reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
marzencia od razu mi się z tym snem skojarzył Chajzer i jego ZONK hihi bramka nr 1 2 czy 3 hahahah :-D
Kurde dziewczyny też byście się non stop śmiały ??? :baffled: albo ja jakaś dziwna jestem :-D

Dzień dobry mamuśki :) ja dzisiaj do 9 pospałam, ale dalej jakaś nieprzytomna jestem :dry: Mam dzisiaj siostrzenicę i siostrzeńca na cały dzień, a nie mam weny żeby sie nimi jakoś zajać i bidulki się nudzą :zawstydzona/y:

Wstawiłam info od Kateriny84 na wątek.

orchidea mi tak samo sie skojarzyło z tym programem idz na całosc hehe, i te bramki
Kociatka mi tez sie bardzo ciezko juz chodzi tym bardziej ze waze teraz 110 kg , ale jak nie ma zadnych objawów to ja tego nie zmienie trzeba czekac na decyzje dzidziusiów

Michasia wstała właśnie, zgniluch mały...ciekawe za kim ona to ma?? no chyba nie za mamą co?? :-D:-D

A ten uparciuch w brzuchu w najlepsze sobie kopie w moje krocze... och w piątek juz 1 lipca, a ona rusz nie chce wyjść...

reklama
Marzena, no przenosiłam...tyle, że nie wiem ile w tym prawdy, bo wtedy to raczej tak na oko powiedziałam kiedy miałam ostatnią miesiączkę, bo nie pamiętałam... a teraz to wiem dokładnie kiedy.. no zobaczymy, czy leniuch wyjdzie w terminie:):)

Do góry