reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja sie wlasnie zastanawiam dobrze ze tyle czasu jeszcze. Laski na forach piszą ze niby lepsze... ze bez obijania o szczebelki itp.... a jednak wszyscy jakoś kiedys sie wychowali w takim... a guzy można nabić gdzie indziej...sama nie wiem za mną przemawia tylko chyba to ze jak pojedziemy na wakacje to male bedzie spalo u Siebie .... i latwiej bedzie polożyć spać... i nie bedzie spalo z nami.... podczas wakacji...wkońcu nam tez cos sie należy.... nie wiem mamy duzo czasu jeszcze , znalazlam takie Łóżeczko turystyczne Baby Design Dream cena 319.00 PLN

reklama
maqnio miło że doczytałaś dziękuje kochana ;-)cieszę się że na komisji ok
zuzu dzięki wielkie

zuzu - ja też nie jestem przekonana co do tych łóżeczek turystycznych. Dla Majeczki kupilismy takie:

ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII TEAK+SZUFL+MATERAC !! (1427984471) - Aukcje internetowe Allegro

i po lekkiej renowacji będzie też dla drugiego dzidziusia. jakoś nie wyobrażam sobie dzidziulka takiego malusiego do turystycznego wkładać.....:eek: Z pościelą by mi się nie zgrywało :-D Turystyczne też mamy, ale to ze względu na to, że jechaliśmy na wakacje nad morze z niespełna roczną córeczką i często wyjeżdżamy do mojej rodziny do Wrocławia i Majka śpi w takim.

Maqnio - dobrze, że masz już to za sobą. :tak: Ciekawe po co Cię wzywali, skoro to tylko taka formalność??:baffled:

Nic nie robię cały dzień...bawię się z Majką, a i tak czuję się jak koń po westernie.....:confused2:

kasiulka łózeczko jak dla mnie super, naprawde! moj kolorek, do tego ma szuflade na posciel, wogóle bardzo ładne. Takie bym własnie chciała.
co do komisji to chyba chcieli sprawdzic czy aby na pewno jestem w ciazy i czy aby nie sciemniam i czy kasa mi sie nalezy - durnie i tyle:)ja tez czuje sie dzis wygnieciona jak piernik, jakbym maraton przebiegła. czekam na ciepełko z niecierpliwoscia, moze troche ruchu wzburzy krew i sie lepiej poczujemy:)

Wow,ale się rozpisałyście hihihi ale fajnie miałam co poczytać,ja sie dziś narobiłam w domku dopiero sie położyłam,bo coś mnie ciągnie brzuszek pewnie się rozciąga wszystko,ale lepiej poleżeć i dmuchać na zimne ;-) co do mojego typu łóżeczka to też z klupsia ale taki Łóżeczko z szufladą Miś z gwiazdkami - Klupś - Łóżeczka drewniane 120x60 - Pati i Maks też myślałam z moim o turystycznym,ale jednak drewnianie wygrało :-D jej ale spiące jestem a pogoda do bani wiatr wieje,mało co głowy nie urwie :wściekła/y: maqnio fajnie,że masz z głowy już ta komisję,jednak widać ,że u nas to nawet w ciąży trzeba latać jak głupia bo nie wierzą co za..... brak słów aż :wściekła/y:

orchidea łózeczko sliczne, fajne ma te ozdobne boki. tylko w naszym przypadku tych boków wogóle nie byłoby widac, bo łózeczko bedzie stąło w kąciku, tak ze za główka bedzie od razu sciana a za nóżkami komoda, mamy małe mieszkanko, takze tych ozdób nie było by widac, a szkoda, bo naprawde ładnie to wyglada.
a komisja odpekana i z głowy. pogoda dzis fatalna, wieje tak, ze głowy moze pourywac, ide chyba w kimke bo oczy sie kleja:)

Chyba i ja się przekimam z godzinkę ... maqnio u mnie będzie widać jedną stronę tylko bo druga będzie pod ścianą hihi matko ogórami kiszonymi się teraz napchałam :-D No to czas na drzemke jak w przedszkolu leżakowanie :-D :*

hej laseczki wpadlam jednak na chwilke ciezko bez was...co juz przestalam miec dola moj J dalej wypisuje obraza mnie wyzywa straszy ze komornicy przyjda do mnie wiec napisalam do tesciowej zeby zareagowala...na szczescie cisza jest i oby tak zostalo...zaraz sie pochwale na watku z ruchami:) bo o 2 w nocy dzis dzidzius pukal do mnie 2 razy a nie spalam jeszcze:)
nie wiem czy to ten czas ale poznalam fajnego chlopaka zaakceptowal moj stan...nie chce wyjezdzac na przod i moze i za wczesnie i pomyslicie ze jeszcze z jednego bagna nie wyszlam ale dzieki niemu pojawil sie na mojej twarzy usmiech...dzis mi wyznal ze chcialby byc ojcem dla mojego dziecka...bo opowiedzialam mu wczorajsza sytuacje jak mama do mnie dzwonila i opowiadalam jak roznawiala z bratem moim chlopak sie martwi i powiedzial ze jak dziecko sie urodzi to postara sie zastapi mu ojca powiem wam ze po nim tego bym sie nie spodziewala...super mam brata:)
obym sobie w konu zycie ulozyla i szczesliwa byla bo potrzebuje teraz uczucia ciepla i milosci mam nadzieje ze niedlugo je znajde chyba ze juz sie znalazlo:)zobaczymy...

reklama
Hej kochane. Przyszedł mój czas i ja sie martwię bo maluch dzis nie kopie:wściekła/y:Zrobiłam wszystkie sztuczki i doopa blada.:wściekła/y:
Wiatrzysko dziś takie , ze naprawde głowe prawie urywa. Bylismy na zakupach, kupiłam firanki. Już powieszone. Pol zamontował lampy i kinkiety i pobejcował komode i biurko. Nasze m nabiera smaku.:-)
Anulka czy za wcześnie czy nie tylko ty o tym decydujesz. To ty masz być szczęśliwa i to jest najwazniejsze a nie zdanie innych. Po co się smucić i dołowac. Twoja radośc słuzy dzidzi ooo już masz znak kopniaczka. Trzymam kciuki za twoje szczęście:-)
Jesli chodzi o łózeczka u mnie będzie najpierw kołyska a potem łózeczko-kojec. System polecany i sprawdzony przez dzieciate kuzynki i koleżanki z ostatnich czasów.:tak:

Do góry