Witajcie dziewczyny!
U nas nocka w sumie OK, obawiałam się powtórki z wcześniejszej nocy ale jakoś się udało i Mateusz spał w miarę spokojnie, katarek mu nie przeszkadzał. Dopiero rano znowu mu zaczęło harczeć w nosku..
Mateuszkowa - my mamy fotelik Recaro Young Profi Plus z bazą Isofix, a następny kupimy Young Expert Plus też mocowany na Isofix. Jesteśmy bardzo zadowoleni tym bardziej, że teraz podczas reklamacji mieliśmy "okazję" przetestować fotelik X-Car z X-landera i jak wózki X-Landera uważam za świetne to fotelik niestety.. wg nas beznadziejny w porównaniu do Recaro. Recaro ma świetną stronę www polecam
Foteliki Dzicięce NEW
PS. Jakie ćwiczenia robisz?? Ja mam takiego leniaaaa w tym temacie, że szok!!
heledorka - tak jak dziewczyny piszą, ja bym odpuściła taki zakup na ten moment, tym bardziej że my z bioderkami mieliśmy/mamy problem..
konwalianko - a jak to u Was było z tymi podwyższonymi wynikami? powtarzaliście i było ok czy Tymuś brał jakieś leki? Byliście u jakiegoś specjalisty? robili dodatkowe badania??
Bardzo się stresuję... Nasza pediatra nie powiedziała nam nic co to może oznaczać a ja boję się szukać po necie bo wiecie jak to jest..
Odnośnie krzesełka to nam udało się kupić je w bardzo dobrej cenie, co prawda z ekspozycji ale było jak nowe tylko troszkę przykurzone - daliśmy 470 zł.
Veronique - na moje oko to ząbki go męczą, ale ja się nie znam bo my jeszcze nie mamy ząbków. Wyszukany gust muzyczny ma ten Twój Waldi, że tylko zmywarka go uspokaja
Mam nadzieję, że szybko minie!! &&&
Ok idę ogarniać mieszkanie bo dzisiaj ma wpaść koleżanka...