reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wisienka - ja staram sie wychodzic po kaszce czyli ok 11 godz, bo pozniej jest mi sie ciezko zebrac - musialabym wyjsc przed 15 .. wiec mam mobilizacje hehe
u nas sypie konkretnie, ale moja matka sprowadzila mnie na ziemie mowiac ze na wigilie zapowiadaja deszcz....eh........

reklama
Hej mamusie i bablusie !!!ja po zakupach i spacerku ,nastawiony obiad ,mala zup[ke jadla i gulgocze na caly regulator potrszasajac grzechotka w lozeczka :)kochane a jak z siedzeniem wasze szkrabuszki radza sobie ?bo moja chwieje sie sie jeszcze mam nadzieje ze to normalne jeszcze a tym etapie.o Wisienko saneczki ale bendzie jazda ,kocyk przecwiczony to teraz samneczkami ,Pol za renifera i wioo:-D

Teśka u mnie mała niby na leżaczku czy z leżenia próbuje się podnosić ale jeszcze nie daje razy... a jak czasem jej pozwolę pociągnąć się za moje palce do siedzenia to jeszcze się giba jeszcze więc za często jej nie pozwalam... a niedawno byliśmy u neurologa i wszystko jest super dobrze...

A Wiki dzisiaj pół roku kończy:):):) znaczy już skończyła o 11:30:)

Ostatnia edycja:
Basieniak 100lta dla córeczki!

Psota dzieki za cynk o wyprzedazy:)

Corin, pomatanczy nie jadlam ale po mandarynkach nic mojej malej nie bylo:)

Bylysmy na spacerku, myslalam ze jest o wiele zimniej. A tu sie okazalo ze temperatura w sam raz i az sie milo po sniegu spaceruje:)

Dziękuję Mamuśki za opinie. Chyba jednak ten skoczek to tak samo zły jak chodzik. Więc nie kupię. Ale nie wiem co innego mogłabym małemu sprezentować. A czasu mało zostało.

corin - myślę, że możesz zjeść. Zobaczysz reakcję i najwyżej więcej nie tkniesz ;) Też jadłam mandarynki i nic się nie działo.
veronique - najgorsze jak nie wiadomo co dziecku jest i jak pomóc - myślę, że tak jak dziewczyny piszą - to ząbki. Jeśli jednak to będzie dłużej trwało i nic nie będzie pomagać to może warto spytać lekarza.
basieniak - ale Twoja mała już duża!! :) Sto lat!
teśka - Julek nie siedzi sam wogóle. Tylko jak trzymam go na kolankach to nie chce się opierać o mnie tylko podnosi się do siedzenia samemu, ale jak go nie podtrzymuje to leeeci.

Ale Wam zazdroszczę śniegu! U nas tylko deszcze :(

Ostatnia edycja:
reklama
Basieniak, to z Wiki już poważna panna!!! STO LAT!!!!

My tez już po spacerze - miał być i drugi, ale Młody zasnął znienacka, więc już go budzić nei chciałam - my wychodzimy zawsze przed drzemką, wtedy wiem, że przynajmniej pół godz będziemy mieli zaliczone....

I wczoraj po praz pierwszy zobaczyłam mega-kupę po owockach!!!! :) A dziś już było jabłuszko z banankiem, więc zobaczymy potem, jaki sutek wywołają....

Corin, ja nie jem cytrusów, swoją drogą nie przepdam za nimi - chyba, ze świeżo wyciskane soczki.... ale w końcu muszę cutryny spróbować.... no i nie jem czekolady, ale to raczej z powodów estetycznych niż alergicznych.... :)

A wogóle chciałam Wam powiedzieć, że już za Wami nie nadążam..... :(

Heledorka, ja w ramach prezentu dla Mateusza kupiłam wyprawkę ciuchów 74 - 86 - tak przy okazji, zeby zdążyć przed podwyżką VAT też.... :) Wyszedł sporo drogi, ale duży i praktyczny prezent - a Młodemu i tak jest wszystko jedno.... :)

Do góry