reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mnie właśnie się marzy takie łożeczko z baldachimem na tej dłuższej części, ale tylko takim cieniutkim, jak moskitiera..

A ja dziś mam obiadek z glowy, bo idziemy do mojej mamy na obiad :-)

dobry, dobry!!:)
zuzu ja biore matruelle. na początku tzn. do 3 miesiąca brałam co dziennie a teraz biore co 3 dzien:)
gona no szopka szopka z ta komisja, sami sie w ten sposób osmieszają.
ja mam dzis kakróweczke, ziemniaczki i surówke - ze względu na małża bo on miesny jest, ja miecha nie tykam, bo jakos sam widok i zapach mnie odpychaja, dlatego ja wcinam fasolke szparagowa z bułeczka tarta:)

hmm ja sama mąż w pracy wiec pewnie i ja skocze na obiadek do mamusi ma być ponoć karkóweczka.... wiec.. co mi tam.. heheh I nie bede się nudzić cala niedzielkę sama....

Ja dziś obiad mam u teściowej. Nie wychodzę z łóżka więc mąż mi dowiezie :-) Na razie wywaliłam wszystkich z domu na spacer- patrzą jak kąpią się morsy a ja odpoczywam. Była mama mnie zbadać i oskrzela powoli odpuszczają :-)
Co do łózeczek to ja mam już dwa turystyczne, więc dokupie sobie tradycyjne - drewniane i już :-)

Wpadłam sie przywitać :)
Ja dalej leżę, choć już brzucho nie boli, ale poobijam się trochę, a co ;-)
Obiad też mamy iście niedzielny (spagetti z sosem bolognese) i marze o fasolce szparagowej, chyba wyślę małża do sklepu.
Dziś nie wytrzymałam i zamówilam sobie detektor tętna (w tajemnicy przed rodzinką, bo mąż by mnie chyba przechrzcił jakby sie dowiedział :-/), ale jak posłucham tętna dzidziola od czasu do czasu to łatwiej będzie mi dotrwać do kolejnej wizyty., no i mniej nerwów przy tym. Taką mam nadzieję.

Dzień dobry brzuchatki no ja zupkę zrobiłam meksykańską taką miałam chęć na pikantne coś :-D a do tego sztuka mięsa z sosem ziemniakami i surówą :-) Corin i dobrze,że sobie zamówiłaś fajnie posluchać serduszka bobaska,jej naprawdę w tym 2gim trymestrze jakaś taka niemrawa jestem :baffled: mailuj dokładnie podpisuję się pod słowami maqnio leż i się kuruj,ale dobrze,że oskrzela Ci się już czyszczą ;-)

reklama
witam i ja kochane mamuśki

Dziś nie wytrzymałam i zamówilam sobie detektor tętna (w tajemnicy przed rodzinką, bo mąż by mnie chyba przechrzcił jakby sie dowiedział :-/), ale jak posłucham tętna dzidziola od czasu do czasu to łatwiej będzie mi dotrwać do kolejnej wizyty., no i mniej nerwów przy tym. Taką mam nadzieję.

ja kupiła też i spokojniejsza jestem jak codziennie posłucham pukania:):-Dwiec zakup mpowinien byc udany
mailuj zdrówka kochana
ja na obiad też do mamci wiec uciekam:_

Do góry