reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
kociatka spokojnie jestesmy na tym samym etapie ciazy i jeszcze jest czas na szkraby to dla ich dobra
Orchidea witaj mamuska
psotka Ty to masz ciekawe sny nie ma co
Orchidea witaj mamuska
psotka Ty to masz ciekawe sny nie ma co
dodi_misia
Hej kobietki..
widze nocka spokojna była
małż na siłownię poszedł, ja sniadanko zajadam, Michasia jeszcze gnije hehe
Ide poczytać
widze nocka spokojna była
małż na siłownię poszedł, ja sniadanko zajadam, Michasia jeszcze gnije hehe
Ide poczytać
kociatka
Dmucham Orchi, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Marzenka, mnie juz wystarczy, dziekuje! Z OM dzis zaczelam 39 tydz
Marzenka, mnie juz wystarczy, dziekuje! Z OM dzis zaczelam 39 tydz
danuska
Dzień dobry mamuśki :) ja dzisiaj do 9 pospałam, ale dalej jakaś nieprzytomna jestem Mam dzisiaj siostrzenicę i siostrzeńca na cały dzień, a nie mam weny żeby sie nimi jakoś zajać i bidulki się nudzą
Wstawiłam info od Kateriny84 na wątek.
Wstawiłam info od Kateriny84 na wątek.
Marzena197235
orchidea mi tak samo sie skojarzyło z tym programem idz na całosc hehe, i te bramki
Kociatka mi tez sie bardzo ciezko juz chodzi tym bardziej ze waze teraz 110 kg , ale jak nie ma zadnych objawów to ja tego nie zmienie trzeba czekac na decyzje dzidziusiów
Kociatka mi tez sie bardzo ciezko juz chodzi tym bardziej ze waze teraz 110 kg , ale jak nie ma zadnych objawów to ja tego nie zmienie trzeba czekac na decyzje dzidziusiów
dodi_misia
Michasia wstała właśnie, zgniluch mały...ciekawe za kim ona to ma?? no chyba nie za mamą co??
A ten uparciuch w brzuchu w najlepsze sobie kopie w moje krocze... och w piątek juz 1 lipca, a ona rusz nie chce wyjść...
A ten uparciuch w brzuchu w najlepsze sobie kopie w moje krocze... och w piątek juz 1 lipca, a ona rusz nie chce wyjść...
Marzena197235
dodi a wczesniejsza ciaze tez przenosiłas , mi lekarka mówiła ze moze tak byc jak z poprzednimi ciazami , no i dziewczynki sa leniwe nie chca wychodzic na czas hehe
reklama
dodi_misia
Marzena, no przenosiłam...tyle, że nie wiem ile w tym prawdy, bo wtedy to raczej tak na oko powiedziałam kiedy miałam ostatnią miesiączkę, bo nie pamiętałam... a teraz to wiem dokładnie kiedy.. no zobaczymy, czy leniuch wyjdzie w terminie