reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wiesieńka, nie martw się może wieczorem się odezwie, bo moje dzisiaj też troche leniwe. A i kurczę, pierwszy raz slyszę o takim rozwiązaniu z kołyską. Jak taka kołyska wygląda? Może stać stabilnie czy zawsze się troche buja? Ciekawy pomysł, i na ile mniej więcej straczy?

reklama
anulka ja podpisuje się rękami i nogami pod słowami wisienki. Najwazniejszy jest spokój Twój i Maluszka, a na szczęscie nigdy nie jest ani za późno ani za szybko..zawsze jest dobry moment:) trzymaj sie cieplutko!

Hej ....Anulka ciesze się,że u Ciebie już lepiej i inaczej zaczynasz patrzeć na świat gratuluje pierwszych ruchów;-)
Wisienka brakiem pukania maleństwa czasami się nie przejmuj bo ja mam tak cały czas a jak juz daje za wygraną zaczyna sie wiercić:-Dzłośliwa po tatusiu;-);-)

A co do łożeczka ja kupuje dwa w sypialni będzie stało drewniane a na dole w salonie turystyczne :sorry: ha:-p

anulka decydujesz ty .:) i głowa do góry
wisienko pomysł z kołyską mi się podoba :) :-Djest jeszcze trochę czasu oby się zastanowić
co do kopniaków dzidzia na bank sie dzis odezwie :tak:
orchidea łózeczko mi sie barzdo podoba

Hejka, ja z Michasią na początku miałam taki wiklinowy koszyk-kolyskę. A od 5 miesiąca własnie turystyczne łożeczko i służylo nam do prawie 3 roku życia..osobiście byłam bardzo zadowolona z tego łożeczka, chociaż teraz chyba będę miała drewniane, bo jakoś wizualnie bardziej mi się podobają..

A drewniane kolyski też bardzo mi sie podobają, ale to w sumie podwójny wydatek..chociaż nie wiem czy się nie skuszę jak będę miała okazję takie cos zakupić:):)

Hej dziewczynki!
Ja lóżeczko wybieram drewniane, takie jak pokazała Kkasiulka bardzo mi się podoba, ale prawdopodobnie dostanę jakies za grosze od kolezanki. Nie widzialam go ale z tego co wiem jest drewniane, ma wyjmowane szczebelki, szufladę i taka blokade po zdjeciu której łózeczko sie buja jak kołyska.. Ciekawe... No zobaczymy jak to na zywo wygląda.
Maqnio - dzieki za info o tej wizycie, bezsensownej zreszta, no ale przynajmniej masz z głowy.. A moje łózeczko bedzie stało dokładnie w taki sam sposób, tzn w takim samym miejscu jak Twoje :-)
Anulka - najważniejsze zebys byla szczesliwa, rob co Ci serce dyktuje..

dziekuje wam za te slowa otuchy boje sie ze jesli tak szybko sie zedyduje to moge zalowac w sumie nie ma pospiechu i nie bedziemy sie spieszyc (to nasze wspolne zdanie z Karolem bo tak ma na imie :) ) jak dzwoni to jest taki cieply a mnie az przeszywa cos jak slysze jego glos:) powoli moze sie ulozy:)czas pokaze najwazniejsze ze nie przeszkadza mu ciaza...tym bardziej ze tak powiedzial ze to on chcialby zastapic dziecku a nie brat mam nadzieje ze teraz sloneczko zaswieci jasniej...dzieki niemu mam wiecej optymimu:)

reklama
Anulka.... wszystko mamy tam na górze zapisane bedzie co bedzie a może wlaśnie juz sie zaczyna dziać...? serce mówi samo... Cieszę się ze zaczyna być rózowo w twoim świecie! Jak mama w szpitalu? mam nadzieje ze dobrze!!!! cmoki
Ja sie ciagle waham z tym lożeczkiem chcialabym turystyczne te 2 poziomy i normalny materac ale drewniane takie tradycyjne..... ech.... a nie chce podwójnego wydatku.... sama nie wiem... ale chyba się zdecyduje na te turystyczne chyba ze mi sie odmieni i takk czy siak materac kupuje lepszy grubszy tu czy tu....

Do góry