reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchi tak tak, troszke babke zatkało:-) i dobrze, bo jak slysze te wszystkie madrosci to juz mi niedobrze!

Pippi moj maz tez od poniedzialku ma urlop... I nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Fajnie ze bedzie z kim pogadac (i poklocic sie napewno tez:p) ale tez sie boje ze urodze po terminie, jego 2 tyg urlopu szybko mina i zostane sama z kilku dniowym dzieckiem... zobaczymy jak bedzie tak bedzie i juz.

reklama
Pippi spoko słońce jeszcze termin Ci nie minął :-D
A ja właśnie sobie uprzytomniłam ,że u mamy mam skrócone akty małżeństwa i musi mi wysłać kurcze do zgłoszenia dzidzi ,chcę wszystko pokserować co trzeba i nasyzkować mojemu żeby nie szukał i nie dzwonił co chwilkę jak będę w szpitalu :-D
Corin kusisz mnie kusisz Ty czortku jeden :-D:-D:-D
hahaha no tak z perspektywy z gumką może i 8cm rozwarcia widzieć :-D

hej laseczki :*
ja po szkole rodzenia, pytala poloznej jak wyglada cesarka, powiedziala ze partner nie moze byc przy cesarce :baffled: ani tuz po niej gdy przenosza na sale obserwacyjna, czyli dobre kilka godzin bez kogokolwiek przy boku zeby mogl wesprzec. Dziecko tez zabieraja na 4,5 h do momentu kiedy anestezja przestaje dzialac , czyli ostatecznie wychodzi na to ze ani partnera ani dziecka przez kilka h sie nie widzi. Jak dla mnie paranoja!! od dnia USG czyli 20.06 jestem cala w nerwach o ta cesarke, w polce chyba jest dopuszczony partner na sale operacyjna???

emcia u mnie w szpitalu nie może być partner przy CC ani tutaj gdzie mieszkam ani tutaj gdzie mój lekarz pracuje nie wiem jak to się odbywa w innych szpitalach
NICOLETTE !!!!!!!Ty ,mała cholerko przekręcaj się ale już bo ciotki z BB klapsa leciutkiego dadzą !!! :-D

Sms od anulki na wątku
podczytuję ale nie mam weny pisac.
psotka plułam pestkami... to na pewno byłam ja:tak:
emka u mnie można na pooperacyjną wejść i dają dziecko do karmienia ale przy cc nikt nie może byc

Właśnie czytalam wieści od Anulki, fajnie mieć skurcze porodowe i ich nie czuć :-) Trzymam kciuki && Może Igorek już chce wyjść...

Nil - GRATULACJE!

Ostatnia edycja:
Wróciłam z zakupów, najbardziej ze wszystkiego cieszą mnie czereśnie, hehe;)

Haniad, dzięki:) No, malutki już jest małą kluseczką;)

Dziób, no to Ty już w ogóle tyci tyci Dino;)

Wydrusia, kciukasy zaciśnięte!

Sis, ja to leń jestem;) Ale się ogarnęłam, wskoczyłam w auto i pojechałam pośmigać po sklepach ;) A z tymi bramkami, to dokładnie tak było, hehe;)

Marzenko, ja już się zastanawiam, czy psychikę mam zdrową przy takich snach, hehe;)

NiL, gratulacje!!!

Pippi, dobrze, że z maleńką wszystko ok.:) Z tą szyjką, to możemy sobie ręce podać, hehe;)

Em_cia, w moim szpitalu też osoba, z którą chciało się rodzić nie może być przy CC.

Wisieńko, ale jak Ty wyglądałaś… fryzura, rozpromieniona buzia, makijaż, Boże! :)

Ja zapraszam dzisiaj na obiadek, na typowo poznańskie danie, pyry z gzikiem;)

reklama
wisieńka a jak się ogólnie czujesz ?? Mdłości przeszły ??
sis ohohoh u Ciebie gzik i pyry u Corin żur no nic tylko po Polsce jeździć hahahaha aaa uważaj na białe robalki w czereśniach :zawstydzona/y:

Do góry