reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Mnie właśnie się marzy takie łożeczko z baldachimem na tej dłuższej części, ale tylko takim cieniutkim, jak moskitiera..

A ja dziś mam obiadek z glowy, bo idziemy do mojej mamy na obiad :-)

dobry, dobry!!:)
zuzu ja biore matruelle. na początku tzn. do 3 miesiąca brałam co dziennie a teraz biore co 3 dzien:)
gona no szopka szopka z ta komisja, sami sie w ten sposób osmieszają.
ja mam dzis kakróweczke, ziemniaczki i surówke - ze względu na małża bo on miesny jest, ja miecha nie tykam, bo jakos sam widok i zapach mnie odpychaja, dlatego ja wcinam fasolke szparagowa z bułeczka tarta:)

hmm ja sama mąż w pracy wiec pewnie i ja skocze na obiadek do mamusi ma być ponoć karkóweczka.... wiec.. co mi tam.. heheh I nie bede się nudzić cala niedzielkę sama....

Ja dziś obiad mam u teściowej. Nie wychodzę z łóżka więc mąż mi dowiezie :-) Na razie wywaliłam wszystkich z domu na spacer- patrzą jak kąpią się morsy a ja odpoczywam. Była mama mnie zbadać i oskrzela powoli odpuszczają :-)
Co do łózeczek to ja mam już dwa turystyczne, więc dokupie sobie tradycyjne - drewniane i już :-)

Wpadłam sie przywitać :)
Ja dalej leżę, choć już brzucho nie boli, ale poobijam się trochę, a co ;-)
Obiad też mamy iście niedzielny (spagetti z sosem bolognese) i marze o fasolce szparagowej, chyba wyślę małża do sklepu.
Dziś nie wytrzymałam i zamówilam sobie detektor tętna (w tajemnicy przed rodzinką, bo mąż by mnie chyba przechrzcił jakby sie dowiedział :-/), ale jak posłucham tętna dzidziola od czasu do czasu to łatwiej będzie mi dotrwać do kolejnej wizyty., no i mniej nerwów przy tym. Taką mam nadzieję.

Dzień dobry brzuchatki no ja zupkę zrobiłam meksykańską taką miałam chęć na pikantne coś :-D a do tego sztuka mięsa z sosem ziemniakami i surówą :-) Corin i dobrze,że sobie zamówiłaś fajnie posluchać serduszka bobaska,jej naprawdę w tym 2gim trymestrze jakaś taka niemrawa jestem :baffled: mailuj dokładnie podpisuję się pod słowami maqnio leż i się kuruj,ale dobrze,że oskrzela Ci się już czyszczą ;-)

reklama
witam i ja kochane mamuśki

Dziś nie wytrzymałam i zamówilam sobie detektor tętna (w tajemnicy przed rodzinką, bo mąż by mnie chyba przechrzcił jakby sie dowiedział :-/), ale jak posłucham tętna dzidziola od czasu do czasu to łatwiej będzie mi dotrwać do kolejnej wizyty., no i mniej nerwów przy tym. Taką mam nadzieję.

ja kupiła też i spokojniejsza jestem jak codziennie posłucham pukania:):-Dwiec zakup mpowinien byc udany
mailuj zdrówka kochana
ja na obiad też do mamci wiec uciekam:_

Do góry