reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wiesieńka, nie martw się może wieczorem się odezwie, bo moje dzisiaj też troche leniwe. A i kurczę, pierwszy raz slyszę o takim rozwiązaniu z kołyską. Jak taka kołyska wygląda? Może stać stabilnie czy zawsze się troche buja? Ciekawy pomysł, i na ile mniej więcej straczy?

reklama
anulka ja podpisuje się rękami i nogami pod słowami wisienki. Najwazniejszy jest spokój Twój i Maluszka, a na szczęscie nigdy nie jest ani za późno ani za szybko..zawsze jest dobry moment:) trzymaj sie cieplutko!

Hej ....Anulka ciesze się,że u Ciebie już lepiej i inaczej zaczynasz patrzeć na świat gratuluje pierwszych ruchów;-)
Wisienka brakiem pukania maleństwa czasami się nie przejmuj bo ja mam tak cały czas a jak juz daje za wygraną zaczyna sie wiercić:-Dzłośliwa po tatusiu;-);-)

A co do łożeczka ja kupuje dwa w sypialni będzie stało drewniane a na dole w salonie turystyczne :sorry: ha:-p

anulka decydujesz ty .:) i głowa do góry
wisienko pomysł z kołyską mi się podoba :) :-Djest jeszcze trochę czasu oby się zastanowić
co do kopniaków dzidzia na bank sie dzis odezwie :tak:
orchidea łózeczko mi sie barzdo podoba

Hejka, ja z Michasią na początku miałam taki wiklinowy koszyk-kolyskę. A od 5 miesiąca własnie turystyczne łożeczko i służylo nam do prawie 3 roku życia..osobiście byłam bardzo zadowolona z tego łożeczka, chociaż teraz chyba będę miała drewniane, bo jakoś wizualnie bardziej mi się podobają..

A drewniane kolyski też bardzo mi sie podobają, ale to w sumie podwójny wydatek..chociaż nie wiem czy się nie skuszę jak będę miała okazję takie cos zakupić:):)

Hej dziewczynki!
Ja lóżeczko wybieram drewniane, takie jak pokazała Kkasiulka bardzo mi się podoba, ale prawdopodobnie dostanę jakies za grosze od kolezanki. Nie widzialam go ale z tego co wiem jest drewniane, ma wyjmowane szczebelki, szufladę i taka blokade po zdjeciu której łózeczko sie buja jak kołyska.. Ciekawe... No zobaczymy jak to na zywo wygląda.
Maqnio - dzieki za info o tej wizycie, bezsensownej zreszta, no ale przynajmniej masz z głowy.. A moje łózeczko bedzie stało dokładnie w taki sam sposób, tzn w takim samym miejscu jak Twoje :-)
Anulka - najważniejsze zebys byla szczesliwa, rob co Ci serce dyktuje..

dziekuje wam za te slowa otuchy boje sie ze jesli tak szybko sie zedyduje to moge zalowac w sumie nie ma pospiechu i nie bedziemy sie spieszyc (to nasze wspolne zdanie z Karolem bo tak ma na imie :) ) jak dzwoni to jest taki cieply a mnie az przeszywa cos jak slysze jego glos:) powoli moze sie ulozy:)czas pokaze najwazniejsze ze nie przeszkadza mu ciaza...tym bardziej ze tak powiedzial ze to on chcialby zastapic dziecku a nie brat mam nadzieje ze teraz sloneczko zaswieci jasniej...dzieki niemu mam wiecej optymimu:)

reklama
Anulka.... wszystko mamy tam na górze zapisane bedzie co bedzie a może wlaśnie juz sie zaczyna dziać...? serce mówi samo... Cieszę się ze zaczyna być rózowo w twoim świecie! Jak mama w szpitalu? mam nadzieje ze dobrze!!!! cmoki
Ja sie ciagle waham z tym lożeczkiem chcialabym turystyczne te 2 poziomy i normalny materac ale drewniane takie tradycyjne..... ech.... a nie chce podwójnego wydatku.... sama nie wiem... ale chyba się zdecyduje na te turystyczne chyba ze mi sie odmieni i takk czy siak materac kupuje lepszy grubszy tu czy tu....

Do góry