reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

uffff. obżarłam się czeresniami..... kupiłam jeszcze morelki, no i jagody na koktajl.... ale na razie odpoczywam po czereśniach.....

ja się na swojego wkurzam o pracę, bo On spokojnie może zdalnie z domu pracować, ale jeszcze odstawi motocykl w poniedziałek do serwisu i pewnie zrobi miliony innych rzeczy - no ja rozumiem, że średnie ze mnie towarzystwo, bo się turlam zamiast ruszać..... ech....

reklama
Witam się przedpołudniowo:-)
Wczoraj udało mi się obronić, z czego się bardzo cieszę bo niektórzy zaczęli już obstawiać czy predzej sie obronię czy urodzę:-D
Babki w komisji smiały się, że trochę się obawiają mi pytania zadawać.
Widzę, że lipcówki wzięły się do roboty i już sporo maluszków na świecie. Ja już zaczynam się coraz bardziej bać.

balkan, źle na to patrzysz... On poprostu chce załatwic max rzeczy przed twoim rozpakowanie, zeby potem móc być tylko dla was. :)

NiL, gratulacje! Podziwiam - obrona z dzieckiem i brzuszkiem to nie lada wyczyn.

Orchi, u nas jeszcze sie nie chmurzy. Niebo jakby za mglą, ale niebieskie z kilkoma obłoczkami. Za to duchota taka, ze zaraz idę na taras. Uwale się na leżaczku i bede obierac fasolke na leżąco, hahahaah, a co...

Ostatnia edycja:
balkan wiesz jak to faceci ;) zawsze znajdą sobie jakieś zajęcie żeby Nas(ciężarnych) nie słuchać za długo ;-):-D
Niedługo będziesz miała Mateuszka to się wszystko zmieni :*
Nil no to ogromne gratulacje za obronę słonko :*:*:*

Ostatnia edycja:
A propo tego ktora plec lubi wczesniej wyskakiwac to spotkalam dzisiaj sasiadke. Mowi do mnie: "Jak pani ma dziewczynke miec to pewnie wyskoczy wczesniej, nawet do dwoch tygodni, bo dziewczynki tak lubia a brzuch juz nisko jest". No to ja troche przytkałam jak powiedzialam, ze termin na za tydzien mam:-D

No nie ta jeszcze mnie dobija i pisze o Bajmie :-D przeprowadzam się do Ciebie Corin hahahha
u mnie chmursko zawisło nad blokiem a co z niego będzie :-D ?
Ania ha ięc kobitka pewnie nie wiedziała co powiedzieć hahahah

witajcie po wizycie
no więc ja dołączę chyba do psotki i maqnio i będziemy na końcu, bo u mnie objawów brak...
mała zdrowa, wierci się elegancko, ładne tętno, główkę ma już nisko, moje wyniki ok, za to szyjka zamknięta i ma jeszcze 2 cm:szok: to kiedy to się skróci...
na ktg żadynch skurczy, ja też nic nie czuję, nic nie boli

kociatka Madzia i Margeritka to miały obie cc - bo pytałaś chyba przy swoich statystykach ;-)jak po wizycie?

balkan mój mąż z kolei pcha się już od pon na urlop, ale ja go nie chcę - bo jeśli urodzę po terminie, to po co mi on w domu, co będziemy razem leżeć i czekać?... do tego mi niepotrzebny sama sobie radzę świetnie :-D potrzebny to mi będzie, jak mała już będzie w domu

a dzisiaj będąc w szpitalu zajrzałam do mojej koleżanki która wczoraj miała cc - na nogach, umalowana, uczesana, jakby nigdy nic :-) czuje się super, mały jest śliczny, karmi już go piersią i kurde jak jej fajnie....

reklama
Hhahahahaa Corin już sobie wyobrażam doktorka z gumką na głowie :-D:-D i zaraz tekst jednak może dziś pani chce rodzić hahahaha

albo:

"z tej perspektywy to ja tu widzę calkiem spore rozwarcie :-D hahahaha
Pakuj się, pakuj i wprowadzaj :-) Już ci to dawno mowiłam, a ty swoje że blok, że mąż... niereformowalna kobita ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry