reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
malamii - najpóźniej do 19.00, ale jak wraca koło 14.00 to czasem pierwszy posiłek jem, albo najczęściej jestem po jakiejś bułce i tyle. Najpierw bram czasu a potem zapominam, że trzeba zjeść. Ale nie myśl sobie, wcale mi to dobrze na kg robi;-), wręcz przeciwnie :angry:

to Fajnie masz Marzenko ja korzystam z chwili, że mały podsypia, ale zaraz wstanie bo obiadek przespał :szok:

Ostatnia edycja:
Marzenko, kipsko...:(

Asica
, wiesz... ja bym od razu poszła do kardiologa, u takich małych dzieci z takimi epizodami nie ma żartów, a nie wszystkie wady objawiają się szmerem. Trzymam kciukasy, żeby wsio było dobrze!

Psotka poszłam z nim do lekarza, który też mnie leczył i "szykował" do operacji, on dmucha na zimne. Jestem przekonana, że jakby miał jakiekolwiek najdrobniejsze podejrznie, że to serducho, już by nas wysłał. Do kardiologa nawet prywatnie na echo z tym małym sporo się czaeka. już wszystkiego się dowiadywałam.

Ja po zakupach, idę pakować prezenty. W końcu :) jeszcze tylko tacie dokupię i będzie wsio.

Wisienka a Ty kiedy jedziesz i na ile?

Konwalianko spokojnej pordróży!

Basieniak sto lat dla Wiki!

Teśka Szymek tylko podciąga się z pozycji półleżącej do siadu, ale chwieje się jak stary pijak na pokładzie :-D

A ja kurcze nawaliłam z prezentem... no zakręciłam się jak nie wiem... Zamówiłam specjalnie już 12tego kalendarze ze zdjęciami Wiki no i 14 przyszedł meil z którego przeczytałam na początku że kalendarz został przygotowany więc czekam codziennie na kuriera a go nie ma i nie ma.... no więc wczoraj chciałam spojrzeć kiedy właściewie ten meil przyszedł i dlaczego tak długo to trwa.... No i czytam tgo meila od początku do końca a tam gdzieś dalej napisane, że na stronie jest kalendarz w wersji pdf i trzeba go obejrzeć i zaakceptować bo inaczej nie wydrukują.... no myślałam że coś mnie trafi:( Wtedy stwierdziłąm że to standardowy meil z informacją że wysłali a tu taki numer.... no więc wczoraj zaakceptowałam tylko teraz już nie ma pewności że zdąży w piątek przyjść:(:(:( no tak nawalić...

reklama
basieniak - wiem co czujesz bo ja też się stresowałam zamawiając fotoksiążkę.. mi się jednak udało. Jeszcze klamka nie zapadła, może jeszcze zdążą..? A jak nie to na pewno rodzina zrozumie i będzie miała niespodziankę troszkę później.

Do góry