reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
teska - u nas kiepsko z siadaniem, maly sam posadzony leci w przod albo na boki nie lapie jeszcze rownowagi, ale z pozycji lezacej dzwiga glowke z ramionkami do przodu..tak samo uwielbia byc dzwigany za palce
basieniak - sto lat dla malutkiej :):):)
balkan - witaj , ubranka - super na prezent ;-)

moj maly urzadzil mi ( i sasiadom ) koncert placzu..darl sie jakby go obdzierali ze skory..teraz sie uspokoil..ale do tej pory nie wiem co mu bylo..

balkan witaj, mało Cię ostatnio widac i tu i tam...;( a co to za względy estetyczne a propos czekolady:p?
basieniak 100 latek dla Wiki!!!!!!!!!

Witajcie kochane
Basieniak duzo zdróweczka dla solenizantki
Psotka jak Dawidek z tym katarkiem boroczek

My tez poszlismy snieg poogladac na dworek i potem jeszcze zakupy zrobilismy , juz gotuje kapuste i grzyby bo jutro chce porobic uszek i pierogów zeby nie bawic sie z tym w wigilie , mała teraz poszła spac siostrzyczka ja ulilała hehe

ja bym chciala zeby tak bialo zostalo chociaz do soboty!!

ałc.. oparzylam sie czajnikiem z wrzatkiem.. ;/ dotknelam brzucha..jak ja to zrobilam ??? eh......
maly spi..

Mateuszkowa, przypomniałam sobie, jak nagminnie parzyłam sobie brzuch w ciąży.....

Sesti, ja ostatnio nie zdążam, a wieczory wolę spokojnie spędzać bez TV i kompa..... a Mateusz ma aktualnie 3 drzemkę, która normalnie wypada ok. 17....

balka - oj to musialo bolec podwojnie..ja ostatnimi czasami parzylam tylko rece sobie przy wyparzaniu butelek malego ale to dzisiaj to jakas masakra.. chyba musze podwoic cwiczenia zeby brzuch nie wystawal :-D

Hej, hej.
Ruch dziś jak na Zakopiance J
Psotka - współczuje L wizytę mamy dopiero 2 lutego, a ostatnio byliśmy u lekarza bo usteczka małemu siniały, koszmar przeżyłam ( z resztą Tobie nie muszę mówić bo wiesz) na szczęście okazało się, że osłuchowo serducho ok., ale za jakiś czas, jak mały podrośnie z pewnością wybiorę się do kardiologa! Tak dla pewności niech echo zrobi.
Wisienko zazdrrrrrrroszczę śnieżku, u nas szaro-buro L
Tobie Miczko również zazdroszczę śnieżku
Basieniak - 100 latek dla niuńki :*
Konwalianko SZEROKIEJ DROGI!

Mateuszkowa - może ten Pawełek to jakiś proroczy ;-)

Resztę Mamusiek i Dzidzioli mocno ściskam...

Corin - jak byłam u lekarza to pytałam o cytrusy to lekarka powiedziała żebym się wstrzymała póki co. Ale myślę, że jak zaczniesz od małych ilości i będziesz obserwować Ewę to będzie OK.
Teśka - nam do siedzenia daleko, Mateusz próbuje się podnosić ale jeszcze mu brakuje ;)
Basieniak - 100 lat i zdrówka zdrówka zdrówka dla córuni!!!
heledorka - Mateusz dostanie na gwiazdkę stolik edukacyjny z demontowanymi nóżkami, tak że można używać samego blatu.
CO prawda on jest chyba od 9 miesiąca życia ale ja wolę takie prezenty na zapas bo na teraz to ma wystarczająco dużo zabawek :)
balkan - no popatrz, mój Mateusz też zalicza właśnie trzecią drzemkę, która wypada po 17 ;P ale on biedaczek jest osłabiony przez ten katarek i gardełko.. niech sobie śpi..

A ja właśnie dojadam czwartego kluska na parze i zastanawiam się czy jeszcze dwóch nie dorobić sobie :p I jak ja mam zrzucić te zbędne kilogramy :p :/

reklama
Do góry