monia_26
Mama Kingusi :*
balkan, super wieści! Zuch z małego
Corin, witaj!
Corin, witaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że wszyskto jest ok :*to i ja się przywitam
nie doczytam wszystkiego, więc się nie odniosę... Mateusz obudził się zdrowy, zadowolony i gotowy do zabawy..... kamień z serca....
Dzień dobry :-) Załapię się na kawkę jeszcze? Jeśli tak to poproszę siekierę (przynajmniej wirtualnie sobie pozwolę bo w realu tylko inka ;-) )
U nas nocka bez rewelacji, ale o niebo lepsza niz ostatnio. Pobudki tylko na cycusia i o 4.30 koniec spania.
Postanowiłam od dziś przedłuzać Ewie czas zabawy i chcę ją kłaść co 3- 3,5 godz nie częściej. Mam nadzieję że wytrzyma. Może to zmieni coś w nocnym spaniu.
konwalianka - na szczescie ta wysypka nie byla "sucha" probowalam wczesniej linodermu, oilatum soft ale nie schodzilo, a po sudocremie zeszlonie wiem czy to zasluga kremu czy akurat sie to zbieglo z ogolnym zejsciem alergi ale patrzylam przed chwila i sladu nie ma, jedynie w 1 miejscu szorstka skorka