reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam porannie dziewczynki,
Katerina, kciukasy && Wszystko będzie dobrze..
Anulka, dobrze, że Cię wypuścili, nie ma sensu siedzieć, jak nie ma potrzeby..
Konwalianko piekna historia porodu.. Ile miałaś płytek jeśli mogę wiedziec, że krew Ci przetaczali? Przede mną też taka perspektywa..
Magnio Ja mam takiego gina, że przy ostatniej ciaży 2 dni po terminie było i już chciał mi wywoływać, bo stwierdził po co czekać dłużej, mały był juz ponad 4 kg. Jak usłyszałam hasło oxy: to po 4 godzinach urodziłam bez wspomagania :-D Mnie tylko postraszyć wystarczy ;-) Przez 2 tygodnie bym zwariowała z niepokoju o dzidzię!
Psota Fajnie, że wszystko OK u Ciebie po wizycie i synuś też ładnie waży już..
Mmarta Ty masz jeszcze trochę czasu, więc nie szalej z tymi oknami ;-)
Foczusia Ja wczoraj wieczorem miałam skurcze co 10 minut bolesne przez prawie 4 godziny, poszłam spać z nadzieją, że mnie obudzą w nocy mocniejsze i nic ;-) Dziś znowu skurcze, ale jakby słabsze, wyciszyło się...
Corin Wyobrażam sobie Twoje nerwy, ja puszczam swoje starsze dziecię pierwszy raz na obóz sportowy ale to dopiero 01 sierpnia, i nie wiem jak to przeżyję ;-) Dobrze, że będą pod telefonami, w razie czego możesz zawsze zadzwonić, ja się martwię, że mój mimo tego, że też będzie miał komórkę, to gdzieś ją położy, rozładuje mu się i nie znajdzie :-D jest strasznie roztrzepany ;-)
Orchi To TY małolatka jesteś ;-) Mi w miesiąc po urodzinach córci stuknie 34.

Idę wciągać śniadanie i moje prochy ;-)

reklama
Witam
psota ja to całkiem młodziak jestem :) we wrześniu dopiero 24:-D
Ja dziś tez na nogach od 5.30, tak cieżko mi się wstawało, ale z myśla że tylko na 30 min to jakoś dałam rade. I tak siedzę do tej pory. Dostałam tyle do załatwienia przez net że do tej pory mi się zeszło. Najpierw problem z rezerwacją biletów lotniczych bo ciagle wył strone skrótem klawiszowym i musiałam wszystko od nowa zaczynać:szok: Później zablokowałam karte płatniczą i nie mogłam znaleźć na stronie banku internetowego opcji zmiany hasła( j. szwedzki GRRR) na szczęście okazałlo się że mamy jeszcze kase na PL koncie.
Później wysłanie kilka zapyatan na allegro o możliwość przesyłki do Szwecji.
I przejrzenie ogłoszen mieszkaniowych żeby zorientować się w cenach wynajmu.
Może ktoś ma potrzebę wynająć mieszkanie w siemianowicach śl. od września:-D
A no i przeżyąłam rano akcje skurczową. Ale chyba strachem ją zatrzymałam. Bo chłopaki do pracy jechali (50 km). Nie chciałam dezorganizowac im dnia. Jak pojechali to przeszło. Oby nie wróciło zanim wróca około 18 :-)

Corin zazdroszcze Twoim dzieciom wycieczki... Tak mi się marzy jakiś wyjazd... mieszkamy nad zatoką oceanu a tak polskie mazury bym odwiedziła....
Najbliższa wycieczka dopiero pod koniec sierpnia...

Idę się zdrzemnać bo czeka mnie jeszcze dziś trochę obowiązków.
Milusiego dnia dla wszystkich;-)

Hej Dziewczynki:-) ja jem śniadanko i się niedługo będę szykować :-) trzymam kciuki za Was :* proszę o wiadomości jakby któraś się ropakowała :-)
Mimi Kochana trzymam kciuki:***
Sis dawaj znać co i jak :-) i powiedz Rózince że czekamy na nią 1 lipca :-)
Wszystkim życzę miłego dnia :-)

Wróciłam z zakupów, mąż sobie żuru zażyczył :szok: Ale go naszło... jak babe w ciaży ;-) Teraz leżę i zbieram siły przed gotowaniem obiadu i pakowaniem Mlodych. Duchota u nas niemiłosierna, jutro mają byc jakieś mega ulewy, zobaczymy.

Kurka dziewczyny, od wczoraj mam zgagę, ale jaką :szok: pali mnie żywym ogniem, jakby chciała nadrobić zaległości ośmiomiesięczne (do tej pory nie mialam)
Mama do mnie zadzwonila "jak się czujesz?" pyta, no jak? Jak młody bóg! kurna. Jak się niby mam czuć w 9 miesiącu ciąży? Ale mnie dzis wszystko wkurza... a najbardziej sama siebie wkurzam.

A ja od maja mam 34 na karku.

Haniad w jakim wieku masz dziecie?

Ostatnia edycja:
Corin nad morzem ja będę czuwać nad twoimi dziećmi,więc luz ;-) Żyję, biegam, internet jeszcze mam.Caluję Was mocno i tęsknie bo nawet nie mam czasu poczytać. Dobrego dnia :-)

Witajcie mamuski
Z tych dinzaurow to ja chyba najstarsza jestem 40 mi leci

Corin wiem co to znaczy odprawic dzieciaczki daleko na wakacje , tez tak to bardzo przezywałam jak moje miały jechac nad morze
Konwalianka tobie to zazdroszcze maluszka koło siebie
RESZTE MAMUSIEK WITAM CIEPLUTKO

I ja wróciłam z zakupów :-D Corin no straszna parówa jest ja mam nadzieję cichą,że dziś jeszcze lunie deszczem :baffled:
Mmmmm żuru bym i ja zjadła z jajem i kiełbachą :-D:-D No narobili tych parków mi się podoba w Inwałdzie Park Miniatur ale ludu tam,że ojjjj :baffled:
sis no so Ty po 8smej to już dzień miły się zaczyna :-D hahaha nie no wiem,że lubisz pospać :tak:;-):-D
marzenka :*:*:* doberek słonko
Hania ale nie najmłodsza w tym gronie jestem :-D:-D
mailuj informuj Nas żebyśmy wiedziały czy Krzyś już się "wykluł" :-D buziamyyyy i zazdroszczę Ci tego morza tak blisko :-D
:zawstydzona/y:
wydrusia &&&&&&&&&& za Ciebie i Lilunie zdrowe wracajcie do domciu :*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
W Krakowie juz szaro i pada... Nie narzekam, wole to niz upaly.

Corin, dadza sobie rade! Tez jezdzilam na takie obozy i wszystko bylo OK; nie martw sie

Ide zaraz do tego doktorka i zobaczymy. Udusze go jak mi powie, ze daleeeeeeeeko do porodu!

Buziasy wszystkim

Do góry