reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psotka teraz chlopcy tez kolczyki nocza:D

Ja jesli chodzi o zostawianie malej ufam tylko mojej mamie i mezowi oczywiscie. A tak poza tym to wiadome jest ze sama zrobie wszystko najlepiej i to nie tylko przy dziecku:-D

Dodi, nie no, ja przebijać Dawidkowi nie będę;) Za to, jak będzie blondynkiem, to będzie miał dłuższe włosy, ale jak brunetem, to nie;)

psota, no nieźle to sobie wymyśliłaś:):) sprecyzowane masz oczekiwania hihi

Ania, ja tez wolę wszystko robic sama...a potem narzekam że mam tyle na głowie, a mąż mało co robi w domu i przy dzieciach...ale czasami łapię sie na tym że mu nie pozwalam sie nawet wykazać:)

Witajcie mamuski kochane
My juz po p;rzeprowadzce ale mamy masakra duzo roboty , wiec ja tylko na chwilke , neta sobie dzisiaj załatwilismy wiec melduje sie u was , nie wiem kochane co u której sie dzieje i juz chyba nienadrobie nie ma szans , bo jestem padnieta jak pies pluto ,
Klaudusia sie zaklimatyzowała i to wspaniale , skoki chyba mineły i dalej to kochany Aniołek , jak sie ogarne w do,u to bede z wami na bierzaco
Buziaki i usciski dla maluszków

Oj dziś spokojny wieczór widzę ;-):rofl2:

My dalej zalegamy u mojej sis. Igunia jest u nich zawsze bardzo spokojna i możemy posiedzieć wieczorkiem i sie pośmiać,

Ja sobie przekłułam uszy dopiero jak w wieku 17 lat. Zawsze sie balam i żałowałam, że za małolata mama mi nie zrobiła kolczyków. Poszłam razem z moją wtedy 3 letnia chrześniaczka żeby jej było raźniej hehe. A młodej zrobię też koło 2-3 lat.

Igunię zostawiam bardzo rzadko. Są 3 osoby, którym jestem w stanie ją powierzyć, mój maż, mama i siostra. Oczywiście dzwonie co 20 min :-D.

Psocia, ja uwielbiam trzymać młodą do odbicia na śpiocha, kiedy dziecko śpi jest taaakie słodkie.

reklama
Teraz już nawet nie wiem jak się nazywam... :eek: Przy poprzednim poście synuś mi się obudził po 10 min drzemce... Dopiero poszedł spać...:szok: Jak ja mam go przestawić żeby chociaż wieczorem troche odetchnąć. Idę spać... Mam nadzieję że mi się uda :-) Papa

Do góry