reklama
Corin
Mama Trójki :)
No widzisz kociatka, i dlatego nie zostawil cie w szpitalu. Ktg bedziesz monitorowac a on pewnie chce cie miec na oku. Mysle ze nie jest zle, skoro pzwolil ci na weekend do domu wrocic :-) zamiast sie smutac spedzcie te dwa ostatnie dni najlepiej jak to mozliwe. Nastepny taki wolny weekend niepredko sie pwtorzy ;-)
Orchi ja pije jak smok wawelski, wlasciwie nie ruszam sie nigdzie bez butli z woda, na dzien mi schodza 2 a w nocy rozpoczynam trzecia.
U mnie pojawil sie jakis ucisk, jak mam pelny pecherz to nie umie chodzic, wlazi mi taki potworny bol w noge ze ruszac nia nie umie. Ide do kibla i wyje z bolu, wychodze juz normalnie, jakbym kilka sekund wczesniej udawala :-/
Orchi ja pije jak smok wawelski, wlasciwie nie ruszam sie nigdzie bez butli z woda, na dzien mi schodza 2 a w nocy rozpoczynam trzecia.
U mnie pojawil sie jakis ucisk, jak mam pelny pecherz to nie umie chodzic, wlazi mi taki potworny bol w noge ze ruszac nia nie umie. Ide do kibla i wyje z bolu, wychodze juz normalnie, jakbym kilka sekund wczesniej udawala :-/
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Hej dziewczynki
Melduję że jestem :-) tylko mam ogromne zaległości gdyż mam dzieciaków na wakacjach całą czwórkę i nie mam czasu na nic, ciągle coś ode mnie chcą...
Zmykam już bo ciągną mnie na spacer. buzaiczki śle dla wszystkich i życzę słonecznego dzionka :-) pa
Melduję że jestem :-) tylko mam ogromne zaległości gdyż mam dzieciaków na wakacjach całą czwórkę i nie mam czasu na nic, ciągle coś ode mnie chcą...
Zmykam już bo ciągną mnie na spacer. buzaiczki śle dla wszystkich i życzę słonecznego dzionka :-) pa
Co do wagi malucha to mój ma mieć podobno powyżej 4000. Jedna położna mówiła jak odwiedzałam szpital w połowie czerwca, że niemożliwe, natomiast kolejna już na samym początku badania tydzień temu stwierdziła że będzie duże dziecko. I też się boję jak takiego kloca mam urodzić. Podobno w tym szpitalu w którym mam rodzić cc wykonuje się właśnie od 4000, no ale raczej niechętnie.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane jestem z Lilką już w domku :-) jest cudowna :-) i straszny śmieszek :-) Pozdrawiam i życzę wszystkim szcześliwego i szybkiego rozwiązania :-)
Corin
Mama Trójki :)
Wydrusia, lilianka ma niesamowity usmiech :-)
Wiecie ze ja ciagle mam te skurczybyki po wizycie? Moze cos sie z nich wykluje? Albo przynajmniej bardziej zaawansuje? A wlasciwie skurczybyki to chyba za duzo powiedziane, raczej pobolewania w podbrzuszu jak na @
Wiecie ze ja ciagle mam te skurczybyki po wizycie? Moze cos sie z nich wykluje? Albo przynajmniej bardziej zaawansuje? A wlasciwie skurczybyki to chyba za duzo powiedziane, raczej pobolewania w podbrzuszu jak na @
Ostatnia edycja:
Dziób_Dziób
Fanka BB :)
Chyba muszę dołączyć do grona marudzących. Poprostu dzień mi się ciągnie jak jakiś glut i to taki wielki. W dodatkiu czuje się jak jakiś wielki wieloryb i obolały. Nawet dziś nie zrobiłam obiadu dla Żaba kazałam mu zjeść w pizzeri. I wstałam nie całą godzine temu. I chce mi się dalej wejść do wyra i z niego nie wychodzić. JA CHCE DZIŚ URODZIĆ!!! Grrr. Ide zanim rozwale komputer ze złości.
Slonecznie sie witam!ja juz po wizycie ale narazie nic konkretnego sie niedowiedzialam oprocz tego ze przedluzyli zwolnienie do 20 lipca czyli do mojego teminu ,a i tak czuje ze bez 20 nic sie nie ruszy, ,mam jutro do szpitala sie zglosic to porobia konkretne badania ale na szczescie niebende musiala sie polozyc no chyba ze cos wykryja w co watpie ,parno u nas ze normalnie leje sie ze mnie ojjjj,pozdtrawiam wszystkie mamusie i malenstwa
reklama