reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kwoka moj maly nie ma problemu z gazami ani z kupkami robi je az za nadto... ale mozesz sprobowac przed kapiela polozyc malenstwo na brzuszku buske w bok i niech sie troszke pomeczy wtedy gazy oddaje...nastepnie polozyc na plecach i nozki lekko dociskac do brzuszka to cwiczenie jest dobre na stawy a przy okazji nalenstwo sobie popryta... na mojego to dziala wczoraj sadzil jak oszalaly:)

Wlasnie ile tych ziarenek kminku??nie slyszalam o tym:)

Moj dzis wstal 1:20 nie spal godz meczylismy sie bo nie chcial zassac cyca tzn jak mu sie zachcialo... kolejna pobudka po 4tej i tez meka z sutkiem...mam nakladki ale jakos nie chce maly ssac przez nie... obudzil sie o 8 nakarmilam ale oczywiscie nie do konca bo sie zloscil w koncu sie wkurzylam i zrobilam mu mleko... bede go dokarmiac bo szkoda mi dziecka ze po 1sze sie denerwuje a po drugie ze jest nienajedzony... wypil 30ml mleka i smacznie zasnal...

zapomnialam o mace ziemniaczanej :) sprobuje:):):)

milego dnia mamuskom i dwupaczkom:)

Malinkaizi "Witam was dziewczyny. Piszę tu na forum chociaż jeszcze tak niedawno pisałam na forum dla lipcówek:( Jutro powinnam rodzić według terminu a dziś mija roczek jak zmarł mój pierwszy aniołek. Myślałam,że ta kolejna ciąża jest dla mnie pocieszeniem jakąś nagrodą dla mnie od Boga za Aniołka a tym czasem Bóg zabrał do siebie jeszcze moją Nicolę. Urodziłam w 39 tygodniu ciąży malutka ważyła 3370 i miała 57 cm śliczna zdrowa donoszona ciąża a jednak coś było nie tak,moje dziecko już nie żyło:( Teraz czekam na wyniki sekcji. (...)"

Malinkaizi "Witam was dziewczyny. Piszę tu na forum chociaż jeszcze tak niedawno pisałam na forum dla lipcówek:( Jutro powinnam rodzić według terminu a dziś mija roczek jak zmarł mój pierwszy aniołek. Myślałam,że ta kolejna ciąża jest dla mnie pocieszeniem jakąś nagrodą dla mnie od Boga za Aniołka a tym czasem Bóg zabrał do siebie jeszcze moją Nicolę. Urodziłam w 39 tygodniu ciąży malutka ważyła 3370 i miała 57 cm śliczna zdrowa donoszona ciąża a jednak coś było nie tak,moje dziecko już nie żyło:( Teraz czekam na wyniki sekcji. (...)"
najszczersze kondolencje:(
[*]
[*]
[*]

reklama
Hej kochane ja tylko na moment z pytankiem czy któraś stosowała sab simplex?????????????????????????
:-:)-:)-:)-( współczuję bardzo(*):-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Do góry