reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dzień dobry!

U nas nic nowego.

Mamy pierwszy, mały sukces, piszę ten post, a Dawidek bawi się zabawką w swoim łóżeczku i nie krzyczy, żeby go wziąć;)

No i czeka nas dzisiaj wizyta ugastroenterologa…

Miczko, oby poszło w miarę łatwo, bo osiwieję;)

Ememte, jakbym czytała o swoim dziecku, tylko Dawidek w ciągu dnia śpi 3 razy po 1-1,5h.

Konwalianko,Ememte, u nas, na szczęście, nie ma problemu z zasypianiem i spaniem w łóżeczku. Dawidek spał z nami tylko jak go męczył kolki, zasypiał namoim brzuchu i tak razem spaliśmy.

Em_cia, Mateuszkowa, kciuki za szczepienia!

Teśka, dzięki! Najgorzej przyzwyczaić i później jest problem:/

MADZIA, dziękuję!!! Trzymamy paluchy za rehabilitację!

Aneta, e tam klocek, słodki pączuszek;)

Kkasiula, Anula, witajcie!

Wisieńko, Milci pięknie to napięcie zejdzie i będzie dobrze! Trzymam kciukule!!! Buzi:***

Maqnio,:***

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja...
A kawki jako, że na razie nie piję to chociaż się zapachami pozaciągam;) hmmmmmmmmm.... o tak...:)
Apropo wczorajszych rozmów to u nas przy jedzeniu jak u Miczki ciągłe rozglądanie i łapczywe łapanie piersi na zmianę:) A druga rączka zazwyczaj ląduje na mojej twarzy...
Mała śpi więc idę umyć ząbki to jak się obudzi będzie kaszka, pierś i na spacerek... :)

Witam was dziewczyny! Wojtek właśnie zasnął, Gabrysia zawiozłam do przedszkola i teraz bede piła kawkę:-)
wracając do postów ememte, konwalianko powodzenia w oduczaniu spania z rodzicami. To trochę trudne, miałam taka przeprawę ze starszym synem. Z młodszym się poświęcam i choćbym miała pół nocy nie spać biorę go do łóżka tylko na karmienie a potem laduje w łóżeczku:tak:

aneta tym smoczkiem to się nie przejmuj. Gabrysiowi odstawiłam smoczek w 13 miesiącu i nawet nie zapytał o niego. Trochę wiary w siebie i w dziecko;-);-)

aneta moja tez bez smoka nie zasnie, ale jakos sie tym nie martwie narazie. A nawet mysle ze pozniej bedzie latwiej, bo nauczy sie sama wkladac go sobie do buzi;-)

dziewczyny ja na sekundę bo nie ogarniam.. mały obudził się z gorączka.. innych objawów brak..nie wiem może to zęby.. jak myślicie dać mu nurofen na obniżenie czy nie? wcześniej byl marudny a teraz jest osowiały

reklama
Do góry