No jeszcze jest mała szansa, że jutro wróci z drukarni i wyślą kurierem ale nie ma pewności.... No i wiem, że w końcu i tak im to dam, ale zawsze to tak będzie brakowało czegoś pod choinką no i mojej mamie to będę musiała wysyłąć bo to daleko i tak szkoda choć jeszcze mam nadzieję... no ale tak się kręcić...
reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Jestem w koncu, u nas maruda pelna para, di tego od godz glowa mi peka
Basieniak 100lat dla Wiki;*pewnie zdarza;-)
Teska u nas sytuacja z siadaniem wyglada tak samo;-)
Malami za ponad mies skoncze 23 a wygladam na 17, ostatnio chodzili z ofertami dekoderow, otwieram drzwi i facet pyta mnie czy jest ktos dorosly
Basieniak 100lat dla Wiki;*pewnie zdarza;-)
Teska u nas sytuacja z siadaniem wyglada tak samo;-)
Malami za ponad mies skoncze 23 a wygladam na 17, ostatnio chodzili z ofertami dekoderow, otwieram drzwi i facet pyta mnie czy jest ktos dorosly
malamii06
Anula - dobre z tymi dekoderami ja mam koleżankę o rok młodszą (czyli 29 lat ma) i jak ostatnio u mnie była to powiedziała, że jest postęp bo w końcu jej piwo w barze sprzedają
Ale więcej tutaj takich dziewczątek jak Ty, chociażby Wisieńka - ślicznie wyglądasz na zdjęciach, a bez makijażu to już w ogóle jak nastolatka!!
Ale więcej tutaj takich dziewczątek jak Ty, chociażby Wisieńka - ślicznie wyglądasz na zdjęciach, a bez makijażu to już w ogóle jak nastolatka!!
M
Mateuszkowa
Gość
u nas byla dzis moja kolezanka brzuchatka - rodzi za miesiac i pozbylam sie paru ciuszkow ;-)
a teraz moj maly sie przelal kompletnie..tylko jak ze ma plecy mokre a pupke sucha..??
asica - moj maz to pawel ;-) hehehe nie chcialam powtarzac imienia ;-) a na drugie sie poki co nie pisze!
basieniak - nie smutaj sie, moze zdaza?? dzwonilas??
a teraz moj maly sie przelal kompletnie..tylko jak ze ma plecy mokre a pupke sucha..??
asica - moj maz to pawel ;-) hehehe nie chcialam powtarzac imienia ;-) a na drugie sie poki co nie pisze!
basieniak - nie smutaj sie, moze zdaza?? dzwonilas??
Anula1989
Malamii, mi bez dowodu nie sprzedajaa gdy studiowalam i weekendami dorabialam w pizzerii to niektorzy pytali czy po gimnazjum zatrudniaja
Mateuszkowa ja mam ubranka spakowane ale nie mam komu oddac, schowalam w szafie ale juz mam tak poupychane ze szok...
Wzielam tabletek a glowa dalej boliposzlam spac o 1 maly wtedy zjadl i wstal chwile po 4 za kazdym razem wypil 210 ml mleka ale za drugim razem nie zasnal, przewracal sie i turlal o 5.30 a wstal o 7, myslalam ze padne ze zmeczenia ale Ł sie nim zajal a ja pospalam do 10.30
Mateuszkowa ja mam ubranka spakowane ale nie mam komu oddac, schowalam w szafie ale juz mam tak poupychane ze szok...
Wzielam tabletek a glowa dalej boliposzlam spac o 1 maly wtedy zjadl i wstal chwile po 4 za kazdym razem wypil 210 ml mleka ale za drugim razem nie zasnal, przewracal sie i turlal o 5.30 a wstal o 7, myslalam ze padne ze zmeczenia ale Ł sie nim zajal a ja pospalam do 10.30
M
Mateuszkowa
Gość
anula - ja mam 3 siaty a ona wziela 4 ubranka ;/ reszta sie kurzy.. no nic..moze jakies domy dziecka obdaruje czy cos..bo tak mysle ze jak sie trafi drugie to kupie mu nowe.. ;-)
malamii06
Ach dziewczyny, naoglądałam się tych Waszych ślicznych dzieciaczków i stwierdziłam, że wkleję jakieś zdjęcie mojego Mateuszka Tylko jakby co, to nie mówcie mojemu mężowi
M
Mateuszkowa
Gość
malami - no wreszcie!!! sliczny
dodi_misia
Cześć babeczki..
Ostatnia edycja:
reklama