reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie. U mnie była wczoraj koleżanka i nie było mnie cały dzien. Dzisiaj obudził nas śnieg i czuje się światecznie. Jutro jedziemy do taty.
Współczuję wszystkimp pracującym ja od lat mam pierwsze wolne przed świetami. Od razu inaczej.
Miczka to moge też na śnieg w kotlinie liczyć!
Mateuszkowa, Konwalianka, Sylwia, helodrka, malami, Psotka, Mateuszkowa, asica, Ania, Nika witam

reklama
psota - 6 weidera ;-)
malami - skoro chwali to juz jest cos! :)
wisienka, miczka - witajcie

my uciekamy na spacerek, co prawda szadz i szron za oknem ale sniegu brak.. moze nie wymarzne zbytnio

Hello kobietki,
heledorka ja jestem przeciwna -to nie na kregosłup tak słaby.Ja byłam trzymana w chodziku zanim nauczyłam sie chodzić i byc moze w duzym stopnu przyczyniło sie to do dyskopatii i do potrzeby operacji :(

my tez juz po spacerku, wyszlam i moim oczom ukazal sie..snieg! duzo sniegu zaczal proszyc, teraz juz konkretnie pada ..:) dobrze ze ubralam cieply szalik, czape i zimowe buty ;-) polazilismy ponad godzinke maly oczywiscie nie spal - bo ciekawsze sa obserwacje wiec siup zrobilam mu polsiedzace siedzisko w gondoli i obserwowal, na snieg tez sie gapil ;-) a pare "platkow" spadlo mu na buzie, bo buda nie mogla byc na maxa naciagnieta bo ryk ze nic nie widzi.. ;/ teraz sie grzejemy w domku, tzn ja bo maly opatulony w spiwory hehehe ;-)

moj maly jest bardzo podobno do mojego meza i wlasnie mowie do niego: no mama bedzie prasowac a ty PAWEŁKU bedzie patrzyl, tak? .. co za zonk ' wyrodna matka ze mnie hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry