reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Ide zaraz do tego doktorka i zobaczymy. Udusze go jak mi powie, ze daleeeeeeeeko do porodu!

W takim razie od teraz śledzę na bieżąco onet :-D Jak go udusisz na 100% coś wspomną ;-)

Orchi to wpadaj na ten żur, bo u nas tylko mąż to jada (mam nadzieje że teściowa też bo inaczej gotowanie tego ustrojstwa nie ma najmniejszego sensu :-/ ) Będzie i z kiełbaską i z jajkiem i z ziemniaczkami.

Marzena, a mi mówią, że to chłopcy leniwi i tak było w moim przypadku, w obu ciążach parę dni po terminie, a dziewuszki ponoć szybciej się pchają na świat :-)

Corin tak jak na suwaczku, mój starszy synek dopiero 8 lat skończy pod koniec sierpnia. Ale kilkoro dzieci jedzie też w jego wieku, no i ja zamierzam dojechać po 6 sierpnia do tej samej miejscowości, żeby trochę mieć go na oku. To jego pierwszy wyjazd gdziekolwiek beze mnie ;-) Wszystko jednak zależy od tego czy Niunia, zechce wyjść w terminie no i czy po miesiącu będę na tyle w formie, żeby jechać z takim maleństwem i z młodszym synkiem gdziekolwiek.

Corin już pędzę kochana :-D
dodi faktycznie leniuszki z tych lipcowych bąbelków terminowych :-D
danusia wiesz co dziś mi narobiłaś ochoty na te lody kręcone noooo :-D a dzieciaczkom daj ściereczki niech Ci posprzatają hihi

Ostatnia edycja:
Marzena, to pakuj się z orchi i wpadajcie :-)

Haniad, kurka, jakos nie zauważyłam tych suwaczkow (jakas pomrocznosć mnie dopadła ;-) ) No to moja córa jest w wieku twojego Gerarda a syn dwa lata starszy i to tez ich pierwszy wyjazd.

Zadzwonilam na policję, pan przyjął zgłoszenie ale najbardziej interesowało go o której wyjazd. Zapisał ze o 21.00 Kilka razy prosiłam żeby byli wczesniej, żeby nie opóźniać wyjazdu tym sprawdzaniem, ale miałam wrażenie ze nie dociera... Zobaczymy o której się zjawią.

Kociatka, hahahahaha Zawsze możesz mu jeszcze prezerwatywe na głowę naciągnąć, przy usg powinny leżec ;-) a potem balonem poprawić ;-)

wróciłam z bazarku z czereśniami.... rany jaka duchota!!!! już dawno się tak nie spociłam....

jak nic będzie lało - byleby tylko mąż z pracy zdążył wrócić.... a dziś mnie wkurzył, bo miał od poniedziałku już być na urlopie, a własnie dzwonił i powiedział, że w poniedziałek musi iść do pracy.... wrrr....

reklama
Hhahahahaa Corin już sobie wyobrażam doktorka z gumką na głowie :-D:-D i zaraz tekst jednak może dziś pani chce rodzić hahahaha
balkan ja wzamian dziś brzoskwinie kupiłam :-D:-D białka się wystraszyłam ;-) czasem ta praca to denerwuje ..masz już zaplanowane wszystko i nagle boomm i jednak trzeba iśc ... mojego szef si.ę pytał od kiedy chce urlop a On do niego wtedy kiedy córka mi będzie chciała się urodzić hahahaha
Taaa jak mi się pranie kończy to oczywiście się chmurzy :-D:-D standard

Ostatnia edycja:
Do góry