reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

O matko, ale sie objadlam, jak bąk. Zamowilismy sushi, czy musze wiecej mowic? Mmmm, pycha :-)

Wieczorem chcemy jechać do kina, ciekawe czy cos z tego wyjdzie ...
o matko ale wam zazdroszczę az mi język do du..... ucieka

corin miałam zapytać wklejałaś na jakim wątku tą książkę kucharską dla mam karmiących od czerwcówek - pamiętasz może na który?nie mogę zaleśc:eek:
orchi - dzięki za słonko :) WRESZCIE PRZYSZŁO

balkan się nie odzywała ?????ktoś coś wie???

EDiT
corin
ja zakładam body na długi, spodenki bawełniane i czapeczkę lekką i tyle
biorę zawsze lekki kocyk ( trzymam się zasady + 1 warstwa więcej niz ja)
co do wiśienki nic nie wiem- może wyszli_OBY

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, a ja mam pytanie o ciuszki na wyjscie ze szpitala. Jesli w dniu wyjscia bedzie tak cieplo jak dzis (u nas jest 30 stopni prawie) to zakldac malej dlugi rekawek i dlugie nogawki, czy krotkie? A jak ubrac jesli bedzie w granicach 20-25 stopni?

N taki dzień jak dziś, podobnie jak Madzia, założyłabym body z długim rękawem, półśpiochy, bawełnianą cieniutką czapeczkę i cieniutki kocyk, ewentualnie flanelową pieluszkę, ale raczej kocyk, bo u nas wieje. Pamiętajmy, że dzieciaki w naszych brzuszkach miały stała temp 36,6 bez wiatru. No i zasada 'jedna warstwa więcej' zawsze stawiała mnie do pionu jak nie wiedziałam jak małą ubrać.

Mąka ziemniaczana - jestem jak najbardziej za. Jak Maja była malusieńka, kilka dni po porodzie, zamiast chusteczek nawilżających stosowałam przy zmianie pieluchy przegotowaną wodę i miałam pod ręką podstawek z mąką i waciki. Miała odparzoną pupę i nic innego nie pomagało. Kąpiel w krochmalu też nie zaszkodzi.

Już niedługo zaczną na forum takie dzieciaczkowe tematy królować....juhu...!

A ja mam jeszcze pytanie, do dziewczyn po cc - ile tych dużych podpasek brałyście do szpitala?? Pamiętam, że jak rodziłam poszło tego strrrrasznie dużo. Jedna paczka przy samym porodzie.

dziewczyny czy ja mogę zjeść esspunisan? czy to w jakiś sposób pomoże albo zaszkodzi maluszkowi?

kkasiulka
, mnie dziewczyna z sali, po cc mówiła, że miała 2 paczki podkładów z czego wykorzystała tylko jedną, później używała podpasek

dziewczyny czy ja mogę zjeść esspunisan? czy to w jakiś sposób pomoże albo zaszkodzi maluszkowi?

Możesz, dzieciaczkom w razie kłopotów z brzuszkiem podaje sie przecież espumisan w kropelkach. Najwyżej troche więcej bączków popuszcza

Corin - ja mam spakowana jedną paczkę, ale w domu jeszcze 2. W razie czego małż mi dowiezie, nie?

kkasiulka mi tych bella poszło strasznie dużo. mocno krwawiłam . 4 miałam ze sobą + mąż dowoził no i majtów też sporo .- sam sex

Hej rybcie..

Wydrusia, witaj, Lilka piękna!

Ja zrobiłam sobie piling stópek, pomalowałam świeżo pazurki i teraz leże jak wieloryb...

normalnie chyba mam jakies powietrze z boku brzucha i mi bąbelkuje jakby.. he czyżbym tam jelita miała??

Zdecydowałam, że do szpitala pojde w poniedziałek, bo nie ma co siedzieć w weekend i tam słuchać jak przychodza jedna po drugiej i rodzą:) a nuz samo się rozkręci w weekend:) to moja ostatnia nadzieja:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry