:sliczne sa te z ozdobami wyrzeźbionymi na bokach, jednak u mnie tak jak u kateriny nie bedzie tego widac, bo wyrko bedzie stało przy scianie i komodzie, wiec ja chyba kupie takie zwykłe drewniane byle mialo szuflade , - tak jak pisze dodi - kazda szafka sie przyda, ja nie jestem za baldachimem, ale tak sie teraz zastanawiam, bo jak juz miałabym kupowac z baldachimem to takim, który jest przymocowany na dłuzszej czesci łózeczka, bo fajnie moze posłuzyc za moskitiere szczególnie własnie latem kiedy komary i inne robale moga maluszka w nocy pokąsać, tak tylko dla przykładu: nie chodzi o cene i wygląd - (spójrzcie na baldachim - mozna nim zakryc na noc całe łóżeczko:
ARUŚ -16EL ŁÓŻECZKO SZUFLADA POSCIEL HAFT GRYKA (1431050608) - Aukcje internetowe Allegro
chciałabym takei zwykłe łózeczko tylko własnie z takim mniej wiecej baldachimem:)
co sądzicie?
anulka gratuluje ruchów maluszka i duzo zdrówka dla mamy:)
kolorowych snów kobitki:)

Ostatnia edycja:
witam
no nie wiem czy nadrobie wczorajsze posty bo mi sie zwyczajnie nie chce ale widze ze temat łóżeczek na topie, ja mam po pierwszym dziecku zwykłe szczeblinkowe, z wyjmowanymi 2 szczebelakmi i z regulacja poziomów, i to jeszcze posłuży nam, ale dla tekiego małego brzdaca jak sie urodzi kupilabym kolebke bo to fajne jest i mozna dziecko lulac i postawic przy łóżu

maqnio z ta komisja to faktycznie szopka, skoro nawet w dokumenty nie zajrzeli to moze pojsc dziewczyna z poduszka na brzuchu tez by przeszło:-)
co do łóżeczek turystycznych, mam takie i uwazam ze dla noworodka nie jest ono najlepsze, przewijak i jakies bajery b. niestabilne, u mnie służyło bardzej za kojec jak byłam w pracy a mama sie małą opiekowała, na pewno przydatne na wyjazdy do rodziny

http://allegro.pl/kolyska-coneco-zielone-wielka-wyprzedaz-i1440386435.html
znalazłam tak fajna kołyske

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się niedzielnie.... co se pospałam to pospałam wkńcu.. nikt nie wierci.... cacy...dziś sie byczę chyba na całego.... zjadłam platki nesquik z mleczkiem.... i chwilkę poczekam....na coś jeszcze... hehe.
Mam do WAS pytanie. Gin mi przypisał witaminy martruelle ale czy ja mogę brac je co 2gi dzień? Czy wy łykacie je codziennie...? Jakoś tak czytam ze jak sie dobrze niby odżywiamy to wcale nie trzeba... I ja tak łykam ostatnio i nie wiem wkońcu czy dobrze robie wizytę mam za 2 tyg. A skolei nie chcę żeby bobo bylo duże.... po to po tych wszytskich "wspomagaczach" eheh
Co robicie na obiadek?

Do góry