aaalexaaandraaa
Fanka BB :)
miczka hahahahahaha oby już się go guzy nie trzymały....
a ja spać nie mogę...
a ja spać nie mogę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sudocrem nie jest na takie rzeczy..on wysusza..skórę z alergią, która jest przesuszona należy nawilżać a nie dodatkowo wysuszać..bede na wyzycie za tydz to zapytam, zreszta ja mam jeszcze czas bo narazie chce znalezc przyczyne alergi - wysmarowalam go wczoraj sudocremem na brzuchu - zobaczymy przy kapieli czy zeszlo cos, oby..
mnie problem nie dotyczy, bo mały ma alergię, ale nawet gdybym mogła to uważam jak mimi, na to przyjdzie czas..nie terazJa danonków nie daję,za wcześnie.
Kasia na pewno się dotrą.. może mała lepiej na dworze będzie spała..nie zamartwiaj się za wczasuMilenka wczoraj była z moja mamą i spała 2x30minut. A dziś ze mną 2x3godziny Ja to będzie jak wrócę do pracy??
Madzia, na pewno jest ciężki powrót do pracy, ale świetnie sobie dajecie radę!kkasiulka no już powoli się wszystko unormuje - wróciłam na swoje miejsce ale zmienia mi się szef więc trafiłam w idealny moment bo pożniej nie wiadomo jak by to było. Filipek znosi to dobrze chociaż w pierwszy dzień był taki płaczliwy i nie chciał spac jakby się bał że znikniemy .Cieszę się że zosatwał już na dłużej z teściową i widziała jaki jest jego rytm dnia -
tylko ja tak starsznie tęsknię -buuu
Dziewczyny mam pytanko czy Wy zmieniacie dzidziom pieluszki w nocy bo mój maluszek śpi na brzuszku i dziś go sama obudziłam aby mu zmienić pieluszkę bo miał taką pełną a nie chciałam żeby na niej spał,gdy go karmię to tez zmieniam a w nocy czasami dostaje pić.Ale senk jest w tym że przy zmianie pieluszki mi się wybudza i tak jak dziś przez godzinę nie chce spać.I tak za każdym razem.
hmm.. mój się budzi 4 razy na amuw nocy robię małemu 150 wody z 3 miarkami mm troszkę go oszukuję,ale on jest głodomorem i niekiedy dwa razy czasami raz sie obudzi w nocy na amu.